Alinutza_19 wrote:imi palce formul si asa ca nu o sa mai scapati de mine
Cine zice k vrem sa scapam de tine
Cu, cat e gashka mai mare cu atat mai bine!
@Phaser tu zici k e putzin cam insiropat topicul asta.......uite satzi spun o chestie: knd am intrat pe forum(pe care-l aflasem de la alyn alias changer) am crezut k o sa fie k in toate celelalte gasti de oameni in care am fost! Adik o gasca unde la 1 moment dat vor exista certuri se va destrama, sau k membrii vor fi niste nesuferiti si nu ma vor baga in seama si alte chestii din astea! Si a mai trecut putzin timp dupa ce m-am inscris si a venit ucccv2! Am zis sa ma duc....asha am si facut! Trebuia sa ne vedem la elice! Am ajuns eu acolo si am vazut cateva persoane stand pe o banca! Putzin speriat m-am dus la ei si i-am intrebat "forumul discuta-liber?" Imediat snapp a spus k da! M-am prezentat printre membrii care erau atunci acolo si dupa o scurta perioada de asteptare am mers jos pe faleza intr-un restaurant! Ne-am asezat la masa, am comandat si la scurt timp dupa am observat k totzi ceilalti vorbeau, se distrau, imprastiau bunavointa! Am crezut k va fi o intalnire plictisitoare in care nu o sa fiu bagat in seama si va fi totul urat! Si atunci micha ma intrebat ceva(nu ma intrebati ce k numai sh exact

) Si dupa ce am vb putzin cu ea am inceput incetul cu incetul sa vb si cu ceilalti! Intr-un final dupa multa distractie, rasete si evident POZE am plecat acasa! In drum spre casa am realizat cat de bine a fost printre omuletii astia...si m-am gandit sa ma mai duc la orice alta intalnire va fi! Si asa am si facut! Pentru prima oara in viatza mea gasisem 1 loc unde sa stau! For the first time I felted I fit in! Si acum tin la nebunaticii astia k la propria familie

! Tot cu ajutorul forumului am cunoscut oameni care m-au sfatuit in diferite probleme! Probleme care fara de sfatul lor nu shtiu dak le-as fi dat de capat! Si nu cred k sunt singurul care simte chestiile astea

Tot ce trebuie sa faci este sa itzi deschizi sufletul si sa vrei sa te distrezi.....restul e magie