If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

spaga

Aici se afla subiectele care nu au mai primit raspuns de mult timp. Voi sunteti cei ce alegeti daca le readucem la viata sau nu. Le vreti inapoi? Scrieti in ele si noi le vom muta in forum-ul corespunzator.

spaga

Postby s3v3r on Fri Dec 02, 2005 6:43 pm

Ati dat ma fratii mei spaga pana acuma??
io am inceput azi din pacate sa dau dar asta e.
trec azi pe rosu la semafor si la primu viraj pe dreapta nenea gaborul facea semne disperat din alta masina sa opresc. trag pe dreapta vb noi acolo imi zice ca am trecut bla bla bla aenda era intre 1 mil si 3 mil si perm suspendat
dar am scapat cu 500 spaga si permisu la mine
voi intamplari dastea ati avut ??
io nu imi mai doresc inca una ca asta ...

Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby Catalin on Fri Dec 02, 2005 6:58 pm

Mai sunt topicuri despre spaga, aoleuuuuuuuuu pai este ceva la ordinea zilei, spaga la doctori, politie, profesori..............si etc etc, daca nu dai spaga nu se uita nimeni la tine.
Zilele trecute, un sofer de la firma la care lucrez a avut un accident foarte grav de masina si pe langa faptul ca a durat 2 ore pana descarcerarea la scos din masina, nu mai punem la socoteala ca se uitau la noi cu niste ochi de parca iti ziceau: " Da noua nu ne dai nimica?"
Acuma el fiind in spital va dati seama ca trebuie dati o gramada de bani pe medicamente, spitalizare, spaga la doctori, asistente si bani pentru recuperarea lui, cheltuieli ce vor fi suportate de firma normal.
Este un fenomen care a luat amploare prea mult, da unul, da altul dai si tu ca nu ai ce face. :(
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Fri Dec 02, 2005 10:11 pm

am dat... asta este...

decat mult mai bine putin, nu?

logic ca n ueste normal sa se dea spaga, dar romanul e invatat sa te jupoaie de viu, asa ca preferi... "scurtatura"

cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Sat Dec 03, 2005 2:35 am

spaga?..dau foarte ...dar FOARTE RAR spaga. Nu ma duc la medici incompetenti...ci la cabinet particular..si acolo are grija..sa bage spaga in pret. Iar ..o mica atentie..cum ar fi o ciocolata..sau ceva.. unei domnisoare..sau doamne... nu strica..+..ca gestul este frumos.

dar spaga... in bani.. consistenta..nu cred ca voi da. Lumea trebuie sa invete sa merite o atentie...da nu spaga. Iar atentia..nici nu s ridica la mai multe de 4 lei.

De multe ori pregatesc cate ceva... ca sa dau..in cazul in care cel cu care vorbesc..se poarta frumos.. si ma ajuta sa cum ar trebui... si uneori chiar le dau...daca respectivu chiar a stiut sa se poarte cu mine in repetate randuri ;)

Dar repet..spaga nu voi da ;) sper sa nu fiu obligat sa trec peste cuvantul asta... prea curand.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Keira on Sat Dec 03, 2005 10:24 am

Am dat spaga. Si la doctori, si la alte institutii. Ma rog mama le numea "mici atentii." Asa e in Romania. Daca vrei sa fii mai bine ingrijit, sau sa beneficiezi de niste oportunitati, spaga e la putere. Sunt si mici, foarte mici exceptii.

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Sun Dec 04, 2005 1:35 pm

da, am dat spaga :lalala: ...nasului de pe tren :hihihi:
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby p3g@s on Mon Dec 12, 2005 11:08 pm

sunt un inversunat impotriva spagii..tin minte ca aveam hepatita...si au dat ai mei niste vin la doctor...nuj pt ce ...dar cica asha e obiceiu...si acu mi-e jena si sila de ce-au facut ai mei....
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby Kelso on Sat Dec 30, 2006 4:54 pm

Eu pana acum nu am dat spaga ... sincer m-as simti super aiurea in postura asta.
In schimb mama a dat, tot pentru mine, la doctori..asistente...etc.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Sweet Insanity on Sat Dec 30, 2006 6:15 pm

Eu n-am dat spaga niciodata... au dat insa altii pe la doctori sa-mi fie mie cel mai bine.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby emmy20 on Sat Dec 30, 2006 11:21 pm

:s087: da...cu deosebirea ca se numeau <<mici atentii >> :s103: ...pana s-a invata si la noi ca nu e frumos acest lucru ...vb lui SNAP..."preferi scurtatura " :loool:
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Next

Return to - DIN TRECUT -