If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Orgoliul nu iarta si nu cere iertare?!

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

Orgoliul nu iarta si nu cere iertare?!

Postby emma on Tue Dec 13, 2005 11:28 pm

...s-a intamplat ca o fata sa va ceara iertare pentru un lucru pe care l-a facut ranindu-va,iar voi sa nu o iertati din cauza orgoliului?

...s-a intamplat sa-i gresiti unei fete(amica,prietena,iubita)dar sa fiti prea orgoliosi pentru a recunoaste ca ati gresit ,...sau daca ati ranit-o ati fost prea orgoliosi pentru a-i cere iertare?

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby adler on Tue Dec 13, 2005 11:37 pm

mi se intampla de multe ori..sa nu reusesc sa gandesc impartial ... fara sa ma implic emotional.. si atunci cred ca ma las influentat in favoarea mea de cele mai multe ori. sper sa nu mi se mai intample...am invatat sa ma detasez de situatie..si sa privesc egal situatiile.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Wed Dec 14, 2005 1:11 am

Am lasat mereu de la mine pentru ca nu sunt orgolios, nu sunt genul de baiat care "nici nu vreau sa te vad, sa te ascult".
Mereu trebuie sa asculti.................. ;)

Fata de prieteni sau amici stiu ca am gresit si nu am recunoscut din vina orgoliului in primul rand...........cateodata am luat masuri, cateodata nu......nu stiu de ce nu reactionez imediat, este ceva la care ma gandesc din ce in ce mai des. :-?

Last edited by Catalin on Wed Dec 14, 2005 1:20 am, edited 1 time in total.
Catalin

membru special
membru special

Postby a_soul_4_u on Wed Dec 14, 2005 1:15 am

aaahaaaa si inca de cate x ..... dar cel mai tare a fost ca eu greseam eu eram orgolios eu trebuia sa imi cer scuze .... si tot ea venea sa ma impace :) dar am invatzat lectzia :D
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby emma on Wed Dec 14, 2005 1:18 am

...ati putea sa fiti sinceri si sa marturisiti ca sunteti mai orgoliosi decat noi?

emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby adler on Wed Dec 14, 2005 12:26 pm

nu am putea sa fim sinceri...pt ca nu este neaparat adevarat. Poate ca tu emma nu esti orgolioasa...in mare masura...dar..sunt alte fete care nu isi mai vad de muuuulta vreme varful nasului. Nu incercati sa mai faceti tot soiu de diferentieri intre baieti si fete cand nu este cazul. Parerea mea...nu are nici un rost sa te gandesti ca el e baiat..si e mai orgolios ... cum nici noi nu cred ca ne mai gandim ca "ea e fata..e mai pampaloaica...sau ceva de genu" :))
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Keira on Sun Dec 18, 2005 10:11 am

emma am intalnit multi baieti care nu sunt orgoliosi, si pot spune ca f. putini care gandesc cu orgoliul nu cu creierul. Dar majoritatea nu sunt.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby emma on Sun Dec 18, 2005 7:00 pm

...falicitarile mele,keira, pt ca ai cunoscut baieti care nu sunt orgoliosi...dar eu cred ca majoritatea sunt mai orgoliosi decat fetele...
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Micha on Fri Jan 06, 2006 7:01 pm

v-am spus ca am cel mai orgolios prieten? Eu nu am vazut om mai incapatanat ca el care sa nu renunte in ruptul capului....baieti sincer sper sa nu fiti nici unul ca el ca altfel pierdeti multe....
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Mario on Sat Jan 07, 2006 12:16 am

Mda...ceva tipic barbatului, sa nu lase de la el si sa nu arate ca ii pasa nici sa il ameninte careva cu arma.
Am fost si eu asa pana acum 2 ani cand a venit prietena mea in vizita la mine in Torino...aveam deja o alta viata aici si o tratam ca si cum: "Ah, ai venit sa ma vezi?Ok."

Intr-o seara mi-a deschis ochii si atunci mi-am spus in gand:"Doamne, ce fata am langa mine si abia acuma realizez." :(
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Next

Return to Cat de rai sunt baietii ?