If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Relatia cu tata

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby amanda on Mon Nov 14, 2005 11:24 am

Nu in fata mea, am asistat la suferinta unei persoane foarte dragi dar partea cea mai dureroasa era ca nu aveam cum sa-l ajut si pe deasupra mai eram si singura din familie constienta de situatia lui.

Nu, nu atunci mi-am dat seama cat il iubeam, atunci mi-am dat seama ca trebuie sa invat sa traiesc si fara sa stau la umbra lui, ca viata mea nu se opreste odata cu el si ca nu trebuie sa regret ca a murit ci sa ma bucur ca l-am cunoscut.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby neptune on Tue Nov 22, 2005 6:37 pm

pai eu cu tata semanam din mai multe puncte de vedere...si ne intelegem super... :D
Dare to dream, dare to fly, dare to be the chosen one to touch the sky...
neptune

Descurcaret
Descurcaret

Postby s3v3r on Fri Dec 02, 2005 4:23 pm

Urasc sa fac asta sa vb desp[re tata la trecut dar asta e ..
tatal meu nu a fost numai tatal meu a fost tatal a mai multor baieti (a fost dirig la un lic cu o clasa de baieti) s-a ocupat de toti inclusiv de mine dar mai mult de ei si culmea a facut oameni aproape din toti dak nu din toti.
as vrea acum sa fie langa mine uneori sa imi dea cate un sfat dar nu se mai poate si acum mi se pare ciudat knd ma duc la tata la cimitir e cam aiurea de la 19 ani sa faci asta ... naspa rau de tot ... oricum relatia noastra a fost ff buna mai ales in ultima vreme . mai aveam noi divergente dar am trecut cu bine peste ele de fiecare data
iubitiva parintii ca doar 2 aveti si ei va iubesc neconditionat nu altii :)

Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby FLuffy_Ghost on Fri Dec 02, 2005 5:03 pm

dad...cu dad, nu ma inteleg bine dekat de foarte putine ori...si dureaza foarte putin, pana sa ne ciondanim din nou...de obicei, ne intelegem bine de sarbatori si in primele 3 zile kand iese din tura...

Mi se intampla cateodata, sa ma cert atat de tare cu tata, inkat sa nu vreau sa-l mai vad...pur si simplu zik k ies....si ma intork peste 2 ore sau 3 ore...dupa ce n-am kalmat amandoi...

Nu m-a luat niciodata din proprie initiativa in brate...sau sa ma asculte pana la capat...(asha a fost din familie :( )

Cand eram mai mica, incerkam sa-l apropii, sa vb cu el anumite subiecte...dar de aproape fiekare data, mult mai important era la televizor...
Si in putinele okaziii in kare ma asculta...concluziona cu sfaturi absurde...sau...nush...m-am mai gandit...si mi se par si acum, la fel de absurde...

Kateodata isi doreste si el, si-l simt, sa nu ne mai certam...si inceark sa se apropie de mine, prin luandu-mi diferite kestii pe kare eu mi le doresc...nush dak e modul perfect sa ma apropie

Are prostul obicei, k atunci kand explica ceva, sa tipe...si dak nu inteleg, tipa si mai tare si se enerveaza; kand eram mai mica, incepeam sa plang, dar acum...ma enervez ei su, si ne certam k chiorii ...(luky us, cu mom, kare ne desparte)

Uffff, il iubesc tare mult, dar..as vrea sa-mi arate si el k ma iubeste, din proprie initiativa... fara k sa fie nevoie sa vb cu mom despre el, si mom sa vb cu tata :(
Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby adina on Fri Dec 02, 2005 10:16 pm

reletia mea cu tatal meu e f distanta niciodata nu am vb cu el deschis pur si simplu e un fel de bancomat ptr mine bani si atat . e f distant e un om despre care pot sa spun k nu a iubit niciodata . parca nu are sentimente ma face sa cred k parintiii sunt obligati sa ne creasca si atat . :( :cry:

adina

Invatacel
Invatacel

Postby Catalin on Fri Dec 09, 2005 6:45 pm

Tata....... o persoana foarte speciala pentru mine, sa schimbat odata cu timpul nu pot spune ca este de moda veche, vorbesc cu el absolut orice si oricand.
Are unele momente cand chiar nu il recunosc ca tata dar momentele astea sunt foarte rare de 3 ori maxim pe an se intampla.
Ii Multumesc pentru tot ce a facut pentru mine. :)
Catalin

membru special
membru special

Postby a_soul_4_u on Sun Dec 11, 2005 11:12 pm

hehehe pana la liceu tata a fost cosmarul vietzii mele :D cemai ca pe vremea inchizitziei fratzilor nu tu aia nu u libertate ... ore penibile de intrat in casa si de culcare... nu aveam curajul sa il privesc in ochi ... de la liceu a inceput putzin cate putzin sa imi acorde incredere ..si pana in clasa 12 credeam ca vb cu o alta pers .. o pers care glumeste cu mine imi acorda dreptate pot sa fac lucruri fara sa ii spun ... In fond abia cand am ajuns la fac si sunt pe picioarele mele pot spune ca m-a pregatit pt viatza m-a ambitzionat si mi-a dat educatzia de catre aveam nevoie pt a nu devani un ratat .... si pt asta :* mana

Ps: ca sa va facetzi o ideie mai buna cum era prin cl 7 i-am cerut bani sa ies cu o fata nu mai stiu val de atunci dar sa spunem ca acum ai avea nevoie de 10lei el imi oferea 4-5lei si logik ca incercam sa ii spun ca nu imi ajung ... pana la urma nu imi mai dadea nici pa aia ....... Si uite asa bateam eu orajul pe jos de am acum picioarul frumos =)))))
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby p3g@s on Thu Dec 22, 2005 1:09 am

sper sa ma ajute snappy la asta..am scris ceva la topicul cu mama..sper sa faca o conexiune ceva..cam am uitat sa dau copy :) ..ms snap.
cu tata seman prin faptu ca amandoi vrem sa fim tratati egal..amandoi gandim f logic si calm atunci cand e nevoie...il admir pt ca stie sa judece unele chesitii f obiectiv..cum o fac shi yo..si desi mai face greseli..asta e...e al meu..cu el suntem mai deshcii..si yo si fartemiu..el ne ajuta ceva mai mult...adik cu el vb mai lejer..si asta e bine..caici nici el nu prea are cu cine sa vb...God give him strengh!!
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Thu Dec 22, 2005 2:47 am

nu stiu exact ce sa zic. Nu ma intelegeam f bine cu tata...in ultima vreme ma certam mai mereu cu el. Era genu de persoana autoritara care vroia sa fac numai cum zicea el, iar eu sunt genu de persoana care nu suporta sa i se zica ce sa faca. In felul asta ieseau mereu scantei, si mai mereu ne certam din orice. Totusi el era mereu bun cand avea bani. DAca avea buzunaru plin era darnic..fericit.. nu se supara deloc. Cand ramanaea fara monetar atunci facea urat. Bine..si eu ceream non-stop..nu ma mai opream :)) ...cred si eu ca facea urat.

A murit fara ca eu sa stiu macar ceva despre asta. Dupa multi ani.. in care a suferit..si a facut diferite tratamente...dupa ce s-a operat si a stat nu stiu cate luni in Bucuresti (impreuna cu mama) a venit acasa si mi-a zis ca se insanatoseste. Facea exercitii ca sa poata merge singur ..fara baston sau fara alt ajutor. Totul parea ca revine la normal. Chiar ajunsese-mi sa mergem prin orash amandoi ...si sa mai bem o bere sau un suc :) Apoi brusc a intrat in spital ... si in cateva zile a murit. Am aflat intamplator ca a murit de la un sofer (sau un angajat de=-al lui de la firma) ..care urma sa ne ajute cu nush ce. A sunat la tel..si a zis ceva de tata mort..dar..fara sa se gandeasc ca eu nu stiu inca...am ramas socat...si mi-au dat lacrimile instant. Cu toate ca a incercat sa se scoata dupa..si sa o dreaga ... dandu-si seama ca eu de fapt nu stiam .. deja mi se infatisase tot scenariul in minte.

Asta e...imi e dor de el..am nevoie de el..dar nu mai este, si nu va mai fi niciodata. I must live with it.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby a_soul_4_u on Thu Dec 22, 2005 3:15 am

e cv special acum :D
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie