Astazi a plecat Catalina (Angel) din Galati si am realizat inca o data "ce imi iese" mie... nimic nu este mai presus decat OAMENII... nici banii, nici faima, nici NIMIC !!!
sa cunosti atatia oameni minunati pentru mine este TOT... este mai mult decat suficient...
MoonLight multumea la OFFTopic unor oameni pe care i-a cunoscut pe forum. eu am decis sa discut despre ei la prietenie.
Catalina mi-a facut inima sa stea cand avea telefonul inchis si nu stiam unde trebuia sa o lase maxi-taxi-ul si eu cu MoonLight stateam in frig (ca si ea de altfel)... Cand am vazut-o primele cuvinte nu au fost: "buna - eU sunt eU", ci "te omorrr!!!
"
Am ras cu totii cand s-a minunat ca o Shaorma amarata era 85.000 si apoi la plecare cand i-am zis eu ca o duc undeva unde e mai ieftin am aflat ca era 80.000 (mai ieftin tare
)
S-au distrat de minune la MoonLight acasa, in club si la patinoar (inca o data scuzele mele Catalina pentru ca nu am putut fi cu voi, dar stiu sigur ca m-ai inteles)...
Am facut panarama in maxi-taxi-ul spre camine cand am mers sa luam bagajul... Am ras cand s-a spart o sticluta cu parfum de ne-am "imbibat" toti cu miresme care mai de care...
Am vazut la plecare lacrimi in ochii Catalinei si desi am "ras" un pic de ea - desigur nu cu rautate (stie ea asta mai bine ca oricine) am realizat ca sentimentul acesta de bucurie ca am fost impreuna cu totii, ca ne-am cunoscut si ca o sa ne cunoastem mai bine in viitor nu este doar in mintea si sufletul meu...
Asadar... decat un forum cu mii de oameni prefer unul cu cativa, dar OAMENI in adevaratul sens al cuvantului... Vorba aceea: "cine se aseamana se aduna"
La inceput imi doream ca "Discuta Liber" sa fie unul din cele mai mari din Romania... acum nu imi mai doresc asta - tot ce imi doresc este ca oamenii de pe el sa fie toti unul mai "frumos" decat celalalt... "tinta" mea nu mai este: "utilizatorii sa fie cu miile"...
deci... revenind... iata ca Angel (Catalina) a venit din CT pentru a ne vedea si la plecare i-a ramas in suflet dorinta de a ne reintalni... ce poate fi mai frumos?
mai am idei, dar nu mai am cuvinte momentan.... am ramas fara cuvinte - tocmai eU
in final tin sa ii multumesc mult de tot Catalinei pentru ca a fost aici
sunt mandru de ce am realizat si nu o zic ca lauda (cine ma cunoaste stie ca detest sa ma laud si sa fiu laudat)...
................ povestea continua - http://www.discuta-liber.com

oricum "niciodata nu e prea tarziu " ! 

... m-au lasat sa-i astept in frig