If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Va intimideaza fetele( mai) inteligente( decat voi)?

Arata lumii ca si pe tine te doare. Vorba celor de la Holograf - "Si baietii plang"

Va intimideaza fetele( mai) inteligente( decat voi)?

Postby emma on Sat Dec 10, 2005 1:04 am

...ce sentimente va inspira o fata care se dovedeste a fi mai "cerebrala" decat in mod obisnuit?va place sau va displace?...v-ati putea indragosti de o fata care poate analiza/intelege la fel de bine ca si voi(sau chiar mai bine)aspecte ale vietii,chestiuni sociale,politice ,culturale,oamenii in toata complexitatea lor psihologica etc.?

...va intimideaza o femeie care asemeni voua poate alege sa stea la birou pana tarziu,privandu-va de "linistita"cina in familie?...crede-ti ca o astfel de femeie stie/poate sa va iubeasca au si va arate asta asa cum v-ati dori?...sau considerati ca o astfel de femeie va reusi in cariera dar nu va fi iubita asa cum si-ar dori din cauza ca nu va fi niciodata perceputa de barbati ca o femeie sensibila,afectuoasa...asemeni celorlalte...?

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby adler on Sat Dec 10, 2005 1:10 am

nu ma intimideaza..ma enerveaza :)) acum depinde si ce fel se poarta... daca are un aer de superioritate..nici nu ma uit la ea...daca este precum Laura...atunci s-ar putea sa nu mai scape de mine :D
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Sat Dec 10, 2005 1:10 am

Am tot respectul pentru o astfel de femeie insa, sa ramana cu picioarele pe pamant, sa nu fie vreo fandosita de aia, "vezi eu am 4 facultati si tu abia liceul".
Nu m-ar intimida si mi-ar face placere sa am o astfel de femeie in viata mea.....mi-ar mai deschide ochii atunci cand nu judec bine. :)

Catalin

membru special
membru special

Postby MindLord on Sat Dec 10, 2005 3:54 am

hehehe.... nu ma intimideaza deloc :P pana acuma am avut parte de 3 prietene (cu care am fost si cel mai mult timp) care erau super destepte indiscutabil (olimpice nationale/ internationale, sefe de promotie la facultate...)
e chiar fain sa ai o prietena inteligenta... am petrecut cu ele nopti intregi de filosofat pe diferite teme, discutand chestii pe care nu puteam sa le discut probabil cu altii... ce frumos e sa fii inteles usor si sa poti imparti cu cineva idei fara a fii nevoie de a explica ore in sir chestii relativ simple.
ce mi-a placut la ele (pe langa multe alte chestii) a fost ca desi au in fata o cariera stralucitoare tot pe primul loc puneau familia si cei apropiati.
si partea cu sensibilitatea... hmmm... hypeeeer sensibile, nu cu precizie matematica asa cum poate credeti ca sunt... :P
cu mine nu s-au purtat niciodata de sus si nici cu altcineva...
e chiar placut sa ai si partea asta intr-o relatie... intotdeauna este un plus binevenit... nu te plictisesti asa de repede ca si de o "bimbo" care in 2 zile epuizeaza toate subiectele inteligente de conversatie pe care le stie dupa care intra in bucla ;)
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Snappy on Sat Dec 10, 2005 10:45 am

atata timp cat inteligenta ei nu "da pe afara" incepand sa se laude in exces nu vad de ce m-as simti intimidat...

un om inteligent e de apreciat...

si cu ce m-ar putea deranja daca iubita/sotia mea ar sta la al ei Job la fel ca mine pana noaptea tarziu? atata timp cat eu as putea sta la job-ul meu la fel de mult ea de ce nu ar avea dreptul sa o faca? mi se pare absurda ideea unora ca femeia e buna doar la cratita si la copii... e o persoana si are dreptul sa faca ceea ce isi doreste... daca munca ei inseamna sa ma "priveze de linistita cina in familie" - asta este... luam cina la ora 1 noaptea... sau la 5 dimineata...

concluzie: nu vad de ce m-ar intimida :-?

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -

Postby emma on Sat Dec 10, 2005 3:57 pm

...recunosc ca raspunsurile voastre m-au bucurat foarte mult:)...pentru ca asa cum spunea si MindLord,fetele inteligente sunt foarte sensibile...dar de multe ori sunt intelese gresit...

...Snappy,cina de la 5 dimineata,e deja micul dejun:))
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Pytycu on Sat Dec 10, 2005 7:51 pm

Nu ma deranjeaza!!!Din contra ar fi frumos ptr ca avand o relatzie cu ea ash considerao "perversa" shi acest lucru imi place cel mai mult!!!!Imi place ca fetele sa ma surprinda cu ceva nou in fiecare zi shi sa ma uimeasca cu atitudinea lor!!!!!
Pytycu

Bebelush
Bebelush

Postby funkyjulien on Mon Dec 19, 2005 9:34 pm

N-am nimic impotriva...e ff bine sa fie fata inteligenta...astfel incat stii k intotdeauna ai pe cineva pe kre sa intrebi orice greutatea ai putea sa ai 8-)
funkyjulien

Bebelush
Bebelush

Postby uby_4u on Mon Dec 19, 2005 10:01 pm

[ot]bun venit printre noi, julien! ;)[/ot]
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby dr claw on Thu Jan 12, 2006 11:26 pm

mi-ar placea o asemena fata pt ca as avea cu cine sa ma contrazic si as avea subiecte de discutat in loc sa stam sa ne uitam unul la altul toata ziua 8-)
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com

Next

Return to Ce ii doare pe baieti ?