If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cele mai frumoase declaratii primite

Mai faci declaratii de dragoste? Daca da arata-ne si noua aici ce ii zici persoanei iubite... Asa cei ce nu stiu vor invata, iar cei ce stiu se vor perfectiona...

Cele mai frumoase declaratii primite

Postby Keira on Sun Oct 31, 2004 8:16 pm

Cu totii am primit declaratii de dragoste . Care sunt cele mai frumoase declaratii primite?

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MTZ on Mon Nov 01, 2004 1:32 am

cea mai dragutza declaratie de dragoste...hmmm...drept sa va spun mi se par cele mai dragutze declaratii de dragoste cele care sunt cel mai aproape de realitate.M-as simti penibil sa imi spuna cate in luna si in stele...atunci ar parea intr-adevar cusute cu ata alba asa ca prefer ceva simplu dar care sa-mi dea siguranta ca vine din suflet
Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

Postby TeeTY on Mon Nov 01, 2004 3:05 am

sunt de aceeasi parere cu Mtz. Nu ma laud cu prea multe declaratii de dragoste primite dar ma multumesc cu destule cuvinte frumoase si complimente de la persona iubita si stiu ca acestea vin din suflet si imi sunt de ajuns. Cateva cuvinte spuse din suflet au mai mult efect decat frazele din carti/reviste si mesajele gasite pe net.

TeeTY

Bebelush
Bebelush

Postby lily_of_the_valley on Mon Nov 01, 2004 9:03 am

eram in parc..era toamna, ploua marunt, ne tineam de mana (de ceva timp nici unul nu spusese absolut nimic)..nu faceam decat sa ne privim in ochi... pana cand EL m-a strans tare tare de mana si mi-a zis:"Te iubesc mult sa stii!"nu a fost pe un ton romantic, chiar funky..dar mie mi-a placut enorm..
am plans amandoi...de fericire..
p.s.:nu i-am putut raspunde..in cuvinte..privirea a fost totul..
when he cries, he makes me cry. when he smile, he makes me smile too... :heart:
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Wed Sep 28, 2005 3:59 am

Primite?O fosta prietena imi spunea mereu ca ma iubeste,nu uita niciodata indiferent de locatie,starea mea sau ora.Era de ajuns pentru mine nu trebuia sa zica mai mult.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby cartush on Wed Sep 28, 2005 1:42 pm

Doi tipi mi-au spus ca ma iubesc! Si un alt tip, cu care nu am fost impreuna, dar ne placeam mult, mi-a spus ca sunt speciala, delicata, tinea mult la mine dar a preferat sa fim prieteni buni, pentru ca la fiecare 2 saptamani il vad cu alta tipa de mana!
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby skip on Thu Jan 12, 2006 7:26 pm

[ot]cea mai tare declaratzie care am primit-o...:)) asta citez:
daca ash fi singur in mijlocul oceanului pacific si tu ai fi colacul meu de salvare ... mai bine ash muri inecat =)) =)) [/ot]
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Micha on Thu Jan 12, 2006 10:38 pm

mi s-a spus "te iubesc" de mai multe ori dar singura data care m-a miscat si am simtit un fior a venit de la fostul meu prieten, un tip super dulce cand avea kef... eram deja despartiti, ne mai intalneam din cand in cand ca amici iar intr-o noapte scapasem de la munca mai devreme, ne-am intalnit putin la el acasa pt ca nu ne vazusem de f mult timp si kiar imi era dor sa-l mai vad putin si ne-am certat in seara aia ingrozitor...era terminat si eu la fel, la un moment dat kiar am ajuns sa plangem amandoi pt ca e spusesem cuvinte destul de dure si ne-am ranit mult si ma strange deodata in brate super tare si-mi spune plangand cat de mult ma iubeste si ca nu poate accepta sa ma piarda....am inghetat pur si simplu... nu-mi venea sa cred ca imi spune asa ceva dupa ce toata relatia nu l-am auzit spunand nimic de genul... pacat ca a fost prea tarziu... dar a ramas in mintea mea intiparit sunetul vocii lui care tremura si imbratisarea lui...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby MoshCraciun on Fri Jan 13, 2006 3:47 am

o declaratie dragutza primita de ziua mea ca felicitare:

Ar trebui sa te denuntz pentru trafic de droguri! Dar nu o fac...pentru ca sunt dependenta...si as muri fara o doza zilnica din saruturile tale. La multi ani, iubite!

:wub:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby just me on Mon Feb 06, 2006 8:31 pm

cineva mi-a spus odata, nu de mult....
multumesc ca mi-ai readus speranta....
te iubesc mai mult cu fiecare clipa care trece....
just me

Descurcaret
Descurcaret

Next

Return to Declaratiile De Dragoste - o amintire?