If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

AVORTUL

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

Sunteti deacord cu avortul?

DA
20
37%
NU
33
62%

Total votes : 53

Postby usa_de_biserica on Sun May 15, 2005 11:59 am

Eu sunt de acord cu avortul. Daca doctoru` spune ca acel copil se va naste cu nush ce maladie ... atunci da. Decat sa se chinuie si parintzii si copilul toata viatza , cred ca e mai bine asa.

Angels are dying... / Angels don't cry when I die / They laught on my face / But the next step is mine / I'll drawn you in disgrace
usa_de_biserica

Invatacel
Invatacel

Postby cartush on Sun May 15, 2005 3:16 pm

NU sunt de acord cu avortul...cand te asteapta o noapte de placere pura...te gandesti si la consecintze...
daca nu o faci...nu ai nici un drept sa omori o fiintza care nu are nici o vina!
pacat ca unii nu intzeleg asta...  :(
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Sun May 15, 2005 4:47 pm

cand eram mica faceam felinare cu bunicul,din pepene rosu.si cu o lingura razuiam peretii pepenului.asa se face si avortul.e razuit uterul.toata operatiunea se face pe "intuneric"si exista riscul ca respectiva femeie sa faca hemoragie interna si sa moara,sau sa nu mai poata face copii,sau safaca complicatii diverse,exista riscul sa ramana cu traume,sa innebuneasca din cauza gandului ca si-a omorat copilul.chiar vreti sa riscati atatea pt 50.000 cat costa o cutie de prezervative?

chiar daca acel copil a fost condamnat la o viata plina de suferinta...el merita sa traiasca.Dumnezeu i-a dat viata si tu nu ai voie sa i-o iei.

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Keira on Sun May 15, 2005 5:14 pm

1. O fata de 16 ani a ramas insarcinata. Parintii au batut-o si au alungat-o de acasa. Propuneti avortul in acest caz?
2. O femeie a ramas insarcinata. Copilul nu e al sotului ei. Sotul a aflat si vrea sa o paraseasca. In regiunea ei, femeile care au ramas insarcinate si sotul nu e tatal de drept al copilului sunt omorate. Propuneti avortul?

Daca ati raspuns cu DA, in primul caz l-ati omorat pe Bettowen si in al doilea caz pe Iisus. Asa ca niciodata nu se stie ce soarta ar fi avut copilul ucis.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Sun May 15, 2005 5:27 pm

keira wrote:1. O fata de 16 ani a ramas insarcinata. Parintii au batut-o si au alungat-o de acasa. Propuneti avortul in acest caz?
2. O femeie a ramas insarcinata. Copilul nu e al sotului ei. Sotul a aflat si vrea sa o paraseasca. In regiunea ei, femeile care au ramas insarcinate si sotul nu e tatal de drept al copilului sunt omorate. Propuneti avortul?

Daca ati raspuns cu DA, in primul caz l-ati omorat pe Bettowen si in al doilea caz pe Iisus. Asa ca niciodata nu se stie ce soarta ar fi avut copilul ucis.

:) - cred ca un exemplu mai bun nu putea fi dat...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby usa_de_biserica on Sun May 15, 2005 5:50 pm

chiar ca da  :shock:
Angels are dying... / Angels don't cry when I die / They laught on my face / But the next step is mine / I'll drawn you in disgrace
usa_de_biserica

Invatacel
Invatacel

Postby ^Angel^ on Wed May 18, 2005 1:51 pm

stiati ca in momentul in care copilul vede chestia aia cu care este decapitat deschide gura ca si cum ar striga dupa ajutor?
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ^Angel^ on Wed May 18, 2005 2:03 pm

^Angel^ wrote:stiati ca in momentul in care copilul vede chestia aia cu care este decapitat deschide gura ca si cum ar striga dupa ajutor?

uitati-va daca va tine inima...http://www.abortiontv.com/Pics/ ... tures1.htm
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby usa_de_biserica on Wed May 18, 2005 2:22 pm

pozele aste imi amintesc de o ora de religie din semestrul trecut  cand un preot ne`a pus o caseta video cu chestii de aste sa stim ce inseamna avortul

urmarea-> vreo trei au inceput vomite prin clasa
usa_de_biserica

Invatacel
Invatacel

Postby milisss2 on Wed May 18, 2005 2:47 pm

Cred ca am vazut si eu chestia aia cand eam la liceu... culmea e ca pe cat de scarboasa era unora le-a placut...
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to AVORTUL - Zambetul Furat