If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

oamenii din umbra nick-urilor

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby Scorpion on Mon Dec 19, 2005 1:31 am

Sincer nu am cuvinte.
A fost super si la MoonLight si la patinuar si la pizerie(in seara cand Angel a sosit in Galati).
Clipe de neuitat.
Mai ales lacrima care s-a vazut inainte de a se desparti de Cartush.
Angel desi ne despart vreo 250km sa stii ca esti mereu in sufletul nostru.
Daca se poate a-si dori si eu id tau de mess Angel.
Doresc sa multumesc pe aceasta cale lu' Snappy.
Prietenii stiu de ce.

Scorpion

Pasional
Pasional

Postby milisss2 on Mon Dec 19, 2005 2:43 am

fotbal cu bidonul de bere pizza prajituri pahare varsate pe masa tipete strigate groaza de poze bere jucarii haioase iar bere si suc leagane in parc patinoar iar bere galagie in maxi-taxi si in camine optzecisiciiiiiinciii si numarul 23 zambet colgate si zambete normale o usa de masina o scara rulanta si din nou o usa rotativa priviri ciudate de la chelneri si de la straini un tricou un tort din cauciuc iar poze nume ciudate si pinguini si mos craciun si el batran telefoane date pentru a oftica lumea un pahar spart si luat suvenir un concert superb vata pe bat si un colac secuiesc certuri cu chelnerii pe nota de plata dunarea vin fiert si bere la cutie tenis pe masa cu brelocul si despartirile cu acele poze de grup!!

Despre ce vorbesc ?? despre noi ... despre prieteni buni facuti peste noapte ... despe istorii si traznai facute prin orasul asta mic ...atat de mic ca nu ne mai incape deci ... o sa venim si la voi :D ....asteptati-ne!!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby PhaseR on Mon Dec 19, 2005 3:31 am

Nu ştiu care e treaba dar pur şi simplu pe mine nu mă sensibilizează postul şi nu spun asta pentru a strica dispoziţia tuturor, ci mai degrabă pentru a recunoaşte că am o problemă mare cu încrederea în oameni. Sure! E super fun când ne întâlnim şi sunt vreo două persoane despre care pot să spun tot ce a spus Snappy dar despre celelalte nu pot spune nimic, "nu simt nimic", I don't give a rats ass. Asta nu e pentru că nu sunt oameni de treabă dar mă gândesc că şi ei gândesc la fel despre mine. Când imi vine imaginea unei astfel de persoane în minte, nu mă gândesc decât la micile chestii care "puteau" însemna afişarea unei aversiuni fain mascate. Poate că sunt eu fucket up dar asta simt.

Anyway multe chestii sunt mult prea siropoase, în contextul ăsta. CMon people să nu pretindem că suntem ce nu suntem! Imi face deosbită plăcere să mă întîlnesc cu oamenii de pe forum şi să mă întrebe de sănătate sau să-mi remarce absenţa dintr-o perioadă anume. Fazele astea sunt chiar mişto, dar asta nu transformă persoana într-un prieten ci într-un candidat pentru prietenie.

Acu am spus ce mă doare ... mi se întâmplă destul de rar aşa că enjoy!

/later sorry ... acum imi dau seama că n-am participat la nici unul din "evenimentele" menţionate aici. Oricum mă exprimam la modul general!

Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby MoshCraciun on Mon Dec 19, 2005 1:52 pm

@phaser ...mai baiatule........esti suparat taree...... :burn: ........ dar totusi......."I don't give a rats ass"...."mici chestii care "puteau" însemna afisarea unei aversiuni fain mascate"...... :-t

si...exact!....nu ai participat la nici unul din evenimente.....deci....nu stii ce a fost vineri si sambata.....

iti vine sau nu sa crezi......unii...chiar sunt prieteni.....altii...in devenire.....altilor...pur si simplu le place bunadispozitzie si beutura..... :betia: ......si....sa faca febra impreuna....... :banana:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby cartush on Mon Dec 19, 2005 4:25 pm

@PhaseR...te inseli amarnic daca tu crezi ca acest post a fost creat pentru a impresiona pe cineva...si te faci de toata minunea afirmand sus si tare ca nu te-a sensibilizat nicicum! Sau mergi pe principiu..."mama, ce tare-s, n-am nevoie de nimeni si nu ma darama nimik"... :lalala: Ai o problema mare...tare de tot cu increderea in oameni, rezolva singur chestia asta si nu strica si altora bucuria >:p ...in schimb...sa zicem ca as fi inteles de ce ai scris aici, daca ne-ai fi insotit macar o zi, in weekend-ul care tocmai a trecut, sa iti faci si tu o impresie, buna sau nu, dar... :don't-know:
N-ai priceput nimik! Pentru astazi ai nota 2! Stai jos! :nooo:

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Mon Dec 19, 2005 5:15 pm

vreau si eu sa va cunosc :(((
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby adler on Mon Dec 19, 2005 5:35 pm

A fost un weekend cum mi-am dorit intotdeauna... si cum nu am mai avut de o groaza de vreme.. sau..poate niciodata. :) Toata viata am cautat prieteni cu care sa ma simt bine.. si atunci cand ii gaseam se intampla ceva..si nu mai era asa cum mi-as fi dorit. Acu..totu e fain .. imi place mai mult ca niciodata si presimt ca va fi din ce in ce mai frumos. Va multumesc mult ;) Luv ya
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Mon Dec 19, 2005 6:21 pm

Un singur lucru am de spus:

Suntem o FAMILIE, cel putin asta simt eu...........fiecare dintre noi ne lasam toate treburile ca sa ne intalnim si sa ne simtim bine.......totul a fost perfect weekend-ul asta: mini intalnirea, la Moonlight acasa, in club.
Snappy, tot respectul inca o data.......nu facem altceva decat sa iti apreciem munca. :)
Catalin

membru special
membru special

Postby MoonLight on Mon Dec 19, 2005 6:28 pm

Poi.....nici nu sh ce sa mai scriu......asa cum atzi zis cu totii.....forumul asta a adus multe zambete, clipe de fericire si cel mai important a adus oameni noi in sufletul meu....in sufletul nostru(sau cel putin in al unora dintre noi)! Chiar m-au miscat tot ce atzi spus fiecare! Sper sa ne mai continuam distractiile shi....catalina....te mai asteptam pe la noi! Esti o persoana speciala! Totzi sunteti >:D< Keep visiting us :D We'll wait you :evil:
WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby andreeam on Mon Dec 19, 2005 6:35 pm

oki...urmatoarea care va viziteaza eu voi fi :D
Last edited by andreeam on Mon Dec 19, 2005 7:03 pm, edited 1 time in total.
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Prietenia