If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

AVORTUL

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

Sunteti deacord cu avortul?

DA
20
37%
NU
33
62%

Total votes : 53

AVORTUL

Postby Keira on Sat May 14, 2005 9:27 am

De mult vroiam sa ating acest subiect, dar mereu uitam. Deci..? Aveti dreptul sa luati viata propriului vostru copil? Astept pareri.

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Sat May 14, 2005 10:33 am

NEVER!!fie ce-o fi eu nu fac avort.nu ai nici un drept sa omori o fiinta nevinovata.unii preoti zic ca pana in 3 luni poti sa-l dai afara ca nu are suflet.dar chestia asta e cu dus si intors.biblia interzice avortul si constiinta unei femei ar trebui sa interzica asta.atata timp cat nu am fost in stare sa ma protejez,eu sunt de vina,e responsabilitatea mea.cum ar fi sa-l port 3 luni si sa stiu ca el exista si sa-l dau afara?cred ca as lua-o razna.nu vreau sa-mi imaginez.
bineinteles ca mai e o chestie.sunt fetele de 13-14 ani care se cred ele tari si nu se protejeaza.dar ce le trebuie la 14 ani?nu le place copilaria?chiar vor sa se trezeasca cu un copil in burta ele la randul lor fiind niste copii?nu pot sa inteleg,pe bune.dar asta e lumea,iar noi suntem printre primele tari cu un nr ridicat de avorturi.va dati seama...suntem si noi pe undeva printre primii...dar chiar la asta?
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Sat May 14, 2005 11:22 am

@off-topic: si la hacking suntem printre primii

revenind la subiect... eu sunt CONTRA... eu zic ca un copil il faci cand ai garantia ca ai cu ce sa il cresti, ca ii poti oferi o copilarie cat de cat decenta, etc......

altfel... FOLOSESTE PREZERVATIVUL...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby creppin'on you on Sat May 14, 2005 12:09 pm

eu sunt de acord cu avortul... daca faci un copil sa spunem in timpul facultatii ce ai realizat? nu ai realizat nimic.... am prieteni buni care au patit-o... si ce se putea intampla daca copilul nu ar fi fost avortat?  va zic eu... si-ar fi distrus viata.. si pe a lor si pe a copilului... cine urma sa aibe grija de el? de unde bani sa-l intretii? poate o sa vi se para ca sunt ciudat dar astea sunt lucruri adevarate...

dar oricum ..cel mai bine e sa te protejezi...
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Snappy on Sat May 14, 2005 1:14 pm

pai da mai creppin... dar... de aia e vorba aia: "faci ce vrei, dar stii ce faci?"

sunt si cazuri cum ai zis tu in care se "impune", dar... e pacat... MARE pacat...

mai sunt si cazurile in care... cine stie cum se intampla ca metoda numita "prezervativ" sa nu functioneze... ok... exista si metode pt "dupa"... asa ca... se poate sa nu se ajunga la avort...

oricum... personal sper sa nu fiu pus niciodata in situatia in care sa imi zica prietena "stii... vreau sa fac avort"... sincer o spun...

cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby guiness on Sat May 14, 2005 2:48 pm

avortul e inca dovada vie a nivelului educatiei sexuale din romania, huo tartanilor care n-au auzit de contraceptie
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby Keira on Sun May 15, 2005 8:43 am

creppin'on you , e vina celei ce a ramas insarcinata si a baiatului, bineinteles. "Te-a mancat, acum te scarpini"- zice o vorba.
Cu avortul e ca si cu lasitatea. E mult mai usor sa eviti problema, sa scapi de ea decat sa o infrunti. Dar nu inteleg cum iti poti omora PROPRIUL COPIL. Eu ma uit si la un catel abandonat si imi e mila de el. Pana si animalele isi cresc puii si ii apara cu pretul vietii lor.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Sun May 15, 2005 9:35 am

da keira, dar... vezi tu... uneori animalele dau adevarate lectii de viata oamenilor...
cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby creppin'on you on Sun May 15, 2005 9:58 am

spune-mi tu Keira... daca prin absurd, ai ramane insarcinata ,ce ai face? iti dai seama ce se va intampla cu viata ta daca nu ai face avort? probabil ca nu iti dai seama... mai intai sa vezi persoane carora viata le era pusa la picioare, care urmau sa aibe tot ve vor de la viata... si apoi s-a intamplat... si de atunci gata... si-au distrus vietile... nu au nici sa dea de mancare la copil...

eu personal nu voi face nicicand un copil si sa nu am cu ce sa-l hranesc, sau sa am sa-i ofer tot ceea ce are nevoie pt a creste fericit... sau sa-l creasca parintii....
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Keira on Sun May 15, 2005 11:46 am

SIGUR NU AS AVORTA! E vina mea. As pastra copilul. Si chiar daca nu as avea bani, imi iau mie de la gura ca sa ii dau lui.
Dar sa presupunem ca avortez... ca ma asteapta o cariera stralucita, da? A doua zi da o masina peste mine si mor... Ce am rezolvat.
Voi stiti cum se face un avort? Mai intai este desprins copilul de locul unde se afla, apoi ii este zdrobit capul ca sa nu se miste embrionul cand il scoate, apoi cu un mini aspirator este scos din uter si aruncat la gunoi.
Iti distrugi viata atunci cand iti omori propriul copil, nu atunci cand iti este cariera compromisa.
O intrebare:
1. O fata de 16 ani a ramas insarcinata. Parintii au batut-o si au alungat-o de acasa. Propuneti avortul in acest caz?
2. O femeie a ramas insarcinata. Copilul nu e al sotului ei. Sotul a aflat si vrea sa o paraseasca. In regiunea ei, femeile care au ramas insarcinate si sotul nu e tatal de drept al copilului sunt omorate. Propuneti avortul?
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Next

Return to AVORTUL - Zambetul Furat