PhaseR wrote:Si cu ce gresesc cand afirm ca sunt deschis spre prietenii doar ca acestea se leaga foarte greu? Cu ce gresesc cand spun ca toate astea mi se par cu prea mult sirop? E un forum liber, chiar si pentru mine!
Cristi - era ideea ca oamenii astia au petrecut impreuna mai mult decat 3-4-5 ore la o masa cu un suc in fata... au discutat pe net, au schimbat opinii, idei si poate chiar si-au cerut si chiar dat sfaturi... Fiecare intelege prietenia cum vrea si nimeni nu impune nimanui sa o inteleaga asa cum o face el...
PhaseR wrote:Aaa si spui ca daca v-as fi insotit

well news flash for you genius probabil c-as fi facuto daca s-ar fi deranjat cineva sa ma sune.
nimeni nu a fost anuntat telefonic.
topicul acesta a fost setat ca anunt important din data de 13 decembrie 2005, anuntand intalnirea de pe 16 (deci 3 zile a stat "cocotat" acolo sus pentru a putea fi observat de oricine se loga pe forum. de asemenea pentru iesirea din club a fost facut un topic in seara de 16 (dupa intalnirea cu Angel de pe 16 gasca a luat decizia ca pe 17 sa se mearga in club - deci a fost ceva decis si stabilit "la gramada")
ar fi destul de dificil sa anunt personal (eu sau altcineva) toti membrii forumului. eu am trimis un mass e-mail, dar din cauza unor probleme cu server-ul se pare ca au ajuns doar vreo cateva mail-uri (daca au ajuns si acelea)
nu critica nimeni omul dupa 1 mesaj si nu e considerat nimeni ex-friend de asemenea dupa un singur mesaj - ar fi absurd - poate fi un mesaj scris la nervi sau mai stiu eu ce... dar ideea era ca aici se vorbea despre faptul ca unii oameni au discutat si in privat, s-au intalnit si "in afara forumului" si astfel s-au format niste mici prietenii ce incet-incet evolueaza.
nu forumul a format prieteniile acestea (unele deja legate, altele in curs de legare), ci forumul le-a facut acestor oameni cunostinta...
asta era ideea cu acest topic "oamenii din umbra nick-urilor"