If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

oamenii din umbra nick-urilor

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby MoshCraciun on Tue Dec 20, 2005 12:58 pm

phaser wrote:De cand folosirea pluralului inseamna automat ca nu vorbeşti in numele tau?

no comment........:bravooo: ............. :loool:
phaser wrote:Fraza citata de tine este un indemn pentru ceilalti.

indemn la neincrederea ta in oameni?.........nu merci......:P
phaser wrote:Apoi pot afirma lucruri în aşa fel încât să se înţeleagă că sunt adevăruri absolute.[..]
Adevărul absolut îl deţine numai Dumnezeu.

si...esti dumnezeu mai phaser mai....de lasi sa se inteleaga ca este un adevar absolut..?.......nebunaticule......
::LOL::

p.s...phaser...alta data....mai usor cu "iesirile in decor"........poate nu o sa mai fiu asa binedispus....... ;)

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby adler on Tue Dec 20, 2005 2:07 pm

[ot] stop this SHIT ... incercati sa vrb pe private.. sau unde va simtiti mai bine in afara de topicul asta. Aici trebuia sa fie ceva frumos..un topic despre prietenie.. sa il lasam frumos. ..pls.. STOP IT!! [/ot]

am petrecut seri faine alturi de oamenii forumului, in timp am reusit sa cunosc cateva persoane (cu toate ca nu sunt cea mai comunicativa pers din lume) si imi pare foarte bine. Sper sa fie prietenii care nu se vor rupa la prima neintelegere, prietenii care poate vor dura de acum inainte.

Thx ppl
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby PhaseR on Tue Dec 20, 2005 5:31 pm

MoshCraciun wrote:p.s...phaser...alta data....mai usor cu "iesirile in decor"........poate nu o sa mai fiu asa binedispus....... ;)

stai linistit! acum citesti ultimile mele cuvinte pe forum-ul asta! Va las pe voi "prietenii" si nu va ma deranjez!

Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Tue Dec 20, 2005 6:20 pm

asa cum am mai zis: fiecare intelege in modul sau termenul de prietenie sau termenul de amicitie...

[ot]acest topic nu e unul de aruncat in public cu pupaturi in fund... se pare ca asa a fost inteles :))[/ot]

revenind la prietenie:

nu poate nimeni sa judece parerea cuiva despre o idee, asa ca - fiecare e liber sa creada ce vrea - om fi noi "genii" sau nu?!? vom afla...

eu raman la parerea ca au fost create multe... cunostinte (ca sa satisfac pe toata lumea cu acest termen)

cine nu crede - sa vina si sa vada cu ochisorii sai, nu sa critice cu idei generalizate din propriile sale trairi..

PS1: vorba lui cartush: intalnirile cu forumul se numesc "intalniri cu forumul" pentru ca sunt cu oamenii de pe forum si sunt anuntate pe forum, deci... no comment...

PS2: ...si vorba lui adler - hai sa nu transformam topicul acesta in unul de aruncat cu rosii, mai ales cand nu stim ce s-a intamplat in acest week-end "pe forum"...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Tue Dec 20, 2005 6:27 pm

Am reusit sa citesc si eu pe aici toate parerile si ce a iesit pana la urma...Observ ca sunt cateva persoane care au reactionat cam dur poate in legatura cu ce a zis PhaseR....desi stiu ce a vrut el sa spuna si il inteleg destul de bine de ce a zis anumite kestii imi dau la fel de bine seama ca a fost o exprimare un pic cam dura as putea spune...E usor de vazut ca nu intre toti exista apropierea aia de care vbeam sau nu e la fel de puternica... E de asteptat sa nu fie aceleasi relatii intre toti mbii si unii sa fie mai distanti...e clar ca in aceste cazuri nu putem vbi de prieteni si prietenie, doar la asta se referea si phaser... Dar dak asta era parerea lui nu prea inteleg de ce a fost criticat asa de mult... ca in viata nu poti sa auzi mereu numai ce iti convine, sunt si rele...PhaseR a vazut o parte nu asa de roz ca cea pe care am vazut-o noi; de ce sa-i sarim in cap pt ca a expus si partea asta mai putin frumoasa? Mi se pare ca si voi ati fost un pic cam brutali in discutia asta. Oricum mie mi-a placut ca a zis sincer ceea ce credea nu doar ceva ce ne-ar fi placut sa auzim si sincer kiar nu as vrea sa renunte la forum aaa cum a zis...

Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby adler on Wed Dec 21, 2005 12:47 am

Fiecare seara petrecuta cu oamenii forumului este faina...si am simt foarte bine:) Initial eram mai pesimist... si nu asteptam cu atata bucurie fiecare intalnire, dar cu trecerea timpului, cu cat v=am vazut mai des si am vorbit mai mult, incepe sa imi placa, devin dependent de pretenii de pe forum :) si din cauza asta sunt fericit :)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Alinutza_19 on Wed Dec 21, 2005 12:50 am

numai tu crezi ca devii dependent adler? eu am venit soare de 2 ori si mi-a placut la nebunie, nu ma asteptam sa imi fac prieteni asa repede ! imi palce formul si asa ca nu o sa mai scapati de mine :P
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

Postby MoonLight on Wed Dec 21, 2005 12:53 pm

Alinutza_19 wrote:imi palce formul si asa ca nu o sa mai scapati de mine :P

Cine zice k vrem sa scapam de tine :P
Cu, cat e gashka mai mare cu atat mai bine!

@Phaser tu zici k e putzin cam insiropat topicul asta.......uite satzi spun o chestie: knd am intrat pe forum(pe care-l aflasem de la alyn alias changer) am crezut k o sa fie k in toate celelalte gasti de oameni in care am fost! Adik o gasca unde la 1 moment dat vor exista certuri se va destrama, sau k membrii vor fi niste nesuferiti si nu ma vor baga in seama si alte chestii din astea! Si a mai trecut putzin timp dupa ce m-am inscris si a venit ucccv2! Am zis sa ma duc....asha am si facut! Trebuia sa ne vedem la elice! Am ajuns eu acolo si am vazut cateva persoane stand pe o banca! Putzin speriat m-am dus la ei si i-am intrebat "forumul discuta-liber?" Imediat snapp a spus k da! M-am prezentat printre membrii care erau atunci acolo si dupa o scurta perioada de asteptare am mers jos pe faleza intr-un restaurant! Ne-am asezat la masa, am comandat si la scurt timp dupa am observat k totzi ceilalti vorbeau, se distrau, imprastiau bunavointa! Am crezut k va fi o intalnire plictisitoare in care nu o sa fiu bagat in seama si va fi totul urat! Si atunci micha ma intrebat ceva(nu ma intrebati ce k numai sh exact :P ) Si dupa ce am vb putzin cu ea am inceput incetul cu incetul sa vb si cu ceilalti! Intr-un final dupa multa distractie, rasete si evident POZE am plecat acasa! In drum spre casa am realizat cat de bine a fost printre omuletii astia...si m-am gandit sa ma mai duc la orice alta intalnire va fi! Si asa am si facut! Pentru prima oara in viatza mea gasisem 1 loc unde sa stau! For the first time I felted I fit in! Si acum tin la nebunaticii astia k la propria familie :) ! Tot cu ajutorul forumului am cunoscut oameni care m-au sfatuit in diferite probleme! Probleme care fara de sfatul lor nu shtiu dak le-as fi dat de capat! Si nu cred k sunt singurul care simte chestiile astea ;) Tot ce trebuie sa faci este sa itzi deschizi sufletul si sa vrei sa te distrezi.....restul e magie :D
WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby p3g@s on Wed Dec 21, 2005 1:13 pm

prin ce a spus snappy si prin faptul ca am fost shi yo cu voi in weekend-ul asta..nu am sa va spun decat :gasca: ... :) ..nici yo nu aveam vreo idee ca veti fi asha de caterincosi(in sensu cel mai bun al cuvantului) dar i stand corected...u guys rock....hope to see ya all soon :-c
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby a_soul_4_u on Wed Dec 21, 2005 3:09 pm

salve pt aseara
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

PreviousNext

Return to Prietenia