mmm.....ambigua intrebarea...de indragostit...cred k m-am indragostit de o persoana kare se incadra in tiparele kare mi le-am creat ptr barbatul/baiatul ideal, dar nu s-a intamplat nimik...a fost just a crush...
dar nu cred k exista baiatul ideal...
k atunci kand creem in minte acest concept, de ideal....ne referim in mare, la fizik...k-i inalt, are okii frumosi, e bine facut, parul nush cum...toata lumea cred k are un asemenea tipar creat, dar, putini se gandesc si la parte sufleteasca, si dak se gandesc, este si mai greu sa gasesti idealul, barbatul/femeia perfecta...din toate punctele de vedere....
chiar de exista, tot nu il poti gasi pe omul pe kare ai vrea sa-l ai langa tine...
foarte si extrem de rar se intampla k cineva sa gaseasca idealul...si sa ramana fericiti, pana la adanci batraneti...
Idealul = Stupid Concept!!!

............sper ca ne gandim amandoi la aceeasi persoana.[/ot]

, numai ca nu cred ca daca "ea" este idealul meu nu m-as indragosti. Normal ca inimii nu poti sa-i comanzi dar in momentul in care ajung sa-mi dau seama ca ea este perfecta pentru mine sigur asta mi-o spune inima. Zic eu ca trece ceva timp pana sa ajungi la ideea ca este "idealul" iar acel timp este petrecut impreuna. Ori...cum poti sa stai langa cineva pentru care nu simti nimic?!