If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

parul: scurt sau lung ?

Zi-ne aici ce iti place la prietena ta, la cea pe care o iubesti sau ce ti-ai dori sa faca ea pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby ela on Sun Dec 04, 2005 8:41 pm

Parul lung e frumos daca este sanatos si bogat,daca ai firul subtire...Parul lung necesita ingrijire,pe langa sampon trebuie sa mai folosesti si alte produse care,de cele mai multe ori sunt costisitoare.Si cand vezi ca nu ti se aseaza asa cum vrei tu ~x( .O fata se tunde din cauza ca nu mai este parul sanatos ori moda e de vina sau vrea o schimbare de look,s-a saturat de parul lung.Eu am avut parul lung,acum m-am tuns,il am mediu si il voi lasa din nou sa creasca,tot lung parca e mai frumos.

ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby Micha on Mon Dec 05, 2005 10:59 am

am parul destul de lung dar imi place la nebunie.Stiu ca e kin mare dar nu as renunta la el asa usor si in nici un caz pt moda.Dak vreau o schimbare de look pur si simplu imi schimb culoarea(desi abia acum am renuntat la blond pt saten) sau il prind in alte feluri.Poti face aproape ce vrei cand ai un par lung dar cand e scurt nu prea poti face alegeri in ceea ce priveste coafura.Imi place sa-mi fac tot timpul cate ceva la par..ori il fac ondulat, ori ii intorc varfurile, fac cararea in zig-zag sau intr-o parte, il prind intr-un coc mai ciudat, il impletesc in codite mici mici...sunt o multime de kestii pe care le poti face cu un par lung.... si in plus stiu sigur ca atrage privirile cand e asa frumos si lung :P
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Thu Dec 08, 2005 3:25 pm

mi-a cam crescut parul....il am lung...dar nu prea imi place...adik nu-mi place parul lung la mine...si nu este din cauza ca am parul nashpa sau este "pascut" ...este perfect sanatos si eu am firul gros...adik 2xfirul normal...dar nu conteaza mie imi place....vreau sa ma tund desi ai mei se roaga sa NU ma tund :don't-know: ce sa fac?

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby changer on Thu Dec 08, 2005 10:14 pm

pai.....depinde de ceea ce vrei tu in primul rand....si eu zic ca la majoritatea fetelor le sta mult mai bine cu parul lung.......decizia iti apartine....gandeste-te bine daca il tai sau nu....si cum crezi ca iti sta mai bine..... ;)
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby andreeam on Fri Dec 09, 2005 8:27 am

mie imi place parul mediu...crek ma tund :D

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby dr claw on Fri Jan 13, 2006 9:37 pm

pt mine nu conteaza dar cele cu parul lung si mai ales daca sunt si crete in atrag atentia rau de tot 8-)
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby Cherry on Tue Jan 17, 2006 4:33 am

[ot]Intrebare capcana pt cei care ma cunosc... Io am parul lung sau scurt??? Adik mie mi se pare scurt dar am intalnit persoane care imi ziceau k am parul lung. Voua cum vi se pare? :D [/ot]
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby adler on Wed Jan 18, 2006 1:54 pm

evident ca ai paru lung .. cu toate ca este la o marime medie..dar tot lung ramane. Eu am parul scurt..nu tu :))
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Micha on Thu Jan 19, 2006 3:19 pm

[ot] e scurt mah al ei...lung e ca a' meu.. :P nik nu stii alex :D [/ot]
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby adler on Thu Jan 19, 2006 3:29 pm

[ot] cum poti sa spui ca parul ei este scurt?..atunci al meu cum mai este? .. eu pe ea nu o vad cu prul scurt... ce..vrei sa spui ca Halle Berry este cheala? [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Ce iti place la o fata ?