If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce iti place la o fata ?

Zi-ne aici ce iti place la prietena ta, la cea pe care o iubesti sau ce ti-ai dori sa faca ea pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby p3g@s on Sun Oct 02, 2005 10:48 pm

Imi place cand e sincera si imi zice in fata ce vrea...imi place cand e cu adevaratacea fiinta care e sensibila si poate sa-mi aduca zambetul pe fata prin simpla prezenta...imi place ca stie sa imi atraga atentia de la orice si oricand....dar mai mult...nuj....dupa caz :P

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Nik on Sun Oct 02, 2005 11:57 pm

Ehhh .... Problema mare aici ! Ce-mi place la o fata !? ... In primul rand sa ma "atraga". Daca nu are ceva sa-mi placa la nebunie nu pot sa stau langa o fata.(zambet, ochii, picioarele...). Apoi sa fie isteatza , nu in sensul de shmechera dar nici Aristotel nu vreau sa fie. Sa pot VORBI cu ea si sa fiu sigur ca macar pricepe ce spun, fara sa-mi fie teama ca nu intelege sau sa ma "forteze" sa reformulez o fraza sau o intrebare.Mi se pare penibila faza. Nu ma intereseaza ce studii are sau ca a facut doar un semestru la facultate. Nu sunt gelos de felul meu ,chiar absolut deloc, consider ca sunt destule fete pt. a nu face o drama dintr-o despartire.

Fizic, sunt mort dupa picioarele unei femei.
Nik

Invatacel
Invatacel

Postby andreeam on Mon Oct 03, 2005 12:46 am

ehe....stii cat de greu e sa intretii....sau sa le "modelezi" cum trebe? e mult de munca frate...crede-ma ca stiu ce zic :D

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Catalin on Mon Oct 03, 2005 11:58 am

Ce imi place la o fata?Sunt multe, cred ca zambetul in special,faptul ca se agita mereu si cauta solutii pentru toate probleme,sunt sufletiste si pentru ele conteaza totul.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby ice_angel on Tue Oct 04, 2005 12:17 am

Si ca sa va zic ce imi place la o fata?... pai dak imi place ceva atunci ea imi place... cu totul...

____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

Postby PhaseR on Sat Oct 15, 2005 11:51 pm

bai catalin_ctz, nu e decat o singur rezolvare pentru tine! repeta-ti in fiecare seara ca atunci cand te vei duce la ea sa-i vorbesti, ea te va accepta automat. Autosugestia, desi pentru unii e greu de crezut, functioneaza extraordinar. Apoi te duci la ea si ii spui orice, tot castigat vei fi. Daca nu-ti va iesi nimic, nu-i nici o problema! e o experienta din care inveti ceva ce te va ajuta data viitoare. Iar daca va merge sa-mi dai si mie o bere, sau na la toata lumea care te-a incurajat :P.

Si capu' sus! Fara optimism din belsug n-o sa capeti nimic! Aaaa si fii nesimtit (in sensul bun al cuvantului)!
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby ice_angel on Sun Oct 16, 2005 12:02 am

mare dreptate ai... ;)
____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

Postby Scorpion on Sun Dec 04, 2005 4:49 pm

Cel mai mult la o fata im plac ochii. :wub:
Scorpion

Pasional
Pasional

Postby Micha on Mon Dec 05, 2005 10:47 am

[ot]si dak nu are decat unul? Sau poate n-are deloc. Sau poate-i are shui sau o fi ciacara... :loool:[/ot]
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby adler on Mon Dec 05, 2005 1:16 pm

[ot]@Micha chiar nu aveai ce face (Lun Dec 05, 2005 9:47 am) ? cum poti sa mutilezi o fata in halu asta :( ...deja imi e mila de ea. Noroc ca mie nu imi plac doar ochii :P[/ot]

---[ashes = "pune te rog tagurile de offtopic"]---
adler

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Ce iti place la o fata ?