If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

de ce se tin fetele de mana?

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

Postby Snappy on Sat Dec 17, 2005 12:39 am

@Moshu - pai eu am pus intrebarea si ma gandeam ca s-a inteles ca am zis-o intr-un sens rau :)

cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Sat Dec 17, 2005 1:02 am

@ba.,.. cred ca intr-=o zi..o s ies pe faleza..cu un preten..si o sa ma tin de mana cu el..sa vad ce iese (ma zburlesc numai cand ma gandesc la asta...da..who knows :)) )
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby uby_4u on Sat Dec 17, 2005 1:15 am

[ot]:-h buna, buna... sunt noua p-aici....[/ot]
de ce se tin fetele de mana?? hmmm.... :-? nu cred sa existe o explicatie pt asta... si eu ma tin de mana din cand in cand cu prietenele mele... dar nu o facem intentionat... :P
concluzia: habar n-am :oops:

uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby adler on Sat Dec 17, 2005 2:37 am

[ot] BIne Ai venit Alice ...sau Ada .. cum o fi. Sper ca o sa te simti bine alaturi de noi [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Sat Dec 17, 2005 11:58 am

Habar n-am! Nu-mi amintesc sa ma fi tinut de mana cu vreo fata, m-as simti aiurea, inexplicabil, dar aiurea.

Trebuie sa incerc!

Si totusi, cate fete ati vazut tinandu-se de mana? Poate nu am fost eu atenta dar nu cred sa fi vazut prea multe.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby MoarteaCuCoasa on Sun Dec 18, 2005 8:34 pm

lucrul de baza in general femeile au nevoie de siguranta... oriunde oricand ... ati vazut ca daca sunt si cu pretenul iubirea vietilor lor o sa-l tina de mana... 1 nu vor sa-l piarda 2 au nevoie de siguranta sa se simta in siguranta!!! asta e siguranta sa stie ca e acolo si nu pleaca nu dispare nu stiu de ce au nevoie de asta dar asta e ............. PAREREA MEA!!!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
MoarteaCuCoasa

Invatacel
Invatacel

Postby onix on Sat Dec 24, 2005 11:02 am

Lasa mai...cat de multa siguranta am dori, nu toate ne tinem de mana cu fete. Ce mai tura-vura...cand vedem 2 fete care se tin de mana ne uitam mai lung. A tine de mana pe cineva mi se pare un gest destul de personal, de intim si care nu prea are loc intre fete decat daca...:evil:
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby MoshCraciun on Sat Dec 24, 2005 11:54 am

:al-nabii: ........cine mai voteaza cu noi pt lezbi?......dumneavoastra...domnul din spate?........da dvs..cel cu mana pe mouse................ :P ............ :al-nabii:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby skumpika on Sat Dec 24, 2005 5:30 pm

Moshule, vezi ca tocmai mi-ai schimbat orientarea sexuala :) Nu de alta dar si eu obisnuiam/obisnuiesc sa ma tin cu prietenele de mana :P
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby adler on Sun Dec 25, 2005 4:03 am

sa intelegem ca obisnuiai sa te tii cu ele de mana..si asta a dus la schimbarea sexuala? adica.. esti lezbi acum?
adler

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea fetelor ?