If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

ce parere aveti?

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby p3g@s on Wed Dec 21, 2005 12:21 am

cel mai naspa e sa fii judecat pt actiunile altuia...asha e si in cazu asta...in fine...lasa-l sa vorbeasca,yo unu' is obisnuit cu tot felu de critici de genu asta la adresa noastra asha ca de ce m-ar deranja mai mult sau mai putin vb lu dj cum ii zice...oricum v b lui vor ajune numai pana la un pct si apoi vor fi uitate..asta pt ca..sincer..nu am prea auzit de el pe piete internationala(ca sa fim si noi rai oleak :evil: ),ca toate vb de genu asta dealtfel...

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Wed Dec 21, 2005 1:39 am

100% de acord cu mari Exact la fel gandesc si eu. Cine este om de omenie este apreciat oriunde ar fi..orice natie ar fi. Pana la urma toti suntem oameni, toti avem o inima si un suflet. Cand ni se ofera cinste, sinceritate si bunatate incercam sa oferim la fel. Lichelele vor fi intotdeauna date deoparte..pt ca nu pot fi starpite din pacate.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby guiness on Wed Dec 21, 2005 7:44 pm

naspa,

parerea multora este ca romanii miros urat, au dinti de aur si fura.

Mdea.

My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Mon Dec 26, 2005 12:10 am

Pai daca toti se duc la furat, dau in cap si se intorc bazati ce sa-i faci? De asta fug ei cand ne vad si ne intrebam de ce, cand unul se duce sa faca banul cinstit si toata lumea crede ca vrea sa fure pentru ca alti 100 de insi au facut asta inaintea lui.

Cum sa nu ne ia la misto si sa isi bata joc de noi? Uite si asta este un motiv pentru care nu vreau sa plec in afara.........aici stiu cum sunt tratat si ne cunoastem noi romanii intre noi, stim cam ce ne duce capul si deja nu mai sunt secrete pentru neamul nostru.
Ma duc acolo sa creada strainii nu stiu ce, sa indur toate injuraturile si gesturile lor de toata jena ca are patronul italian impresia ca sunt venit de la foame si vreau sa fur.............nu multumesc, mai bine mai raman pe aici, cel putin pana mai scoatem si noi capul in civilizatie..daca se va intampla asta vreodata. :don't-know:
Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Mon Dec 26, 2005 2:09 am

daca mergi in USA nu se va uita nimeni la tine ca esti roman ...sau tigan. Acolo esti tratat asa cum meriti pt ceea ce faci. Daca iti place sa muncesti.. si te descurci..atunci vei fii privit bine.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Previous

Return to Life is... Life