If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cred ca prietenEi mele ii place de un grec ....

Subiecte ce au fost inchise din diverse motive. O perioada ele vor sta aici si apoi unele vor fi sterse, altele nu.

Ma insEala ? Parerea voastra conteaza !

Te insEala ma ! Paraseste-o !
4
36%
Nu te insEala ma ! Nu mai fi asa suspicios !
0
No votes
Nush ce sa zic frate ! Nu pot sa-mi dau cu parerea acu !
4
36%
Esti doar prea gelos ! Fi mai relaxat !
3
27%

Total votes : 11

Postby claudiudr on Wed May 04, 2005 11:15 pm

Fata in varsta are 14 ani(face 15 in iulie) ...Si de atunci a trecut ceva timp si ea mi-a confirmat ca s-a sarutat cu el ... mi-a rupt inima , da in fine ...am trecut cu vederea ...ca a zis ca pe mene ma iubeste  :?  :? (asa pareti voi ,dar voi nu stiti toata povestea ) Si am avut niste certuri de atunci (unele mari  :shock: ) ...si acu totu e calm si clar...Ma insala inca odata si am terminato ...stie si ea prea bine acu , e mai "clara " la minte acu ...oricum ,mere bine acu ...wish me luck  :wink:

claudiudr

Invatacel
Invatacel

Postby milisss2 on Thu May 05, 2005 7:06 pm

Spun prea putin daca zic >>> ::LOL::
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Keira on Sat May 07, 2005 10:41 am

Nu stiu cum unii se pot increde intr-o relatie la distanta, mai ales cu o fata de 14 ani. HELOO! LA 14 ANI, DISTRACTIA E PE PRIMUL PLAN. lol

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Sat May 07, 2005 11:09 am

nu poti judeca toti oamenii dupa unul singur.tocmai ca la varsta aia vrei sa vezi cum e intr-o relatie serioasa,mai incolo vrei sa te distrezi.bineinteles ca nu toata lumea face asta.e drept ca..nu ar fi trebuit sa aiba incredere intr-o relatie la distanta,dar...
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Keira on Sat May 07, 2005 4:14 pm

La 14 ani? Relatie serioasa? Sunt cazuri f. rare. La 14 ani, esti cu un baiat si ai impresia ca el va fi "alesul". Dupa cateva minute daca vezi altul mai frumos.. gata te-ai indragostit, si pe celalat nu-l mai iubesti. La 14 ani, abia se afla ce inseamna o relatie, si dupa aceea se ajunge la relatii serioase. Intradevar sunt cazuri in care intalnim cupluri care sunt impreuna de la 14-15 ani .. si implinesc azi ani bun, dar sunt f.rare.

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ^Angel^ on Sat May 07, 2005 10:01 pm

pe la mine pe aici lucrurile stau altfel...mor de ciuda cand vad ca cei de 14-15 ani au relatii serioase...chiar daca nu ajung la casatorie...dar ii auzi ca stau cate 2 ani impreuna...sau chiar mai mult...iar eu nu sunt in stare sa gasesc unul care sa nu ma insele timp de cateva luni.c'est la vie!
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Keira on Sun May 08, 2005 8:57 am

Pai prietenul meu, a avut o relatie de 3 ani din clasa a 6 pana prin a 9a. Si nu o considera o relatie importanta pentru ca atunci cand esti la o varsta frageda, nu prea stii ce e aia o relatie serioasa. Abia dupa 16-17 ani incepi sa intelegi asta. Si stai linistita, ca dragostea va veni cand nici nu te astepti. Asa ca nu o astepta, va veni singura la tine. GARANTAT! :wink:
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 2:39 am

lol...eu la 14 ani nici nu stiam pe ce planeta sunt-glumeam
dar nu imi statea mintea la baieti....nu ca as fi cu 10 ani mai mare decat atunci dar acu stiu mai multe chestii....si e distractie si la 16-17 ani
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby guiness on Wed Sep 07, 2005 2:50 am

claudiu, NEXT!

tipu din grecia oricum nu da 2 centi pe ea, iar tu... ;) nu dai 2 centi pe tine daca continui cu ea, e ca un caine care primeste mancare din mai multe maini, iti sugerez sa te orientezi dupa un caine dresat bine

asta o faci numai incercand relatii cu tipe mai de calitate, succes!
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 2:52 am

guiness wrote:asta o faci numai incercand relatii cu tipe mai de calitate, succes!

lol...ce urata exprimare da ce suntem noi carpe? una e bumbac alta e stiu lana sau...
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Recycle Bin