If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Orgoliul - factor serios de despartire?

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Postby p3g@s on Thu Dec 01, 2005 10:47 pm

e o mare idiotenie faza cu orgoliu...adik cred ca ar trebui sa lasi si de la tine dar sa lase si ea daca o relatie se doreste a fi cu adevarat reusita...daca o tinem numa' pe a noastra e ca si cum ne-am cauta imaginea in oglinda echivalentul feminin...ceea ce e bine ..dar nu intotdeauna.. ;)

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Sat Dec 03, 2005 1:41 am

Sunt foarte orgolios...dar...atunci cand trebuie...las de la mine...ca sa treaca..prefer sa sufar eu decat ea.

[ot] nu inteleg de ce atatea topicuri care sunt mult mai interesante la cazul general ...au fsot puse aici la dragoste...ar trebui sa se raspunda si la general..ca e mult mai mult de zis[/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby copilasu_l on Sat Dec 03, 2005 6:53 am

Orgoliu este un factor ce duce la despartire dar ala este un orgolui prostesc. E bine sa fii orgolios dar atunci cand trebuie si nu intr-o relatie

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby roby38 on Sat Feb 25, 2006 12:39 pm

buna si eu cred ca orgoliu e ceva prostesc mai ales intr-o relatie .. intr-un cuplu nu trebuie sa existe orgoliu fiecare tebuie sa "cedeze" anume lucruri pentru fericirea celuluilat si la momentul potrivit.....dragostea e puterea si invinge tot :D
roby38

Descurcaret
Descurcaret

Postby amanda on Sat Feb 25, 2006 12:42 pm

Orgoliul exista si trebuie luat in calcul dar sa nu fie manifestat asa, de aiurea, ca sa fie numai ca mine sau numai ca tine... atunci devine prostie.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby adler on Sat Feb 25, 2006 1:40 pm

[ot] bine ai venit pe forum roby; sper sa te simti la fel de bine ca mine [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby onix on Sat Feb 25, 2006 5:36 pm

E bine sa aiba fiecare demnitatea lui si implicit orgoliu, dar asta atunci cand nu e el cel care a gresit...totusi, daca relatia merita si cei doi se iubesc, chiar daca celalalt a gresit, trebuie lasat un pic deoparte orgoliul, pentru ca dupa un timp pot sa apara regretele..."oare ce ar fi fost daca nu m-as fi incapatanat?"...
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby alx on Tue May 16, 2006 11:14 am

"dragoste si razboi,totul este posibil"!
fiecare are pretul si orgoliul lui!in viata trebuie sa faci distinctia intre lucrurile pretioase si etrne pentru care merita sa lupti,si lucrurile efemere.
apoi...sunt lucruri pe care nu le poti castiga de unul singur...precum fericirea si lucruri care depind exclusiv de tine,de vointa ta,in principiu de puterea interioara.
toata viata este un joc,cu multe decizii.si ...depinde de noi!
sex,drugs n` axl rose
Image
alx

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Tue May 16, 2006 3:39 pm

Keira wrote:Cunosc multe cupluri care s-au despartit din cauza orgoliului. Nimeni nu a vrut sa cedeze. Voi ce parere aveti?

DA, este un factor important si uneori orgoliul decide daca relatia supravietuieste sau nu.

Cunosc situatia, am fost si eu orgolios si sa nu spun si eu ce vroia EA sa auda, nici sa imi ia careva gatul.
Acuma este EA orgolioasa si se abtine sa imi dea un telefon, sa ma vada si asa mai departe, cred ca........

Nu mai vorbesc, orgoliul distruge o relatie asta este clar. :bang-bang-3:
Catalin

membru special
membru special

Postby Cherry on Tue May 16, 2006 8:16 pm

Hmm :don't-know: citind ce ati scris voi imi dau seama ca eu nu sunt deloc orgolioasa; cel putin nu intr-o relatie :D Sunt strange tare :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

PreviousNext

Return to Gafe-n Dragoste