dad...cu dad, nu ma inteleg bine dekat de foarte putine ori...si dureaza foarte putin, pana sa ne ciondanim din nou...de obicei, ne intelegem bine de sarbatori si in primele 3 zile kand iese din tura...
Mi se intampla cateodata, sa ma cert atat de tare cu tata, inkat sa nu vreau sa-l mai vad...pur si simplu zik k ies....si ma intork peste 2 ore sau 3 ore...dupa ce n-am kalmat amandoi...
Nu m-a luat niciodata din proprie initiativa in brate...sau sa ma asculte pana la capat...(asha a fost din familie

)
Cand eram mai mica, incerkam sa-l apropii, sa vb cu el anumite subiecte...dar de aproape fiekare data, mult mai important era la televizor...
Si in putinele okaziii in kare ma asculta...concluziona cu sfaturi absurde...sau...nush...m-am mai gandit...si mi se par si acum, la fel de absurde...
Kateodata isi doreste si el, si-l simt, sa nu ne mai certam...si inceark sa se apropie de mine, prin luandu-mi diferite kestii pe kare eu mi le doresc...nush dak e modul perfect sa ma apropie
Are prostul obicei, k atunci kand explica ceva, sa tipe...si dak nu inteleg, tipa si mai tare si se enerveaza; kand eram mai mica, incepeam sa plang, dar acum...ma enervez ei su, si ne certam k chiorii ...(luky us, cu mom, kare ne desparte)
Uffff, il iubesc tare mult, dar..as vrea sa-mi arate si el k ma iubeste, din proprie initiativa... fara k sa fie nevoie sa vb cu mom despre el, si mom sa vb cu tata
Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...