If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cand n'avem (destula) incredere...

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Postby Keira on Sun Sep 11, 2005 10:35 am

Oricat de multa incredere as avea in cineva, am invatat ca mereu trebuie sa existe un "daca".

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Tue Sep 13, 2005 8:54 pm

Stiti vorba aia?FAPTE NU VORBE!!!Intradevar fiecare mai punem cate o intrebare de genul asta:"Iti e dor de mine?" dar, mie personal imi place sa-i arat persoanei iubite ce simt pentru ea prin fapte nu prin vorbe.Vorbele le poti arunca in vant oricand si pot fii vorbe false sau sa le spui fara sa realizezi, faptele le faci din toata inima si ele MEREU VORBESC IN LOCUL CUVINTELOR.
Catalin

membru special
membru special

Postby andreeam on Wed Sep 14, 2005 6:02 pm

@keira ....fff adevarat exista un dak intotdeauna.....

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 12:09 pm

Multi poate ca punem intrebarile astea in joaca pentru ca stim ca sentimente exista...
Neincrederea apare atunci cand partenerul ne da motive sa ne indoim de el!
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Thu Dec 01, 2005 10:03 pm

in cazul unei relatii la distanta...in mod cert este distanta...lipsa contactului cu persoana iubita duce la multe intrebari de genul acesta...incredere nu avem pt ca probabil intr-o relatie la distanta nu putem cu adevarat fi alaturi de cel drag in unele momente mai speciale...si presupun aproape inconstient ca acestea sunt impartite cu altcineva...

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Fri Dec 09, 2005 4:33 pm

Eu am acuma o relatie la distanta, ea este din Iasi ne despart 250 de km dar, iti spun sincer ca nu ii simtim.............ne intelegem super, chiar daca este distanta, ma suna mereu, imi trimite sms-uri, imi zice ca este dependenta de mine chiar..........SI STIE SA INTRETINA RELATIA, asta este cel mai important.....face ca distanta sa dispara dintre noi. In ceea ce priveste increderea, ea are in mine si eu in ea...........chiar imi spune niste lucruri care nu stiu ce fata ar spune. Ce sa fac acuma sa stau cu gandul ca:" oare ce face acuma? Daca e cu altul?".
Nu credeam pana acuma in relatie la distanta............pe zi ce trece cred mai mult in ea. :oops:
Catalin

membru special
membru special

Previous

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?