If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele-jucaria baietiilor

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

Postby Snappy on Mon May 16, 2005 8:38 am

Cartush wrote:
creppin'on you wrote:si pustoaica de ce sta in dreapta? pt ca il iubeste? ::LOL::

bine zis...
sau poate a luat pustoaica de crescut si o creste cum vrea el...o educa dupa lumea in care se invarte...si...cine stie...cand se trezeste "pustoaica" si-i da papucii...sa vezi atunci depresie la baiatul de bani gata... :yesss:

o sa planga pana vine urmatoarea pitzipoanca.... va dati seama... hai s-o lasam moarta ...  :x

aia il iubeste in putine cazuri... ala o iubeste in si mai putine... deci...

cand o sa se trezeasca aia ala nu o sa mai aiba ce sa   :cenzurat:  jumatate de zi... va inchipuiti acum ca o sa inunde un oras in lacrimile sale?... putini fac asta... si stiti de ce?... nu toti procedeaza asa pt ca asa sunt, ci datorita mediului in care se invart... acel mediu unde tu esti mai sus ca altii, unde tu razi mereu si altii plang mereu... un mediu in care nu iti permiti sa le arati celorlalti ca tine ca suferi...

ca-ntotdeauna specific: nu toti sunt asa, dar... eu parerea asta o am despre majoritatea, cu asta merg si pe asta o arat...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby cartush on Mon May 16, 2005 10:34 am

creppin'on you wrote:si atunci cine e jucaria?

roata e  rotunda ... chiar daca uneori pare ca nu va intoarce...atunci cand ai impresia ca toata lumea e a ta...vine ceva ce te darama...
totzi suntem jucarii...ideea e ca atunci cand esti pus in scena, sa stii cum sa joci...
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Mon May 16, 2005 12:05 pm

diferenta dintre actorii de pe scena si actorii din viata e ca cei de pe scena stiu ce au de facut si stiu si ce se va intampla....

asa ca... ei nu sunt daramati decat pe o foaie pe care este trecut scenariul... in schimb... viata te darama pe TINE...

asa ca... am vrea noi ca viata sa fie o scena de teatru iar noi actorii perfecti...

dar... sa revenim... :D

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby guiness on Mon May 16, 2005 1:53 pm

dramatizati
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby ^Angel^ on Mon May 16, 2005 7:32 pm

nu-i asa?ce-i cu fiosofia asta pe capul vostru?

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby TrandafirAlbastru on Sat May 21, 2005 12:09 pm

Drama sau nu, e viata! BAIETI SI FETE, voua nu vi s-a intamplat nicotada sa ramaneti cu buza unflata? Asta ce inseamna, ca sunt fete sau baieti perfecti? Depinde de om, de anturaj si am putea sa enumeram o multime de factori, dar tot nu am schimba nimik!
Priveste-n jurul tau....e marea vietii!Pleaca si-o-nfrunta, imbata-ti ochii-n contemplarea minunilor ce te asteapta!
TrandafirAlbastru

Invatacel
Invatacel

Postby Keira on Sat May 21, 2005 5:56 pm

Perfect spus! Dar daca stii sa "te aperi", mai greu cazi in capcana.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby TrandafirAlbastru on Sat May 21, 2005 10:45 pm

Daca sti sa te aperi.... Si asta ar putea fi ceva! De ce facem unele lucruri, care desi stim ca ne vor face rau, continuam!?? E un cerc vicios al vietii, iar eu deja imi prin urechile :P ;)
Priveste-n jurul tau....e marea vietii!Pleaca si-o-nfrunta, imbata-ti ochii-n contemplarea minunilor ce te asteapta!
TrandafirAlbastru

Invatacel
Invatacel

Postby Micha on Wed Jun 08, 2005 2:15 pm

Chestia e ca uneori nu prea ai cum sa te aperi ca pt asta ar trebui sa-l cun f bine pe cel de langa tine si astfel ai sti la ce sa te astepti de la el.Numai ca asta nu merge mereu si o mai incasezi uneori.Ca se intampla ca cel de langa tine sa fie un actor desavarsit si atunci ....bye bye... te joaca cum vrea.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby MTZ on Tue Aug 30, 2005 11:25 pm

Sa fim seriosi...ne jucam unii cu altii...de fapt te joci cu cine iti permiti...uneori fara sa iti dai seama.E ca la copii:ar arunca jucaria dar parca nu se indura fie ca o are de prea mult timp si s-a obisnuit cu ea fie ca poate o va vrea mai tarziu.Suna a distrugere dar asa e viata :(
Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea fetelor ?