Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.
Imi este dor... de noptile ploioase in care eu ascultam, uitandu-ma pe fereastra, cantecul ploii, iar tu veneai langa mine si iti simteam respiratia in gatul meu.... si mii de fiori ma treceau... dar nu indrazneam... si ma inroseam... iar tu zambeai... in brate ma luai... si apoi ma sarutai... dar ai plecat... Imi este dor de copilarie... de cum eram inainte....
Imi este dor... de multe persoane... chiar daca stiu k majoritatea nu merita...
imi este dor de tata si sora mea care nu sunt aproape de mine si ii vad tocmai la anu in mai respectiv martie......apoi de cea mai buna prietena care acum este in vancouver.......imi mai este dor de cineva dar nu merita sa-i mai spun numele,imi e dor de ele si de clipele frumoase petrecute.......si acum poate suna aiurea dar imi este dor de liceu:sa fiu din nou cu colegii si profii sa mai facem tampenii si sa ne certe profii:P
nu mai stiu de ce imi este dor