If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

care e cea mai GREA decizie pe care ati luat-o in viata?

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby p3g@s on Sun Dec 18, 2005 10:48 pm

:-? buna intrebare,cred ca in ultimul timp am luat niste decizii f grele si nu numai, dar cred ca hotararea de a lasa in soate trecutul cred ca a fost una f grea pt mine,inca ramane o decizie care ma framanta,dar asta e :( ..can't have what i wish for, so I'm not wishin' any more :idea:

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Alinutza_19 on Thu Dec 29, 2005 1:04 pm

cea mai grea decizie? sa renunt la facultatea la bucuresti pt cineva care acum nu mai merita :(( si iatama ca fac acum facultatea la gl departe de visul meu, caci acum ai mei nu ma mai lasa sa ma duc la bucurestri :((
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby tweety20 on Wed Jan 04, 2006 2:09 am

cea mai grea decizie.... e GREU sa iei o alegere cat mai usoara pentru tine caci nu stii ce va urma ... au fost multe ..........

tweety20

Invatacel
Invatacel

Postby andreeam on Wed Jan 04, 2006 2:14 am

ink ma mai gandesc....da nu-0mi vine nik in minte...poate k au fost mai multe decizii la fel de grele
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Inger`Albastru on Wed Jan 04, 2006 2:16 am

Sa mai beau 100 sau ma culc?! :-?

PS:E o intrebare atat de vasta incat cei care nu stiu raspunsul pot sa incerce sa raspunda la una asemanatoare "Ce-a fost primu` oul sau gaina?" :evil:
No Offence :P

"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby ncg_15 on Mon Feb 20, 2006 7:21 am

pai sa vad :-? ...au fost mai multe ,dar pt ele stiam ce ar fi mai bine de facut ,sau ce ar trebui sa fac ca sa iasa ceva bun si unde mai pui ca ma mai sfatuia lumea ce sa fac ,mi-a fost usor deci ..

dar a fost una...unde am fost lasata singura si a fost ff greu ,asteptam un sfat de la cineva si toti stringeau din umeri trebuia sa aleg intre a ramine in tara si a pleca peste hotare :-/ ..am ales plecatul peste hotare si am renuntat in rest la tot , familie prieteni ,locuri dragi...totul.Nu pot sa zic acum ca am facut cea mai buna alegere ,asta o voi vedea mai tirziu ...si tot odata nu am de unde sa stiu a nu va trebui sa iau si alte decizii,poate mult lmi grele decit asta ...viata asta iti ofera atitea surprize... :)
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Mon Feb 20, 2006 11:54 am

OFF-Topic
decizii minore pe langa cele pe care le vom avea de luat de acum inainte. (bine..nu toate sunt decizii minore..nu ma inteelgeti gresit.. dar cred ca pe parcurs e ne maturizam ... responsabilitatile vor fi din ce in e mai mari..iar deciziile din ce in ce mai grele
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby skumpika on Mon Feb 20, 2006 2:18 pm

OFF-Topic
Mare dreptate ai adler. Una e sa decizi la ce liceu/facultate dai, alta e sa decizi in legatura cu familia si copii tai. Nu contest insa faptul ca sunt si tineri care s-au aflat in postura de a lua o decizie importanta la o varsta mai mica.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby dr claw on Wed Feb 22, 2006 7:46 pm

cred ca cea mai grea decizie a fost cand am fost pus sa aleg intre prietena mea si cel mai bun amic al meu pt ca acestia nus e supartau de loc si m-au pus sa aleg ori unul ori altul, asa ca am renuntat la amandoi, deoarece nu putem alege, si inca ma gandesc daca am facut ce trebuia?!
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Wed Feb 22, 2006 8:49 pm

OFF-Topic
este o varianta extrema, trebuie sa recunosc, dar totusi mi se pare corecta. Amandoi ar fi trebuit sa tina la tine, si sa faca in asa fel incat tu sa fii bucuros. Daca amandoi au esuat in privinta asta, amandoi nu erau cine ii credeai.
adler

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Life is... Life