If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

oamenii din umbra nick-urilor

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

oamenii din umbra nick-urilor

Postby Snappy on Sun Dec 18, 2005 6:07 pm

Am fost intrebat de zeci de mii de ori "ce imi iese mie de pe urma acestui forum???"

Astazi a plecat Catalina (Angel) din Galati si am realizat inca o data "ce imi iese" mie... nimic nu este mai presus decat OAMENII... nici banii, nici faima, nici NIMIC !!!

sa cunosti atatia oameni minunati pentru mine este TOT... este mai mult decat suficient...

MoonLight multumea la OFFTopic unor oameni pe care i-a cunoscut pe forum. eu am decis sa discut despre ei la prietenie.

Catalina mi-a facut inima sa stea cand avea telefonul inchis si nu stiam unde trebuia sa o lase maxi-taxi-ul si eu cu MoonLight stateam in frig (ca si ea de altfel)... Cand am vazut-o primele cuvinte nu au fost: "buna - eU sunt eU", ci "te omorrr!!! :D"

Am ras cu totii cand s-a minunat ca o Shaorma amarata era 85.000 si apoi la plecare cand i-am zis eu ca o duc undeva unde e mai ieftin am aflat ca era 80.000 (mai ieftin tare :D)

S-au distrat de minune la MoonLight acasa, in club si la patinoar (inca o data scuzele mele Catalina pentru ca nu am putut fi cu voi, dar stiu sigur ca m-ai inteles)...

Am facut panarama in maxi-taxi-ul spre camine cand am mers sa luam bagajul... Am ras cand s-a spart o sticluta cu parfum de ne-am "imbibat" toti cu miresme care mai de care...

Am vazut la plecare lacrimi in ochii Catalinei si desi am "ras" un pic de ea - desigur nu cu rautate (stie ea asta mai bine ca oricine) am realizat ca sentimentul acesta de bucurie ca am fost impreuna cu totii, ca ne-am cunoscut si ca o sa ne cunoastem mai bine in viitor nu este doar in mintea si sufletul meu...

Asadar... decat un forum cu mii de oameni prefer unul cu cativa, dar OAMENI in adevaratul sens al cuvantului... Vorba aceea: "cine se aseamana se aduna"

La inceput imi doream ca "Discuta Liber" sa fie unul din cele mai mari din Romania... acum nu imi mai doresc asta - tot ce imi doresc este ca oamenii de pe el sa fie toti unul mai "frumos" decat celalalt... "tinta" mea nu mai este: "utilizatorii sa fie cu miile"...

deci... revenind... iata ca Angel (Catalina) a venit din CT pentru a ne vedea si la plecare i-a ramas in suflet dorinta de a ne reintalni... ce poate fi mai frumos?

mai am idei, dar nu mai am cuvinte momentan.... am ramas fara cuvinte - tocmai eU

in final tin sa ii multumesc mult de tot Catalinei pentru ca a fost aici :* :hug: ... si tuturor celorlalti membri pentru ca zi de zi sunteti aici pe acest WWW, zambind impreuna si (pentru galateni) luand restrictii in baruri si cluburi..........

sunt mandru de ce am realizat si nu o zic ca lauda (cine ma cunoaste stie ca detest sa ma laud si sa fiu laudat)...

................ povestea continua - http://www.discuta-liber.com

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Sun Dec 18, 2005 6:24 pm

foarte frumoase cuvintele tale snap :) ma bucur ca v-ati simtit atat de bine desi tre sa recunosc ca sunt putin...invidioasa....pt k eu nu va cunosc :oops: oricum "niciodata nu e prea tarziu " ! :D
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby emma on Sun Dec 18, 2005 6:31 pm

...sunt sigura ca esti foarte fericit acum Snappy,pentru ca ai inteles ca mai presus de cuvinte,de timp,de spatiu...suntem noi, OAMENII...si atata timp cat noi vom fi alaturi unii de ceilalti,forumul acesta se va transforma intr-un omagiu adus PRIETENIEI...;)

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Micha on Sun Dec 18, 2005 7:42 pm

pai si eu imi aduc aminte cand am vazut-o prima data pe Catalina smabata la moonlight acasa nici macar nu m-am recomandat cum era politicos sau mai stiu io ce... ma purtasem ca si cand as fi vazut-o zilnic pana atunci si ca ne cunosteam dintotdeauna... a fost frumos si am ras cu ea toata ziua de ne-am prapadit de parca ziceai ca suntem prietene de-o viata....eu stau si ma gandesc dak pe alte forumuri acei membri se pot lauda cu asa ceva,ca si-au gasit prieteni pe care sa poata conta aproape neconditionat ca cei de aici de pe discuta-liber...noi avem ceva mult mai frumos decat ei kair dak suntem doar 40 de oameni...
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

oameni

Postby NAPOLEON on Sun Dec 18, 2005 7:44 pm

Sunt placut surprins sa constat ca Snappy a ajuns la concluzia ca decat multi...mai bine putini dar.....oameni.
Ma alatur cu placere unor afirmatii facute de admin-ul acestui site referitor la persoana ce incadreaza nick-ul de ^angel^. Am afirmat acum cateva luni (august) ca aceasta fata este deosebita si iata ca spuse-le mele se confirma la cateva luni dupa ce personal m-am intalnit cu aceasta papusa in Constanta.
De ce este ea deosebita? Dupa ce o veti intalni va veti convinge singuri. Cuvintele nu pot descrie aceasta persoana.
In particular am adus respectele mele pentru ajutorul pe care mi l-a acordat celui ce poarta numele de Cristian Ciofu, desi in repetate randuri nu a dorit acest lucru. Perioada in care ne aflam m-a impiedicat sa ajung la Galati si in spatele meu se afla inca 2 persoane la care trebuie sa am grija. Primavara va aduce in mod sigur prilejul unei vizite in orasul otelului.
Nu in ultimul rand mai exista inca o persoana cu totul deosebita. Aceasta poarta numele de Vladimir. Acest om a pierdut nopti intregi pentru o cauza nobila. Admin-ul cunoaste.
Personale mentionate mai sus sunt....Oameni, chiar daca sunt foarte tinere.
in rest va doresc ....oameni pe site

NAPOLEON

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Sun Dec 18, 2005 10:38 pm

vedeti ce primire mi-au facut? :P ... m-au lasat sa-i astept in frig :P ...dar a fost asa frumoooos...imi pare rau daca am facut impresie proasta celor care nu au iesit cu noi si sambata dar...eram obosita,eram fomista si plina de nervi ca am stat 4 ore sa ma rog de aia sa plece si 4 ore pe drum,nu mancasem nimic...si am vazut si preturile...(85???)...a fost frumos,a fost distractie,as fi ramas acolo,pe bune...si acum imi aduc aminte si-mi dau lacrimile pentru ca m-am simtit de parca ii cunosteam de-o viata...cum a zis si micha,nu am mai facut cunostinta...ne-am pupat,ne-am salutat,am vorbit,am jucat scrablle,am jucat wist,twist...cum se numea jocul ala...m-au batut de m-au invinetit la jocurile alea...am fost la patinoar,am ras de emma,ne-am distrat,am vorbit,am cazut(ei...nu eu :D)am dansat(am si febra musculara)am si plans ca doar deh,nu se putea altfel...
n-as mai fi plecat...oricum,o parte din mine a ramas alaturi de voi...
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby cartush on Sun Dec 18, 2005 10:56 pm

Oameni buni...nu-s eu prea sensibila de felul meu...da' cand am citit ce ati scris mai sus...aproape mi-au dat lacrimile si m-au trecut niste fiori... :oops:
Pe bune, ma bucur mult tare de tot ca am ajuns sa va cunosc (ma rog, o mare parte din voi...pe restul...poate isi fac putin curaj si ne viziteaza ;) )
Ce-mi pare mie rau tare e ca n-am facut un U.c.c.c.V care sa tina 3 zile si 3 nopti...ca in povesti... :roll: dar mai avem timp... :mrgreen:
V-am pupat...sunt putin cam emotiva la ora asta...destul de straniu, nu-mi sta in fire...dar... :oops:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby Alinutza_19 on Sun Dec 18, 2005 11:22 pm

pot sa spun ca la prima intalnire la care am venit nu credeam ca o sa intalnesc astfel de oameni veseli, pusi pe shotii? ma asteptam sa gasesc oameni ....nu stiu altfel, dar sincer nu a fost asa ci a fost minunat, am gasit niste persoane minunate si dornice sa isi faca noi prieteni si ma bucur enorm de mult ca m-au integrat si pe mine in grupul lor :)
so 10x
si ma bucur enorm ca am ajuns sa va cunosc
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

Postby MoshCraciun on Sun Dec 18, 2005 11:32 pm

ciudat moment....imi imaginez ca si cum.....acum......... ar fi dupa muulti ani.....si...ma uit cu nostalgie la filmarile si pozele facute.............si...imi spun...."doamne.....uite-i si pe "copiii" aceea nebunatici si dragutzi........fiecare in felul lui...............ce vremuri...."....
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby a_soul_4_u on Mon Dec 19, 2005 1:13 am

e a 2x in viatza cand ma intalnesc cu nijte pers cu care nu m-am intalnit in viatza mea si sunt primit cu bratzele deschise si sincer nu am simtzit ca sunt judecat si analizat etc ...... si asta e minunat sa potzi sa faci nijte glume sa zambesti sa razi cu oamenii de langa u cand ii cunostio doar de 1 h maxim
Sp2, Micha, Mosul, cartush, mary, alinutza, angel, moonlight, milis, adler,changer ............. ar trebui sa va i-au pe totzi si sa va trec aici ... dap oemeni cu caracter care stiou sa se distreze dar stiu sa si gandeasca atunci cand lucrurile devin serioase .....
Una peste alta asteptam sa vina vara sa facem un uccc cum vrea caty de 3 zile si 3 noptzi gasim noi corturi... si o sa ne descurcam noi cumva ..... Si usor usor poate o sa incepem si noi sa ne deplasam in alte oraje unde suntem asteptatzi .... in fine si eu am multe ideii ////
Si tind sa il aprob pe mosul ... si eu ma uit pe poze si am impresia ca au trecut nu stiu catzi ani desi va cunosc de 2 sapt .... si parca atzi fi totzi fratzii si surorile mele ....e bine sa stii ca ejti apreciat si ca potzi vb cu cineva ... caty saraca nu stiu ce am cu ea imi e asa de simpatica si pot spune ca zambetul ei face pe oricine sa uite de toate prob si eu sadik o tachinez mereu ...... micha e ca sora pe care am vrut mereu sa o am ... adler cred ca in u ejti un om deosebit cu ff mult bun simtz si pt astfel de oameni jos palaria .... mosul e o pers calculata .... sp2 cred ca acum 1 an nu se astepta la o asemenea amploare a forumului .... pt toata lumea am cate cv de spus dar cred ca daca as face asta nu mi-ar ajunge 1 noapte ca sa scriu ....

Si de craciun cred ca ce mi-as dori cel mai mult e sa fim totzi undeva la munte cu prietene prieteni care are ... si sa cantam pe o partie sa ne bulgarim si multe altele si sa petrecem .... :-< (asa ca rugatziva si poate castig la loto ca totzi vetzi vi invitatzii mey)

Va pup pe totzi dulce .... Vise placute :gasca: :roll:
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Next

Return to Prietenia