If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

5 Lucruri Care Plictisesc Barbatii - Aviz Femeilor

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

5 Lucruri Care Plictisesc Barbatii - Aviz Femeilor

Postby guiness on Wed Dec 21, 2005 6:34 am

Oooooooki dragele mosului, am sa va zic o poveste.

Probabil ca va fi cea mai interesanta poveste pe care ati auzit-o pana acum in leagatura cu tema "oare il deranjeaza chestia asta?!". Multe lucruri poate le stiti, insa cu singuranta sunt multe "feminine" care nu cunosc anumite "problemioare" pe care baietii uneori, din diverse motive, nu le recunosc.

Asa ca get ready!

1) Refuzurile categorice!

Da, stiu ca recunoaste toata lumea subiectul, insa ce-ar fi daca in loc de un refuz nesimtit s-ar auzi: "Stii, ce zici daca facem chestia asta data viitoare?", in loc de un "NU!" decis si rastit.

Orice alta scuza merge, dar nu un "NU", e cel mai mare "turn off" indiferent de ce intentioneaza Mr. X sa faca (picnic, mers la plaja, sex, etc)

Poti argumenta pentru a fi sigura ca problema s-a rezolvat.

2) Barfa!

Daaaa, asta-i o treaba serioasa cand sunteti cu iubitul in oras. Sincer, nu-l intereseaza ca Alex nu mai face sex cu Iolanda si isi neglijeaza relatia, sau mai rau.... sa iti iei inca o prietena cu tine - moment numai bun de niste barfe, in care el sa priveasca neputincios si ignorat total. That's rude girls.

3) Eu as pune subiectul asta pe primul loc, dar din cate am inteles pentru unii nu pare a fi o problema atat de mare: shopping time.

Cu totii stim ca femeile ar veni de undeva de pe Venus si barbatii de pe planeta Marte, dar asta nu inseamna ca suntem martieni gata gata sa inregistram si sa va studiem orice mica particularitate a comportamentului.

Iar asta include orele nesfarsite de probat aceeasi fusta sau pereche de cizme, pe care de cele mai multe ori nu o cumparati, sau daca o faceti, a doua zi nu va mai place.

4) Respect de sine scazut: personal detest o tipa negativista care nu are nici un fel de constiinta "proprie". Genul asta de persoana are mereu o problema, crede in sfinti pe pereti, si are un mic complex de inferioritate.

Deobicei se remarca si putina "atitudine" plictisitoare, uneori paranoica, iesiri neasteptate, mania persecutiei si lipsa unei vieti sociale sanatoase.

Persoanele de genul asta dupa cum stim cu totii nu prea au succes la baieti tocmai din cauza faptului ca nu se plac insele, inainte de a se face placute de altii.

5) Ultimul lucru, gogosarii.

Si cand zic asta, baietii stiu ce zic: nu e musai sa purtati tanga, insa orice sortiment care arata un pic de fundulet e mai bun decat orice alta marca de chiloti rusesti pentru cei de varsta a III-a. :P

Don't belive me? Ask, barbatiii sunt aici sa sustina sau sa completeze aceste pareri.

In incheiere, oricat ne-am zbate, barbatii si femeile intotdeauna vor fi diferiti unii de altii, pentru ca asa a vrut natura. Insa calea cea mai de mijloc este sa te discuti si sa rezolvi problema, chiar daca e grava sa nu. Mereu e loc de mai bine, suntem oameni si intelegem cam tot ce ni se transmite. ;)

Greetz from Mars! :-h

My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Re: 5 Lucruri Care Plictisesc Barbatii - Aviz Femeilor

Postby Micha on Wed Dec 21, 2005 12:27 pm

guiness wrote:4) Respect de sine scazut:
Genul asta de persoana are mereu o problema, crede in sfinti pe pereti, si are un mic complex de inferioritate.

Deobicei se remarca si putina "atitudine" plictisitoare, uneori paranoica, iesiri neasteptate, mania persecutiei si lipsa unei vieti sociale sanatoase.

Persoanele de genul asta dupa cum stim cu totii nu prea au succes la baieti tocmai din cauza faptului ca nu se plac insele, inainte de a se face placute de altii.

si eu sunt uneori destul de critica in ceea ce ma priveste dar eu zic ca nu-s paranoica si ca viata mea sociala e destul de ok...Suntem complexate de unele kesti pt ca ne dorim perfectiunea sau sa fim cat mai aproape de asta. Normal ca imi gasesc o multime de defecte cand vad pe altele cat de bine arata sau cat de pricepute sunt la un anumit lucru...
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Mon Dec 26, 2005 4:38 pm

lol vlade :))

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Inger`Albastru on Mon Dec 26, 2005 6:38 pm

In topul meu apar :

1)Barfa :sht-up:

2)Prostia caracteristic feminina :sht-up:

3)Aroganta :-t

4)Sutienele cu mult burete ~x(

5)Roz sau bleu in exces (si hainele prost facute de prin depozit sau de la chinezi din bazar ) ~x(
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby amanda on Mon Dec 26, 2005 7:24 pm

Chiar nu va deranjeaza machiajul facut complet aiurea pe care il afiseaza 70% dintre madame, cel mai evident atunci cand incearca fara sa reuseasca sa fie elegante?

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby onix on Wed Dec 28, 2005 12:59 am

Super-tare guiness. Din pacate pentru fete si femei, ai dreptate. As adauga cicaleala. Ii plictiseste pe baieti. Dar ar fi atunci 6 lucruri...
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Wed Dec 28, 2005 1:18 am

amanda wrote:Chiar nu va deranjeaza machiajul facut complet aiurea pe care il afiseaza 70% dintre madame, cel mai evident atunci cand incearca fara sa reuseasca sa fie elegante?

Pe mine ma dispera femeile care se machiaza ca dracu si nu se uita in oglinda cand pleaca de acasa............ori se machiaza mai ceva ca alea de la colt ori se machiaza cu niste culori de zici ca sunt luate din cartile de colorat pentru copii. =))

Ce ma plictiseste pe mine?

1. Barfa..urasc sa vad cum o femeie vorbeste urat despre altcineva si uita sa se uite oleaca la ea.
2. Asteptatul.........mi se pare total aiurea sa astept 2 ore pana gaseste hainele potrivite si pana se machiaza, chiar daca sunt femei, asta este o scuza ieftina.
3. Minciuna....... :-t ..daca o foloseste excesiv incep sa ii invat manevrele si ma plictisesc de ele.........tin minte ca fostei mele prietene ii spuneam mereu: "mai schimba placa ca am invatat versurile". =))
4. Parerea proasta despre ea...........urasc asta ~x( .....ca nu imi sta bine in fusta, ca eu nu ma imbrac asa, uite la aia ce bine ii sta, cum sa ma imbrac eu asa.....cand te fapt ea chiar arata bine si i-ar sta bine in anumite haine.
Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Wed Dec 28, 2005 1:41 am

[ot] amanda... tre sa mentionez ca ai un machiaj super facut intotderauna cand iti faci aparitia undeva ;) [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby MoshCraciun on Wed Dec 28, 2005 2:44 am

1) incercarea de a ma impresiona cu lauda de sine.........:-@
2) imaturitatea/prostia....... :|
3) vorbitul excesiv despre lucruri care nu ma intereseaza catushi de putzin........ :-@

4) tacerea........Am intalnit persoane care au mentalitatea..."el este cel care trebuie sa intretina discutia"........ :bang-bang-2:

5) intarziatul la intalnire...... :|
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby adler on Wed Dec 28, 2005 3:17 am

1 intarzierea...
2 vaga impresie de superioritate
3 vaga impresie de inferioritate
4 inhibitia
5 faptul ca nu poate sa "think out of za fucking box"
adler

D-L Guru