If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

atunci cand iubiti,va marturisiti intotdeauna iubirea?

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

atunci cand iubiti,va marturisiti intotdeauna iubirea?

Postby emma on Wed Dec 07, 2005 6:56 pm

...vi s-a intamplat sa va indragostiti si sa-i nu-i spuneti fetei respective ca tineti la ea?...sau asta ni se intampla numai noua,fetelor? :-?

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Micha on Wed Dec 07, 2005 7:06 pm

eu o spun dupa mult timp dupa ce stiu ca sunt inlove pana peste cap de baiatul respectiv...imi e greu nush de ce...Pur sis implu las sa treaca destul timp pana sa zic ce simt...asa suntem majoritatea insa
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Wed Dec 07, 2005 7:23 pm

[ot]draga mea Micha - intrebarea era adresata baietilor[/ot]

cand iubesti marturisesti pt ca iubirea vine dupa ce cunosti omul...

cat despre "indragosteala" eU personal nu zic mai mereu, ci astept sa vad ce se intampla... stau sa imi clarific eU ideile intai...

ar mai fi de zis, dar ma grabesc =))

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby emma on Wed Dec 07, 2005 7:29 pm

...Snappy,vezi ca poate pana iti clarifici tu "ideile",s-ar putea sa constati ca e prea tarziu,sau pur si simplu ai aruncat un val de indiferenta peste propriile -ti sentimente...asculta-ti inima...dar asta nu e de ajuns...ea trebuie sa si vorbeasca uneori...iar asta e valabil pentru toti cei care nu si-au marturisit intotdeauna iubirea;)
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Snappy on Wed Dec 07, 2005 8:32 pm

"riscul vietii" - eu am zis multe despre mine pe sentiment (cine stie cunoaste) - eu cand simt incerc si zic, nu stau si gandesc la infinit... oricum... trecutul e trecut... de mult timp nu mi-am mai "ucis cu perna" sentimentele... am renuntat din momentul in care sentiment-ul s-a inchis...

si inca ceva: eu intre a desparti pe cineva de prieten si a-mi face sent uitate aleg varianta cu uitatul... asa am facut si asa voi face mai mereu... this is me... de aceea am preferat de cateva ori sa ma fac ca am uitat de sentimente....

oricum... asa cum am mai zis: intre iubire si "indragosteala" e diferenta MARE :D

indragosteala este frumoasa si se mai si ascunde la inceput... nu imi ziceti voi ca atunci cand iti place de un/o el/ea sari direct la el cu declaratii... nu stai intai sa vezi ce "e de capul lui" ?

cat despre iubire - am mai zis - ea apare in timp...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Wed Dec 07, 2005 8:37 pm

rar zic cuiva (celei cu pricina) ca m-am indragostit. Astept sa vad cum decurg lucrurile... sa vad daca primesc vreun semn de la ea.. oricum ..din comportanementul meu cred ca nu este foarte greu sa isi dea seama..ca e ceva in "neregula" :)

cum am mai zis..de obicei fetele fac primul pas la mine.. ;)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby emma on Wed Dec 07, 2005 9:53 pm

...este adevarat ca intre dragoste si iubire e o mare diferenta...mie cel putin,mi se pare acum ca prima e doar o copilarie...este fragila si trebuie protejata inca din faza de inceput...altfel,se pierde fara sa-ti dai seama...de altfel,tot tu ai spus Snappy,ca iubirea vine in continuarea dragostei...asa ca nu o poti neglija pe prima fara sa pierzi ceva mai important dupa ea...;)
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Catalin on Thu Dec 08, 2005 12:28 am

Nu mi-am marturisit niciodata dragostea, nu imi place si nu imi sta in fire, eu las mereu faptele sa vorbeasca. Nu prea le am cu aruncatul vorbelor de dulce..........fac in asa fel incat persoana respectiva sa isi dea seama de ce simt.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby emma on Thu Dec 08, 2005 6:41 pm

...da Catalin,dar daca fata respectiva nu intelege semnele tale?...ce faci atunci?
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Catalin on Thu Dec 08, 2005 8:10 pm

Am eu grija de asta. ;)
Catalin

membru special
membru special

Next

Return to Ce e-n mintea baietilor ?