If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ai frati sau surori?

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby MoshCraciun on Sat Nov 12, 2005 3:48 pm

moshu are o surioara mai mica...... o dragutza dulcica..... :wub:
o mai chinuiam eu cand era mai mic....... :bang-bang-2: ....... :burn: .........dar..... asta inseamna sa fii frate mai mare....nu?....... :al-nabii:

acum ne intelegem de minune..... >:D<

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby LaMishto on Sat Nov 12, 2005 4:10 pm

[ot]poze moshule? :P[/ot]
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby p3g@s on Thu Dec 22, 2005 1:24 am

relatia cu fratemiu sorin e una care de cand am descoperit pubertatea a fost una cu mai multe coborasuri decat invers,mereu ne ciondanim,ne si batem,in fine..yo nu am dat niicioadata in el,si nu ma intrebati de ce pt ca pru si simplu nu pot dar insa il aiu de gat si-l strang pana renunta sg,ma rog,devin brutal deci sa revin :P ..relatia cu fratemiu are momente bune numa cand nu tre sa facem treab prin casa sau de orice fel,si cand avem bani de buzunar fiecare in mod egal astfel incat sa nu ne imprumutam...si chestii de genu,altfel,scantei sunt multe...inclusiv in momentul de fata in care nu mai vb cu el neam,pt simplu fapt ca a incalcat paactu privind programu de stat la calculator :oops:

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Thu Dec 22, 2005 2:29 am

nasol cand trebuie sa imparti totul cu un frate mai mare. Damn it...de cate ori nu am luat bataie de la el.. si..in ultimele vremuri de batai..de cate ori nu am dat ca animalu :( ... ultima data am spart un geam la mine in camera..in timp ce ma bateam cu el :D ..am stat cateva zile in frig din cauza asta...damn it. In rest...acu daca are chef sa se bata (de obicei o bate pe sotia lui ... sau gaseste el ce sa bata..pisica..catelu...) iau o coada de matura.. (de fapt e toata bata de la matura.. ) pe care o tin bagata blat in camera...si cu aia fac varza. Inca nu am fsot nevoit sa o folsoesc... dar nu m-as da inapoi sa rup oase cu ea. ;)

Nu suport bataile... and vad oameni batandu-=se incep sa imi tremure mainile de la nervi..si din cauza faptului ca doua perosnae se bat.. adica.. mi se pare inuman. totusi ca sa ma apar.. (nu suport deloc sa mai dea cineva in mine) fac orice. (in oridinea crescatoare a primejdiei..si a mijloacelor de eschivare).

Sper sa scap odata si odata de acasa.. si sa ma simt bine undeva singurel ... ca nu mai am chef. A trebuit sa ma inchid in mine din cauza altercatiilor continue de acasa.. iar acum din cauza asta sunt alt om. poate pe de o parte mi-a facut bine.. pe de alta..cred ca a facut mult rau. Oricum trecutul nu mai poate fi schimbat...doar viitorul ne asteapta
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Sun Dec 25, 2005 12:55 am

Cat de bine pot sa ma simt cand citesc ce ati scris voi pentru ca sunt singura!

Si totusi e aiurea sa nu ai cu cine vorbi decat daca te duci pe la altii sau ii chemi pe ei la tine si imi pare rau uneori ca nu am o sora si un frate, pentru ca mi-ar fi placut sa am, in ciuda unor eventuale conflicte.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby ela on Sun Dec 25, 2005 1:50 am

Eu am o sora mult mai mare cu care ma inteleg foarte bine.O sa realizati ca rau e cu rau,dar mai rau e fara rau.Cand statea sora mea cu mine ,ne mai certam-ea incerca sa ma dirijeze catre un drum bun,eu copil mic si nebun ma suparam cand ea imi spunea ceva si cand s-a maritat si m-am vazut singura :cry: :cry: Bucurati-va cat ii mai aveti langa voi
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby Catalin on Sun Dec 25, 2005 9:39 am

LaMishto wrote:[ot]poze moshule? :P[/ot]

[ot] Ce ma, te dai la surioara Moshului deja? =)) [/ot]
Catalin

membru special
membru special

Postby Cherry on Sat Jan 14, 2006 4:24 am

Am o sora cu 2.5 ani mai mare si un frate cu 3.5 ani mai mic. Ma inteleg destul de bine cu ei desi ma enerveaza cand nu ies de la comp cu orele si ma rog de fraetmiu cate 2 ore sa ma lase si pe mine :D
E mai bine sa am frati. M-ash fi simtit mult prea singura fara ei. Imi place k ne ajutam reciproc cand este nevoie. Nici nu vreau sa ma mai gandesc cat de frumos ne jucam impreuna cand eram mititei :heart: ...ce vremuri...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Scorpion on Sat Jan 14, 2006 10:59 am

Eu am un frate mai mare cu 10 ani decat mine cu care ma inteleg foarte bine.Nu stiu ce fel era poate fara el,nici nu vreau sa-mi imaginez.Ii multumesc pe aceasta cale lui Dumnezeu ca il am pe cel mai bun frate din lumeeeeeeeeeee.
Scorpion

Pasional
Pasional

Postby little weasel on Sat Jan 14, 2006 2:56 pm

Eu am un frate .....este mai mare ca mine cu 3 ani jumate, el acum este in Bucuresti, lucreaza. Cand eram mici ne bateam aproape in fiecare zi :bang-bang-2: :box: :duel: , nu-l mai suportam... imi doream sa nu-l mai vad.....dar au trecut anii,am crescut....ne-am dat seama de anumite lucruri ... iar, acum cand suntem departe unul de altul, ni se face dor.... :( , il vad rar...dar stiu ca acum e mult mai bine....abia acum se poate spune si explica ce este dragostea da frate(sau sora) :oops: :( .
little weasel

Chat-uitor
Chat-uitor

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie