If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

prima mea poveste

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

prima mea poveste

Postby p3g@s on Mon Dec 05, 2005 11:39 pm

:-? pai ai sa incep cu inceputul adik cu prima mea relatie...enjoy:D

S-a facut ca am luat shi yo capacitatea si am intrat la un liceu care pt inceput nu-mi zicea mai nimic..am ajuns sa il indragesc...macar putin ashea :D ...si asha cum eram yo sfatuit de pretenu meu cel mai bun pe atunci...am fost tacut in prima zi de scoala...asta pana cand unu din acum...coltu nebunilor din clasa a mentionat"da ce ma sunteti la mort?"....din acel moment am lasat balta acel sfat si m-am bagat pe caterinca si pe jocuri de genu baza si cate oua are baba in ore si asha mai departe...in fine...eram yo :D ...timpurile erau grozave...dar parca lipsea ceva...acolo inside....in fine...mai trece ceva timp si aud ca o colega de-a mea din clasa ma simpatiza..adik ma placea...la care yo evident placut surprins..pt ca mi se parea f dragutza si simpatica am invitato in oras chia de ziua ei...si asha ne-am intalnit intr-o seara friguroasa de sfarsit de toamna...insa parca nici nu am simtit frigu...am vb cu ea incontinuu...in general despre nimicuri dar nu conta pt mine...stiam probabil ca asha incepe mereu...evident ca nu am sarutato decat pe obraz in prima seara cand ne-am despartit...ce pot spune...eram shi yo emotionat...in fine...i-am povestit tot pretenului meu cel mai bun...ek oarea mereu deschis la disctie si la sfaturi...care desi au fost putine si nu stiu daca m-au ajutat la ceva in fine...pt mine conta ca el era acolo ca suport...si toate lucrurile mergeau dupa mine excelent...ne distram mereu faceam cate ceva nou si parca nu ne plictiseam niciodata...ea se imprietenise si cu robert(pretenu meu de atunci) si spre amuzamentu meu si indignarea lui spunea...yo n-as putea sa-l sarut pe el ca are buzlee naspa...si in fine...mici glume gustate de mine dar si de el...pt ca i le spuneam...mare sucher si yo :oops: ..in fine...vine revelionu..trece revelionu...totu parea normal...anul nou ce a venit insami-a adus un cadou nesperat insa...hepatita A...in fine...si cat ma strofocam yo prin spital si ma zbateam ca bouu..ca de am fost asha cu capu de am facut asha o boacana(dar asta e alta poveste) sa iau boala chiar atunci...ea venea cam in fiecare zi cu robert la mine...cand cu colegi ..cand cu fara...in fine..pt mine conta doar ea...apoi iesind din spital am remarcat o oarecare schimbare la ea insa eram sigur ca e din cauza ca nu ne mai vazusem si noi sa stam singuri si sa vb neintrerupti si am trecut peste....in final ..dupa lungi zile in care stateam singur in casa...fara sa fac macar o sg flotare(ceea ce era iadu pe pamant pt mine) si fara sa-i vad chipul si sa-i saurt buzele(ceea ce era mai rau)...am revenit la sc...numai sa aflu ca intrase ea in spital acum..tot cu aceeasi boala...luata de la bancile din scoala care nu fusesera dezintoxicate k-lumea(a luat ea si ink vreo 3 dar in fine)...si iar a inceput o peris in care yo ma bateam cu capu de toti peretii ca nu pot fi cu ea...dar ceea ce era mai rau era ca parca devenise din ce in ce mai rece...si asta ma intorcea in fiecare noapte de pe parte pe alta...dar iarasi am crezut ca e doar o faza...au mai trecut cateva sapt...si a iesit din spital..si a venit la sc...ah...acum putem relua de unde ramasesem...ma gandeam yo...adik eram iarasi liberi sa facem ce vrem..si parca amandoi gandeam acelsi lucru...
Prin aprilie insa...adik mai precis de pe la sf lu martie...am sesizat faptu ca ea nu prea imi mai dadea interes ca inainte...sunt o pers cerebrala..si desi fac o gramada de teorii ce par stupide..totusi se dovedesc adevarate..nuj ink cum si de ce :D ..dar sa revenim..si asha cum ma zbateam yo in mintea mea...incercam..si am reusit in tootallitate sa fiu acelasi ca inainte ..acelasi yo pe care credeam ca-l iubeste...mintile mele au luato reazna insa cand a inceput sa ma refuze la niste chestii extrem de marunte in timp ce pe acest robert nu-l refuza...de exemplu...iniante ii luam telefonu si pur si simplu ma uitam...erau o noutate pt mine atunci...si am jucam..in fine...nu citeam mesaje sau nuj ce...chestiide om gelos..dar deodata parca nu mai eram acelasi ionel...nu mai aveam voie sa ma ating de tel ei...in timp ce la cea mai mica rugaminte il dadea fara ezitare lui...de aici am inceput sa ma gandesc...si gandeste u ioane bine tare ca tot nu iesea parca ceva din ecuatie,,,parca nici cand mi-a zis el ca ar trebui sa fiu mai dur cu ea..sa fiu un barbat...sa o invat cine si cum....nu imi iesea ceva in ecuatie...am continuat sa sper(rectific...sa sper ca bouu...scuze snappy de limbaj) ca totul va trece..in fond era prima mea..unica mea..si asha mai departe...nu o credeam ca e in stare de ceea ce a facut....dar sa va zis sa nu va culcati curiosi :P ...si ahsa yo continuam sa fac ceea ce faceam si inainte..ba mai mult..eram mai darnic..mai dragastos...ce sa mai..eram mai indragostit ca niciodata,,pana in momentu in care intr-o zi insorita de aprilie...pe o vreme asha de pasnica..si o ora de romana atat de monotona..ea imi da papucii ...si pt moment chiar m-am convis ca avea dreptate in tot borsu ce-l manca atunci...dar cu sangele in cap..si inima gata sa sara din piept..i-am spus ca o ioubesc in continuare si daaca ea nu mai e fericita cu mine nu o voi impiedica sa-si caute pe cineva care o merita...ma rog..ea ma tot convingea ca o sa gas shi yo..in fine...bors de 2 lei care daca imi amintesc cre ca iar fac crize de nervi da in fine...(ce detesc minciuna >:p )....si imi da ea papucii cu vesnica mentuine...vom ramane prieteni (what a loud of.. ~x( ) :idea: si ne despartim fara macar un ultim sarut(ah ce-mi ardeau buzele si sufletul...
Ajung acasa...ma pun si ma cul...dormi gheorghe daca poti..nu stiam ce sa fac...si asha eram intr-o perid finainciara de.... nu stiam ce fac...sa bocesc..sa sparg...sa ies sa fug pana nu mai pot si sa iau hhepatita iar...vroiam sa scap de gandurile astea...si asha am stat exact ca mortu(nu exagerez;venise bunicamea si zicea ca dorm cu ochii deschisi de nu misc si nu respir)...cand..ma trezesc dupa nuj cat timp cu robert la usa...ma ce vrea si asta acuma...la care el intra cu un semizabet aproape :evil: spunandu-mi."esti cam vesel pt cineva care tocmai si-al luat papucii"...nu la-m luat in seama pe moment...aveam altele pe cap atunci..in fine...am mers..ne-am plimbat..m-a scos asta din casa..m-a dus sa joc cs(pt prima oara...de atunci am evoluat tare 8-) ...amintitrile is de vina :P )
Si uite asha vine ziua in care yo trebuia sa ma duc la sc iar...fusesem la control in primele zile ale sapt si ma bucuram ca nu o vad..caci nu stiam ce voi face in acel moment..dar in fine...ma duc la sc..mi-am pus ochelari sa nu ma vad cand si dca ma uit la ea...si probabil daca-mi vedea cearcanele sa nu ma intrebe de ce nu dorm...si the next few weeks erau ca niste pumnale,,rotindu-se in rana cu fiecare clipa ce trecea...in fine...vine patimile lui iisus in galti...yo care nu aveam comp..dar aveam ceva bani...zic la clasa...bai ai sa mergem sa vedem...care da care nu...pana la urma ajungem doi la film...astia nu au venit ..adik au venit si au plecat gasitnd scuze stupide(colegii mei)...la care yo cu asta(colegamiu cu care eram)...bai frate ai' pe faleza ca vedem noi filmu alta data...si asha o galopam pe faleza...yo nu ma uitam dupa nimeni..vroiam doar sa-miaerisesc creierii...trebuia sa vina si ea la film dar spusese ca nu-i place...ca nuj ce...in fine...iar scuze de 2 lei...dar sincer sa fiu parca nu ma gandeam la ea in acel moment...
And then it happened...pt toti galatenii s-a intamplat pe la fierataniile alea cu rosu si galben..iar pt restu...cam pe la jumatea falezei...dau yo coltu cu asta(faleza e serpuita)...si ii vad...mi-a cazut blocu in cap cand am vazut...robert si cu don'soara se plimbau f fericiti unu in bratele celuilalt..am incremenit...dar insitctiv am lasat capu in jps...sa vad parca ce fac ei...ei...ce-s prosti..m-au vazut...acum vine partea comica..desi era evident ca-i vazusem shi yo si asta...erau acum la 5 metri departare =)) ..parca fugeau unu de altu...probabil credeau ca nu i-am vazut primu....aveam ochi de soim pe atunci..in fine...ma apropii..dau noroc cu el..o salut pe ea..si ma pun asha oleak in vb...asta cand a vazut ca cei doi inculpati tremurau iar yo tineam pumnii stransi ca imi invinetisera antebratele...a inceput...hai ba sa merge...hai ba lasa-i,,,hai ba acasa,,,(cand m-am deaspartit de ea el a zis ca -s-ar baga in seama..dar asha in semigluma..la care yo bineinteles ca am refuzat spunand ca atat timp cat yo o iubesc ink nu ar fi corect sa fie el cu ea pt ca atunci m-as intreba pe cine ar iubi mai mult,,,dar in fine...am crezut ca a priceput...dar de unde)...si i-am lasat in mizeria lor...el bineinteles vazandu-se scapat de primejdie a inceput cu catrinca de 3 lei...ca el e mai stilat decat ea oleak....l-am chemat a 2 a zi la mine sa-si ia niste prostii si sa mai vb o data...for old times sakes...
Aflase si fratemiu la cati draci aveam..nu stia cum sa-l cotonogeasca si el si colegamiu..la care yo...lasatii ma in pace..dai in colo(poate a fost o greseala...in fine)...si asha vine asta a 2 a zi..ma ia cu vrajeala de a lui ieftina..parca era din ce in ce mai dezgustator pe moment ce trecea..la care yo l-am intrebat...de cand ma injunghii pe la spate...cica de 2 sapt..(imi daduse papucii de o sapt)..bineinteles ca am incetat sa mai fiu naiv si nu am mai crezut nici o boaba din ce zicea...si sunt si acum convins ca ei erau impreunade vreo 1 luna aproximativ...in fine...l-am dus in net..pt ca nu puteam scapa de el acuma...l-am macelarit la cs..atsa sa nu rasp la numeorasele lui indicatii...da-mi macar una hai loveste-ma(ce credea ca-s prost..dupa ce a ajuns la inima ei..vroia sa fie si erou pe deasupra...ha ha ha...nice trick)...si dupa ce am terminat si acolo am plecat acasa si am rupt contactul cu el din ce in ce mai mult...nu ea nici nu mai zic...imi era greataza sa o vad ca se uita la mine cu ochii aceeia blazini dar mincinosi...si ei incercau sa se bage in seama..si mai inceraca si acuma..crezand ca nimic nu s-a schimbat..big mistake..si inf ine..cam asta ar fi povestea..insa mai sunt detalii de psu...dar esentialul conteaza...acum in sfarsit cred ca incep si ei sa pleteasca...si ma simt poate ceva mai bine..oricum numai la ei doi nu mi-e gandu acuma de cand mi-a cazut alt bloc in cap,,,dar asta e o alta poveste :P sper ca v-a placut povestea,,,astet intrebari.sugestii si alte treburi legate de ce-am scris
P.S: inchei scrisul aici si pt ca vrea fratemiu sa doarma si l-am disperat cu tastatul meu :D ..love ya all...to bad the world hate's me ... :-h

---[ Snappy = "mesaj facut din raspuns topic" ]---

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Snappy on Tue Dec 06, 2005 11:34 am

p3g@s nu pot zice decat un lucru: bravo nene !!!

in toata povestea asta ei s-au facut de kk... daca ripostai te faceai tu, dar nu se merita... eu nu am inteles (si nu voi intelege in veci) bataia pentru o fata... WTF ? are cap pe umeri ca sa gandeasca cu el... asa ca... sanatate. l-a ales pe altul e doar alegerea ei. e logic ca doare al naibii de tare, dar asta e viata... nu e mereu roz ;)

inca o data: mi-a placut "comportamentul" tau... :)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby adler on Tue Dec 06, 2005 2:44 pm

[ot]am avut si yo o poveste aici...dar din pacate s-a ales prafu de ea... oricum.presupun ca nimeni nu era interesat sa citeasca[/ot]

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby copilasu_l on Fri Dec 09, 2005 10:25 am

Comportamentul tau - Nota 10+

Cred ca daca eram eu in locul tau, ei ii dadeam la pachet o pereche de palme(chiar daca nu lovesc fete) iar pe el il cinsteam cu o bere ca m-a scapat de o panarama si ii uram sa o pastreze sanatos
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby p3g@s on Fri Dec 09, 2005 10:24 pm

@adler..pai poate o sa o mai vedem..sa o citeasca shi ochii mei :D
@copilasu ms frumos...dar crede-ma ca in moemntul ala chiar nu stiam de ce sunt in stare....noroc ca pe atunci(acum nu stiu cum as proceda) eram un tip foarte cerebral,interiorizat si cu stapanire de sine..ca dealtfel....

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby amanda on Sat Dec 10, 2005 11:46 pm

Stiu poveste de la ea, fara detalii specifice dar o stiam de mai demult.

Mai, ea pare fericita cu Robert, sincer mi se pare ca au acelasi nivel: el era prietenul tau si ti-a facut faza iar ea o stiu cum e, nu ma pasioneaza analiza ei psihologica... Se merita unul pe altul din cate mi se pare. Nu trebuie sa pui la inima, stiu ca e un sfat pe care mai nimeninu-l poate urma dar e bine cand poti s-o faci.

In locul tau cred ca as fi facut o criza de draci, eu care nu ma dau in spectacol niciodata. Ai procedat corect, imi pare rau de tine ca te-ai pacalit cu ea, eu am vorbit cu ea o saptamana si nici atat si mi-am facut o parere destul de nefasta ei. Adica fata buna dar sa stea la ea acasa, sa nu am treaba cu ea. Iar Robert, numai cand vad cum te saluta cu ea de manuta si parca jubileaza mi se face scarba.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby adler on Sun Dec 11, 2005 12:19 am

uhuu... voi va cunoasteti atat de bine? ... uite ca se infatiseaza si o alta fata a povestii tale :P .. e mai bine ca ai trecut peste...si ai invatat ceva din asta ;)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Sun Dec 11, 2005 11:39 am

Am citit cu interes povestea........tot respectul pentru tine, ai manevrat problema fix cum a trebuit. Se intampla uneori sa fii injunghiat pe la spate de cei care ii crezi prieteni adevarati, prietenul respectiv stie ca iubesti pe cineva si in mintea lui bolnava trece peste prietenia voastra si vrea sa se bage pe cea pe care o iubesti.............cea mai urata faza. ~x(
Tu ai iesit cel mai castigat de aici, nu ai ramas cu ea dar ai ramas cu caracterul tau care te va ajuta mereu daca ti-l pastrezi ;) .
Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Sun Dec 11, 2005 12:40 pm

[ot]lol... ma Catalin..acu zici ceva...da cand a fsot sa fiu eu cel care fura iubita altuia..ma incurajai :)) ..nu ca ar avea mare importanta :) [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Sun Dec 11, 2005 1:57 pm

Asa se pare, daca suntem colegi de liceu si din intamplare am fost cu ea in Olanda asta vara si nu aveam cu cine sa vorbesc romaneste prea des....
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Next

Return to Povesti De Dragoste