As vrea sa spuna ca am fost un om de la care au avut ce invata si care i-a ajutat. Concis, 'A fost un om bun.' si atat. Sa nu boceasca sau sa-mi puna fanfara sau sa ma pupe asa moarta ca ma scol din sicriu si-i bat...
Si sa nu-i vad pe ipocritii cunoscuti care nu ma au la suflet regretandu-ma ca-i bantui si pe aia.
Nu stiu ce-ar vrea sa zica, sa faca sau ce vor face dar vreau sa-mi respecte dorintele si sa ma incinereze si sa nu ma tina la expozitie sa vada toti cum ma descompun. Cu capacul peste, la priveghi, sa nu ramana cu imaginea aia dizgratioasa in minte.
Nu vreau sa se imbrace nimeni in negru desi le dau voie sa planga (mama, am ajuns sa dau ordine!) dar numai sa nu inceapa cu bocitul ca nu-mi place.
Ce-au sa faca? Au sa insceneze foarte frumos toata tarasenia, o sa ma chinuie cu broboada in cap si cu celelalte, o sa faca o pomana la care se va vorbi numai de mine nu, o sa faca circ pe strada cu podurile si cu impartiturile si asa mai departe iar eu am sa stau si am sa ma gandesc ca ei fac toate astea fiindca au tinut la mine si vor sa-mi fie bine.
Sper sa fie cum vreau eu dar la cum cunosc eu obiceiurile romanesti...

] ca eu la inmormantarea mea nu vreau sa se planga...pt k eu vreau sa-si aminteasca mereu de mine ca fiind o copila cu zambetul pe buze...fara lacrimi fara durere....sa fie un simplu "Adio"