If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Va exprimati furia in fata prietenei/iubitei?

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

Postby adler on Thu Dec 15, 2005 1:04 am

[ot]am descoperit ca daca nu am ocupatie...incep sa caut cearta. Oriunde sunt..pe mess..pe forum..la fac... la munca. Bine... de obicei mi se intampla cand chiar nu am ocupatie..adica..cand sunt acasa :) ... [/ot]

sunt morocanos in situatiile respective...dar nu ma razbun decat rar..pe cei din jurul meu. Incerc sa fiu calm.. nu dsicut cu nimeni cu taote...ca daca ma gandesc acum..cred ca mai bine as vrb cu cineva totusi...ca sa ma calmez. Daca ma calmez singur..trece mai mult timp..si m consum degeaba.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby a_soul_4_u on Sat Dec 17, 2005 3:31 am

[ot]dadadad cartush .... :P am vazut te ieri te-ai razbunat pe mine .... cu toate pers ejti asa violenta?? :D sau ai cv mai special pt mine =))) faci ce faci ma mai pricopsesc cu o palma de la u :P ....... mamaaaaaa dar cad o sa dau si eu :D[/ot]
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby adler on Sat Dec 17, 2005 3:36 am

[ot]da fratie ...si Micha mi-a ars doi pumni...incercand sa ajunga la tine ... damn. Nu e chiar placut sa fii la mijloc :([/ot]

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby a_soul_4_u on Sat Dec 17, 2005 1:14 pm

[ot]:lalala: :D upsss da de faza asta am uitat =)) :box: Am spus si mai intreb de ce toata lumea e :box: violenta cu mine???? :don't-know: ....... hai sa fiu modest cum sunt eu . :))) si sa spun ca le sunt simpatic :oops: si la nivelul meu de VIP nu pot rezista sa nu ma atinga :D ::LOL::[/ot]
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby Scorpion on Sat Dec 17, 2005 1:23 pm

Nu ptr ca sunt un tip controlat si nu doresc sa stric si ziua altora sau a prietenei asa ca imi controlez nervii foarte bine.
Nu a-si face asta nici in urmatorii 100 ani.

Scorpion

Pasional
Pasional

Postby s3v3r on Sat Dec 17, 2005 4:37 pm

dak ma enervez nu imi exprim furia in fata nimanui prefer sa fiu singur si suntt ffffff calm dar dak treci de limita ai grija ca nici eu nu ma mai pot controla ... damm sunt ff periculos pt mine si cei din jur dar oricum ma inchid in mine o perioada sa nu le fac rau celor din jur ...
bine ca maenervez rar chiar foarte rar :)
Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby adler on Sun Dec 18, 2005 1:10 pm

[ot]@sever ...valei...esti FPARTE priculos pt cei din jur? ... devii FOARTE agresiv. well..then take a pill ...and chill out[/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby a_soul_4_u on Sun Dec 18, 2005 4:23 pm

najpa
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby skip on Tue Jan 10, 2006 7:37 pm

in fata ei nu... poate nu am putut.. dar am vb cu ea pe mess.. si acolo iam zis tot ce aveam pe suflet.... de fapt chiar acum vb cu ea
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

va explrimati furia in fata prietenei/iubitei?

Postby GAnd_ul on Sun Feb 05, 2006 1:41 am

mi se pare normal cand imi ies din pepeni sa reactionez.....
daca e din cauza eiiii.{ea e vinovata}.....mai mult ca sigur ca as tipa la ea...impunandu-mi punctul de vedere, ~x( {:!: partea buna e ca doar tip...nu lovesc niciodata :!: :D }
e cam fals sa ascunzi firia , atunci cand nu tebuie...sa nu si-o ia in cap...
de obicei analizez situatiile...sunt desigur putine momentele cand ma manifest...asa fata de ele......
GAnd_ul

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Cat de rai sunt baietii ?