If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce iti place la o fata ?

Zi-ne aici ce iti place la prietena ta, la cea pe care o iubesti sau ce ti-ai dori sa faca ea pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby MindLord on Mon Dec 05, 2005 1:38 pm

[ot]
Micha wrote: Sau poate-i are shui sau o fi ciacara... :loool:

n-am inteles o iota din ce e aici... :(... daca incep sa o dau pe ardeleneste o sa iasa muulte intrebari.. :P [/ot]

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Mon Dec 05, 2005 2:51 pm

ochi shui .. (shui = aiurea , anapoda ..nu asa cum ar trebui sa fie)

ceacara (ciacara?) ..nu stiu cum se scrie.. stiam ca este atunci cand are un ochi de o culoare si altul de alta culoare. De exemplu la cateii Husky se intampla des ca un ochi sa fie portocaliu si celalalt albastru. Sunt ceacari ... si sunt foarte simpatici :)

Nu am mai auzit de fete ceacare... dar fie... daca zice micha :P

@MindLord ..baga sefule pe ardeleneste ... sa te auzim si noi :) no..ca aha'i ghine (//are vreo leg cu ardeleneasca?) :P
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Sat Apr 15, 2006 9:40 am

Pai daca vorbim de fizic, am o obsesie pentru picioarele frumoase....apoi ma uit la sani, fund si ochi.

Dar am ajuns la concluzia ca fizicul nu inseamna totul, sun destule c***e pe lumea asta care profita de cum arata ca sa iasa in evidenta.

Catalin

membru special
membru special

Postby claudiudr on Sat Apr 22, 2006 5:20 am

Sa fie finutza ,sa aiba ochisorii ca 2 margele si un zambet dulce 8->
claudiudr

Invatacel
Invatacel

Postby Catalin on Sun Apr 30, 2006 11:56 am

La momentul actual as sacrifica fizicul pentru sinceritate......care rar se mai gaseste astazi. :don't-know:

Catalin

membru special
membru special

Postby rabbyt on Fri May 05, 2006 11:55 pm

sa aiba sani mari si un fundulet frumos rotund. mai lasati sinceritatea baieti ca doar stiti ce vreti de la ele ;) . a si sa fie supla fara burta, mustata si alte chestii din astea.
rabbyt

Invatacel
Invatacel

Postby catza on Sat May 06, 2006 11:43 am

[ot] lol? :))))))))))) ai si u dreptatea ta [/ot]
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby MoonLight on Sat May 06, 2006 12:24 pm

rabbyt wrote:sa aiba sani mari si un fundulet frumos rotund. mai lasati sinceritatea baieti ca doar stiti ce vreti de la ele . a si sa fie supla fara burta, mustata si alte chestii din astea.

Da stim ce vrem....sau eu unu stiu ce vreau....sa fie acolo pentru mine atunci knd am nevoie si sa ma iubeasca mai mult dkt orice altceva...aaa si sa nu ma minta niciodata...iar la fizic unei fete care stie sa fie dulce nu-i trebuiesc prea multe "forme" :s118:
WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby rabbyt on Sat May 06, 2006 9:52 pm

hai frate ca ai 16 ani , ce naiba "vrei sa fie acolo cand ai nevoie", la varsta ta ar trebui sa te gandesti numai la sex ;) . ai prefera una dulce cu sanii mici si fundul cam mare da sincera in locul uneia 90-60-90??????? sa fim seriosi.
rabbyt

Invatacel
Invatacel

Postby Snappy on Sat May 06, 2006 10:28 pm

rabbyt - daca TU te gandesti doar la sex - ok... bravo tie - dar asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa vada in fata o chestie care se foloseste doar pt satisfacerea nevoilor sexuale. ok?

fiecare are dreptul de a-si alege ce doreste de la o fata... daca mie mi-ar placea "una dulce cu sanii mici si fundul cam mare" chiar crezi ca mi-ar pasa ce parere ar avea altii? cui nu-i place sa nu se uite... iti zic sincer - daca mie imi place sanatate si virtute... ma doare fix in cot de ce crede lumea... vorba lu' copilasu_l - stau cu ea sau cu "lumea"?!? wtf?!?...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Ce iti place la o fata ?