If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ati plans(plange) vreodata in fata unei fete?

Arata lumii ca si pe tine te doare. Vorba celor de la Holograf - "Si baietii plang"

Postby Scorpion on Thu Dec 08, 2005 10:25 pm

Nu. :)

Scorpion

Pasional
Pasional

Postby T_X on Sun Jan 08, 2006 5:29 pm

emma..eu am corelat titlul topiqului cu ideea de despartire..
daca este atat de grav incat sa-i dea lacrimile unui baiat inseamna ca situatia este oarecum disperata si cred ca lacrimile nu ar mai rezolva mare lucru..
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby emma on Mon Jan 09, 2006 12:30 pm

...si daca ar fi atat de nefericit de ce sa nu-si exteriorizeze suferinta,de ce creada ca este mai puternic decat in realitate...de ce sa se minta,de ce sa se ascunda de ea...si ea plange,si pe ea o doare poate acea despartire...

...credeti poate ca daca fugiti de noi,va inchideti in voi si plangeti atunci cand noi nu va vedem,ca sunteti mai "barbati"?...

o sa va simtim durerea in privire,in gesturi,in orice lucru care ne apropie de voi...puteti fugi,va puteti ascunde,dar nu puteti scapa de noi...caci daca va iubim,si ne iubiti sincer...mai devreme sau mai tarziu vom plange oricum,impreuna sau nu,dar vom plange..indiferent daca de tristete sau de fericire...

sa nu va fie frica de lacrimi...sa nu va fie frica de atiitudinea noastra atunci cand va vedem infranti,daramati..noi va vom iubi oricum...

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby copilasu_l on Mon Jan 09, 2006 1:52 pm

emma wrote:...credeti poate ca daca fugiti de noi,va inchideti in voi si plangeti atunci cand noi nu va vedem,ca sunteti mai "barbati"?...

Nu, nu ne face mai barbati dar asta este "ideia" dupa care se ghideaza multi dintre noi. Nu da bine la "CV" sa plangi in fata unei fete\femei :))

sa nu va fie frica de lacrimi...sa nu va fie frica de atiitudinea noastra atunci cand va vedem infranti,daramati..noi va vom iubi oricum...

Cam asta e problema. Nu vrem sa ne vedeti cand plangem pentru ca orgoliul masculin este FOARTE mare. Infranti?! Daramati?! Cum ma iubesti daca tu esti cea care mai darmat? :-/ Parca nu prea merge
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby emma on Sat Jan 14, 2006 3:39 am

...nu intotdeauna noi suntem cauza suferintelor voastre,exista multe alte lucruri care va darama...iar noi vom fi alaturi de voi...

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby dr claw on Mon Jan 30, 2006 4:44 pm

nu am plans nici odata in fata unei fete dar mi-am exprimat regretul in alte moduri
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby ktha on Tue Jan 31, 2006 7:14 pm

da; nu e nimic not-masculin in a plange.
Too good to be true !
Life's a bitch, so F##K it !
ktha

Descurcaret
Descurcaret

Postby adryan_LP on Thu Apr 20, 2006 1:29 am

Doar prostii plang (in fata unei fete) ... ma rog hay k plang si io da nu pentru o fata . :sht-up:
adryan_LP

Invatacel
Invatacel

Postby Snappy on Thu Apr 20, 2006 9:18 am

adryan_LP - ai doar 13 ani ;)

crede-ma ca inca esti mic... mai vorbim noi peste 7-8 ani ;)
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby rabbyt on Fri May 05, 2006 5:42 pm

cum sa plangi in fata unei fete :-o???? ce aveti mai baieti ati inebunit? va faceti de ras!!! o nsa te creada un mare prost. unele fete sunt mai perverse ca baietii. cum e sa afle tot galatiul ca u ai plans in fata unei fete? :-?...... mai ganditi-va
rabbyt

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Ce ii doare pe baieti ?