If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

ce-i spui unui sinucigas aflat pe marginea prapastiei?

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Postby Bogdan}{ on Sun Nov 13, 2005 9:06 pm

I-as spune: "Arunca-te sa vad dak ai curaj". O sa ma duc sa il imping, el o sa zica: "Baiii!". Si instinctiv o sa se dea la o parte. Mission accomplished. ;)

Me
Bogdan}{

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Mon Nov 14, 2005 3:41 am

i-as zice ca o sa piarda episodul de saptamana asta din joey si e chair genial...:P
pt un raspuns mai serios mai incolo ca acuma mi-i somn si is prea distrat
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Mon Nov 14, 2005 3:49 am

l-as bate pana nu ar mai sti ce e cu el..si apoi as vorbi cu el..ca sa ii intre bine in cap ce am sa ii zic. Nu vreti sa auziti ce am sa ii spun... nu e pentru voi. ;)

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby edd on Sun Dec 04, 2005 2:24 pm

pai ce i-ash zice pa-pa =)) drum bun cu**e .... dar sa stii ca o sa te doara... ce ###_aici_am_injurat_prescurtat_### sa ii zici.. e deznadajduit omu' nu mai are nici un rost pe pamant , de ce sa mai faca umbradegeaba..?

oricum sa shtiti ca sinuciderea e un pacat f mare si ajungi direct in iad daca facia sta.. asha ca... teraba voastra daca vreti sa muriti ca sa ajungeti in iad dupa aceea si toata viata de dupa sa o duceti in chinuri daca credeti ca se merita .. go ahead bicis ^^
grow up !!
edd

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Tue Dec 06, 2005 2:36 am

Ii spun:Arunca-te!!! =)) =)) =))

Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Tue Dec 06, 2005 11:14 am

daca mi-ar fi prieten mi-ar pasa... daca nu... sanatate... m-ar interesa, dar mult mai putin.
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Tue Dec 06, 2005 1:40 pm

pai..esti roman..d'aia. Ar terbui sa iti pese de fiecare suflet..din moment cei ai putea sa il ajuti cumva. Sa il salvezi. Dar... romanu a invatat sa se gandeasca numai la el, sa nu ii pese de cei din jur..crezand ca nici lor nu le pasa. Si tocmai de asta..toti ajung si fie la fel de indiferenti..pe strada ....cand o batranica e jefuita../.sau o femeie este batuta..sau un copil este lovit. Toate au aceeasi cauza.. INDIFERENTA! de ce sa fim buni..si sa ne implicam sa facem bine..cand putem sta comozi..si sa nu dam doi bani ca altii sufera.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby emma on Tue Dec 06, 2005 9:39 pm

...ai dreptate Adler...indiferanta ucide zilnic suflete care ar fi putut fi salvate...dar asa cum ai spus si tu ,este mult mai comod sa nu ne pese...

...ar trebui totusi sa ne gandim la faptul ca lumea se va schimba odata cu noi...de ce sa asteptam sa faca altii ceva,cand noi insine nu suntem in stare sa oferim alinare,sprijin,o vorba buna venita din suflet...

intalnesc zilnic oameni care nu vad in propria existenta decat un interminabil chin,si ma doare sa vad ca VIATA E LIPSITA DE SENS...atunci cand am incetat sa mai credem in Dumnezeu, ne-am aruncat de pe marginea prapastiei intr-un abis al singuratatii ...din care nici macar iubirea nu ne mai poate salva...pentru ca totul paleste,in comparatie cu iubirea angelica pe care Dumnezeu o asteapta de la noi,si pe care El ne-o daruieste zilnic,chiar daca noi suntem de mult prea orbi pentru a mai zari lumina...
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby BA on Wed Jan 18, 2006 7:50 pm

I-as zice asa: Stai un pic, trebuie sa-ti zic ceva inainte: AI SA MORI ! :))
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Dizident...

Postby Inger`Albastru on Thu Jan 19, 2006 11:51 am

As incerca sa il ascult indiferent cat de mult il cunosc sau nu ...pentru ca il inteleg si eu am fost pe acea margine de prapastie si nu e deloc cum ziceti voi...

[ot]Emma incearca sa te maturizezi si sa nu mai vezi totul ingust cu acei Dumnezei si porunci si viata fericita....Astea sunt refugii ale unor oameni slabi care nu fac decat sa gaseasca un refugiu pentru problemele proprii si nu sa lupte cu ele..[/ot]
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Filosofie si Psihologie