Probabil ca va fi cea mai interesanta poveste pe care ati auzit-o pana acum in leagatura cu tema "oare il deranjeaza chestia asta?!". Multe lucruri poate le stiti, insa cu singuranta sunt multe "feminine" care nu cunosc anumite "problemioare" pe care baietii uneori, din diverse motive, nu le recunosc.
Asa ca get ready!
1) Refuzurile categorice!
Da, stiu ca recunoaste toata lumea subiectul, insa ce-ar fi daca in loc de un refuz nesimtit s-ar auzi: "Stii, ce zici daca facem chestia asta data viitoare?", in loc de un "NU!" decis si rastit.
Orice alta scuza merge, dar nu un "NU", e cel mai mare "turn off" indiferent de ce intentioneaza Mr. X sa faca (picnic, mers la plaja, sex, etc)
Poti argumenta pentru a fi sigura ca problema s-a rezolvat.
2) Barfa!
Daaaa, asta-i o treaba serioasa cand sunteti cu iubitul in oras. Sincer, nu-l intereseaza ca Alex nu mai face sex cu Iolanda si isi neglijeaza relatia, sau mai rau.... sa iti iei inca o prietena cu tine - moment numai bun de niste barfe, in care el sa priveasca neputincios si ignorat total. That's rude girls.
3) Eu as pune subiectul asta pe primul loc, dar din cate am inteles pentru unii nu pare a fi o problema atat de mare: shopping time.
Cu totii stim ca femeile ar veni de undeva de pe Venus si barbatii de pe planeta Marte, dar asta nu inseamna ca suntem martieni gata gata sa inregistram si sa va studiem orice mica particularitate a comportamentului.
Iar asta include orele nesfarsite de probat aceeasi fusta sau pereche de cizme, pe care de cele mai multe ori nu o cumparati, sau daca o faceti, a doua zi nu va mai place.
4) Respect de sine scazut: personal detest o tipa negativista care nu are nici un fel de constiinta "proprie". Genul asta de persoana are mereu o problema, crede in sfinti pe pereti, si are un mic complex de inferioritate.
Deobicei se remarca si putina "atitudine" plictisitoare, uneori paranoica, iesiri neasteptate, mania persecutiei si lipsa unei vieti sociale sanatoase.
Persoanele de genul asta dupa cum stim cu totii nu prea au succes la baieti tocmai din cauza faptului ca nu se plac insele, inainte de a se face placute de altii.
5) Ultimul lucru, gogosarii.
Si cand zic asta, baietii stiu ce zic: nu e musai sa purtati tanga, insa orice sortiment care arata un pic de fundulet e mai bun decat orice alta marca de chiloti rusesti pentru cei de varsta a III-a.
Don't belive me? Ask, barbatiii sunt aici sa sustina sau sa completeze aceste pareri.
In incheiere, oricat ne-am zbate, barbatii si femeile intotdeauna vor fi diferiti unii de altii, pentru ca asa a vrut natura. Insa calea cea mai de mijloc este sa te discuti si sa rezolvi problema, chiar daca e grava sa nu. Mereu e loc de mai bine, suntem oameni si intelegem cam tot ce ni se transmite.
Greetz from Mars!