If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cum cuceresti o fata?

Zi-ne aici ce iti place la prietena ta, la cea pe care o iubesti sau ce ti-ai dori sa faca ea pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Cum cuceresti o fata?

Postby Keira on Sun Oct 31, 2004 7:37 pm

Merg cateodata pe strada si aud din spate "Hei, fata esti frumoasa , imi placi " si asta e numai un exemplu. Am stat de vorba cu multi baieti care fac chestii din astea si ei chiar spera sa cucereasca o fata asa. Parerea mea e ca tot ce vor "cuceri", vor fi ironii .Voi cum cuceriti o fata?

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Mon Nov 01, 2004 1:38 am

faze de acest gen am facut si eu, dar nu cu vorbe neaparat... si o privire spune "uauuuuuuuuuuu"...

cum sa o cuceresti?... cred ca important este sa o faci sa vrea sa te descopere pe tine... pe tine cel adevarat, nu pe cel care sta zi de zi cu masca pe fata... cum face asta?... daca ea vrea cu adevarat o va face... e simplu... ;)

o poti de asemenea cuceri prin vorbe, prin gesturi... dar acestea pot fi foarte usor... "falsificate"... si sunt destui care fac asta...

nu ati inteles nimic?... eu stiu ce am de spus, dar e greu de exprimat in doar cateva cuvinte...
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby guiness on Mon Nov 01, 2004 12:08 pm

o privesc in ochi, ii zambesc, o iau de mana o opresc, ii zic buna, intind mana spre ea iar, facem cunostinta si o invit la o cafea cand e libera.

My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby lily_of_the_valley on Tue Nov 02, 2004 12:23 am

eu nu prea agat fete..:P
dar cea mai frumoasa faza a fost cu unu' care venea in fiecare zi la liceu timp de vreo saptamana ca sa ma vada..bine..eu nu stiam k dupa mine vine..
a fost frumos insa cand m-a intrebat daca nu m-am prins de ce vine el mereu la liceu?.."clar tu esti motivul!"..
am ramas insa prieteni buni...
when he cries, he makes me cry. when he smile, he makes me smile too... :heart:
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

Postby cartush on Sun Mar 13, 2005 2:30 am

Nu stiu exact ce tehnici noi pot incerca baietzii pentru a cuceri o fata, dar pot sa va spun (nu stiu cui o sa-i pese asha de tare) cum m-a fascinat pe mine un tip cu care am fost 2 ani! Simplu : o pereche de ochelari de soare negri , purtatzi in miez de noapte! Ciudat? Poate pentru unii! Mie mi-a placut! ;)
Si acum am o particica din sufletzel care e rezervata pt el ;) !

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby DreamER on Sun Mar 13, 2005 11:36 pm

Snappy --- bullshit

vladimir --- cred ca mai degraba iei o palma decat un DA.daca esti un cuceritor experimentat ai succes cua stfel de trucuri,dar daca esti beginner iei palme :D

cartus --- adica ti-au placut fitzele lui nu omul.daca-ti plac fitzele omului nu-i bine,caci o viata vei fi cu omul nu cu fitzele de doi lei.
I can't be me
DreamER

Descurcaret
Descurcaret

Postby cartush on Mon Mar 14, 2005 4:58 pm

Nu erau fitze...pur si simplu e mai original de felul lui! Nu are nici super bani, nici mashina si nici impresii, dar daca mie mi-a placut nu vad de ce te-ar deranja pe tine...
si oricum subiectul era altul...si tu ai evitat sa raspunzi...
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby ^Angel^ on Mon Mar 14, 2005 5:50 pm

da' :motor:  are? :D
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby cartush on Mon Mar 14, 2005 9:59 pm

:)) nu are :motor: !
o sa am eu :motor: ...ce-i mai trebuie si lui? ;) oricum nu mai suntem impreuna dar n-ar refuza o tura cu motorul...;)
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby thecandy on Wed May 11, 2005 12:20 pm

Da normal ca vom cuceri o fata Keira! Daca stii sa faci "glume", facute cu grija! Nu toti pot sa faca acest lucru dar cei au acest "har' :) pot incerca ...oricum nu ii costa nimic :) !
Try to love me , than I try to love you !
thecandy

Bebelush
Bebelush

Next

Return to Ce iti place la o fata ?