If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Va exprimati furia in fata prietenei/iubitei?

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

Va exprimati furia in fata prietenei/iubitei?

Postby emma on Thu Dec 08, 2005 6:25 pm

...fiecaruia dintre voi i se intampla sa nu va mearga lucrurile asa cum v-ati dori...sa va enervati ,sa va infuriati...cum va manifestati in asemenea momente,activ sau pasiv?ati fi in stare sa va exprimati toata furia pe care o simtiti in fata prietenei/iubitei?...si ce anume va linisteste,va ajuta sa va redobanditi echilibrul emotional?

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Catalin on Thu Dec 08, 2005 7:37 pm

Depinde din ce cauza m-am enervat, nu tin in mine dau drumul la tot, dar nu imi vars supararea pe ea.

Ce ma linisteste? Ea, normal, ma ia in brate imi spune ca totul va fi bine si deja jumatate din suparare dispare. :)
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Thu Dec 08, 2005 7:45 pm

daac ma cunoaste ma lasa in pace...

oricum pe EA nu ma descarc caci nu ar fi corect... dar cel mai bine e sa incerce sa te linisteasca si daca vede ca nu reuseste sa te lase sa te calmezi singur...

eu de cele mai multe ori ma calmez mai bine singur decat cu ajutorul altora... (ma rog... depinde de la caz la caz)

cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Thu Dec 08, 2005 9:58 pm

depinde de situatie... daca ma enervez.. injur..ma prsot dispun.. apoi ma calmez.. ea daca se enerveaza..treaba ei. Tre sa inteleaga ca sunt suparat...si trebuie sa imi treaca. Daca e fata desteapta..ma calmeaza ea..daca nu..ma lasa in pace...si probabil tot ea va suferi oleaca..ca m-a lasat in pace...
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby NYCGIL on Mon Dec 12, 2005 3:03 pm

In general ma controlez, nu numai in fata persoanei iubite, ci in fata tuturor...Nu gasesc nici o utilitate in a tipa si a ma manifesta violent, oricat as fi de suparata.
Am invatat sa ma controlez atat de bine, ca chiar atunci cand ma cert cu cineva, imi pastrez calmul si tonul normal al vocii...

Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby a_soul_4_u on Mon Dec 12, 2005 3:14 pm

Doar daca sunt fff obosit si ma sacaie la cap ..... atunci ridic tonul vocii si devin mai manios dar nu violent ..... in rest vb calm si explic ce ma deranjeaza .... :(
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby MindLord on Mon Dec 12, 2005 10:09 pm

nici nu mai imi aduc aminte cand am ridicat ultima data vocea la o prietena... stiu ca uneori chiar se mirau ca eu eram calm si se enervau si mai tare...
li se parea ca daca eu nu ma agit inseamna ca nu imi pasa ... nimic mai departe de adevar.. doar ca nu vedeam ce poate sa aduca bun asta...
e drept insa ca de multe ori cuvintele pot rani foarte rau.. mai ales atunci cand sunt spuse pe un ton calm... caci parca ai crede mai mult in ele atunci
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Wed Dec 14, 2005 10:23 pm

eu cand sunt furioasa incep sa plang....e super ciudata kestia dar asa ma descarc dupa ce ma cert cu cineva....dar mi-as dori sa nu fiu lasata singura kiar dak sunt prost dispusa sau suparata, as vrea sa stea cu mine pt ca stiu sigur ca ma va face sa uit ce ma suparase mai inainte cand il vad
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Wed Dec 14, 2005 10:32 pm

MindLord wrote:nici nu mai imi aduc aminte cand am ridicat ultima data vocea la o prietena... stiu ca uneori chiar se mirau ca eu eram calm si se enervau si mai tare..

la fel si la mine...cand suntnervoasa nu tzip ..vb calm;)

MindLord wrote:sau li se parea ca daca eu nu ma agit inseamna ca nu imi pasa ... nimic mai departe de adevar.. doar ca nu vedeam ce poate sa aduca bun asta...

pay asta e faza....k dak nu tipigata altii cred ca nu-ti pasa :) nu-i corect ;)

MindLord wrote:e drept insa ca de multe ori cuvintele pot rani foarte rau.. mai ales atunci cand sunt spuse pe un ton calm... caci parca ai crede mai mult in ele atunci

se pare ca aici suntem pe aceeasi lungime de unda ;)
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby cartush on Wed Dec 14, 2005 11:17 pm

De obicei cand sunt nervoasa vreau sa stau singura..cu nebuneala mea...sa nu ma sacaie nimeni cu telefoane, mesaje si sfaturi prietenoase...pur si simplu in momentele alea sunt foarte serioasa (surprinzator, nu? :D ) n-am chef nici de mine, cu atat mai putin n-am chef sa ma cert si cu el...
De asta evit sa dau ochii cu cineva in momentele alea... :don't-know:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Next

Return to Cat de rai sunt baietii ?