If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ai acorda o sansa cuiva care vrea sa te cucereasca?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby PhaseR on Wed Nov 30, 2005 7:48 pm

Cred ca intrebarea e mai mult pentru fete! La baieti se intampla mai rar sa se tina "disperate" dupa tine. Bine, vorbesc din postura unui ne-fotomodel. ;)

Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Thu Dec 01, 2005 6:04 pm

lol..ma frate...sincer...nu am o parere atat de buna despre mine..stii bine ce cred despre mine. Dar mi se intampla ca uneori..sa nu mai scap ..de ele.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby changer on Tue Dec 06, 2005 12:37 am

oricum mai rar incearca o fata sa cucereasca un baiat decat invers...
in cazul meu......pot garanta de pe acum ca nu va incerca nimeni sa ma cucereasca....... :)

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Snappy on Tue Dec 06, 2005 11:20 am

@changer - ete flori... si de ce nu va incerca nimeni sa te cucereasca domnule ? :D

asta e doar parerea ta :)) - wait and you'll see :)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby changer on Tue Dec 06, 2005 11:46 am

=)) n-am sanse :) ,cel putin pentru cativa ani nu prea cred eu ca va incerca vreo cineva :) , in fine...cum ai zis si tu it's only my opinion.......i will wait some 3-5 years and i will see :D

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby adler on Tue Dec 06, 2005 1:14 pm

@changer..pai tocmai. Atunci incearca tu sa le cuceresti :)

si la faza..ca mai rar incearca o fata sa cucereasca un baiat.. nu sunt de acord. Pe mine m-au ucerit 3 fete pana acum ...fara ca eu sa fac primul pas :)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby T_X on Sun Jan 08, 2006 10:26 pm

PhaseR wrote:Cred ca intrebarea e mai mult pentru fete! La baieti se intampla mai rar sa se tina "disperate" dupa tine. Bine, vorbesc din postura unui ne-fotomodel. ;)

[ot] oriunde ma duc gasesc posturile lui PhaseR cele mai apropriate de gandirea mea :) [/ot]
asa este..se aplica mai mult la fete..
probabil ca si eu as proceda la fel...i-as acorda o sansa..
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Sun Jan 08, 2006 10:49 pm

[ot]eu nu am raspuns la topicul asta :D[/ot]

uneori da, alteori nu

depinde de EA - daca imi place de EA - totul e ok... daca e ceva care "nu e la locul sau" mici sanse...

din pacate (pt mine) caut cam multe la o EA... sau mai bine zis caut o fata cu putine care sa imi displaca... cam pretentios, stiu... ma injur eu destul pentru asta :D :P

asa ca... as i said - uneori da, alteori nu...

imi dau eu seama :P
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Re: Ai acorda o sansa cuiva care vrea sa te cucereasca?

Postby copilasu_l on Mon Jan 09, 2006 6:36 am

Catalin wrote:Baiatul respectiv a incercat toate metodele pentru a o cuceri iar ea nu i-a dat nici o sansa si la tratat cu indiferenta.In cele din urma baiatul sa cuplat cu cea mai buna prietena a ei(pura coincidenta)si acuma au o relatie minunata.Problema este ca vecina mea regreta enorm acum ca nu i-a dat nici o sansa si a realizat(cam tarziu)ca a dat cu piciorul la o relatie ce ar fi putut reusi.Ea se simte foarte rau acuma pentru ca a avut ghinion mare la baieti si baiatul acesta chiar a vrut sa-i demonstreze ca are intentii serioase si ca nu vrea o simpla joaca cu ea

Stii cum e vorba aia: Dupa ce ca esti sarac te mai k...ci si-n drum. Adica dupa ce ca a avut "ghinion" la baieti mai face si mofturi si nici macar nu acorda o sansa sa vada macar ce ii poate capul. Dar asa cum au mai scris si altii, depinde de situatie, depinde de "dispozitie", depinde daca am la ora acea o relatie(atunci sigur nu are nici o sansa), depinde de pretentiile ei\lui in materie de look, depinde de gandirea pe care o are, ehhh sunt multe.
copilasu_l

membru special
membru special

Postby rox on Sat Jul 01, 2006 6:41 pm

depinde si d persoana...daca e un tip destul d dragutz adik sa imi placa um pic d el...ii las sa ma cucereasca...carei fetei nu iar place?
da daca e vreun boschetar nu prea cred k las lasa nici d dragul artei
am uitat sa zic:daca nu am p cineva
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Alte discutii despre sentimente