If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Povestea Mea

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

Postby ashes on Mon Nov 28, 2005 10:18 pm

BA wrote:trebuie sa mergi mai departe. oricum nu ai de ales

depinde si cum mergi mai departe.. ca daca mergi doar ca sa mergi, atunci nu ai facut nimic.. mai bine stai mai mult pe loc ca sa-ti revii si apoi dupa aia pleci la drum...

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby p3g@s on Thu Dec 01, 2005 9:37 pm

[ot]:-? ..acum nuj ce sa va povestesc....vreti sa auzit despre ce am crezut ca va fi prima si eterna mea dragoste?!...sau una oarecare...specificati va rog :D
nu de alta...dar pana acuma..imi pot numara relatiile pe degetele de la o mana :-h[/ot]
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Si eu si u si chiar u

Postby a_soul_4_u on Mon Dec 05, 2005 12:43 am

Povestea mea, e la fel ca si povestea ta .... la fel de frumoasa, interesanta, dramatica, plina de iubire, de durere .... si e ce-a mai frumoasa pana atunci cand o noua poveste va incepe ..... e ca un film toata lumea vorbeste despre el pana cand altul mai bun se lanseaza .... si atunci iar vei visa ca ejti personajul principal si ca tot binele din lume ti se intampla numai tzie ..... dar pana la urmatorul episod sau carte sau cum vretzi voi sa ii spunetzi ..... fitzi iubitzi! ;)

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby adler on Mon Dec 05, 2005 3:09 pm

[ot]@Pegas //oricare ai tu chef :)[/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby a_soul_4_u on Tue Dec 13, 2005 1:21 am

@Keira

Imi cer scuze dar abia acum am putut citi povestea ta ... :( ...... sper ca intr-o zi sa se sfarseasca si povestea mea si sa pot a scrie ceaia ce am trait, bucurat, sfasiat si intristat .......

La fel cum am mai spus ma repet .... Numai cei ce iubesc neconditionat si pur pot trai asa ceva........ a si mai e ceva cel mai mare rau facut omenirii e Iubirea Neconditionata
:cry:

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby Cherry on Mon Mar 20, 2006 3:35 am

Superba povestea...tu ai trait acele sentimente pe care le-am trait si eu acum 3 ani...Sentimente care dor, ne macina pana la ultima suflare...Si totusi, desi sufeream enorm, nu imi parea rau...nici acum nu imi pare rau cand imi amintesc...A fost atat de frumos incat e greu sa uit... Cel putin el nu a facut nici un gest urat fata de mine...Si din cauza asta am ramas cu un gust superdulce...poate prea dulce... Cred ca si acum daca l-as vedea pe strada as incepe sa tremur...inca ma mai gandesc la el...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Previous

Return to Povesti De Dragoste