If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Putem trai fara dragoste?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby Micha on Fri Nov 25, 2005 10:51 am

mah sa fim seriosi...cum sa nu poti trai fara dragoste? Kiar dak nu vei avea parte de ea niciodata asta nu inseamna ca ai sa mori din lipsa ei...Da, ar fi o viata pustie, nefericita, trista, poate kiar fara rost dar poti trai cu toate astea....Absenta dragostei in viata sunt sigura ca nu a omorat pe nimeni pana acuma....sau poate stiti voi vreun caz din asta ca promit ca io nu mai comentez nimic dupa aia

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Fri Nov 25, 2005 4:35 pm

micha aia nu e viata - sa fim seriosi... traiesc eu cu mine??? WTF ??? macar un catel acolo si tot iubesti CEVA...

arata-mi tu 1 persoana care nu a iubit nimic in viata sa...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby emma on Fri Nov 25, 2005 5:18 pm

...nu,nu se poate...oamenii nu pot trai singuri,au nevoie de ceilalti...la un moment dat tot iubesti,chiar si numai o iluzie a dragostei si tot simti...

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby adler on Fri Nov 25, 2005 8:40 pm

mda..probabil se poate trai fara dragoste permanenta..dar asta nu inseamna ca exista vre-un singur om..care sa nu fi iubit. de acord cu snap. Daca traieste singur..pur si simplu isi iubeste singuratatea :)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby p3g@s on Tue Nov 29, 2005 10:02 pm

NU!!!!! :D

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby whiz-kid on Wed Apr 11, 2007 3:57 am

Hai sa vedem.. o persoana care nu va iubi ,nu va sti niciodata cum e si ce stari iti trezeste :loveeyes: ..probabil nu va regreta,insa daca ai curajul sa iubesti,vei fi imbogatit pt totdeauna ;)...Se spune ca dragostea este la fel de profunda ca o experienta existentiala la limita, ca experienta trecerii pe langa moarte,de ex. si prin urmare,fiind o experienta fundamentala,ea imbogateste.. :iloveu: Iar o pers care nu a avut nici o iubire,fara sa-si dea seama,a pierdut foarte mult :roll: ...caci viata adevarata a omului este viata interioara si acolo se intampla mult mai multe evenimente decat in exterior,decat in realitatea imediata..;)

si-am sa ma repet :" E poate adevarat ca nu existam cu adevarat pana cand nu ne vede cineva existand,nu vorbim cu adevarat pana cand nu intelege cineva ceea ce spunem ,in esenta ,nu suntem pe de-a-ntregul vii pana cand nu suntem iubiti ." :s154:
NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Postby Alinutza_19 on Thu Apr 12, 2007 5:34 pm

eu am trait fara dragostea cuiva pana aum ..si mi-e destul de bine ...bine in schimb m fost inconjurata de dragostea parintilor si a unor prieteni dragi mie...deci am compensat cu altceva
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Tue Aug 07, 2007 5:58 pm

whiz-kid wrote:Hai sa vedem.. o persoana care nu va iubi ,nu va sti niciodata cum e si ce stari iti trezeste :loveeyes: ..probabil nu va regreta,insa daca ai curajul sa iubesti,vei fi imbogatit pt totdeauna ;)...Se spune ca dragostea este la fel de profunda ca o experienta existentiala la limita, ca experienta trecerii pe langa moarte,de ex. si prin urmare,fiind o experienta fundamentala,ea imbogateste.. :iloveu: Iar o pers care nu a avut nici o iubire,fara sa-si dea seama,a pierdut foarte mult :roll: ...caci viata adevarata a omului este viata interioara si acolo se intampla mult mai multe evenimente decat in exterior,decat in realitatea imediata..;)

si-am sa ma repet :" E poate adevarat ca nu existam cu adevarat pana cand nu ne vede cineva existand,nu vorbim cu adevarat pana cand nu intelege cineva ceea ce spunem ,in esenta ,nu suntem pe de-a-ntregul vii pana cand nu suntem iubiti ." :s154:

bine spus...si sa nu uitam ca si atunci cand inima ne e franta tot invatam ceva..tot ne calim cum se zice..si invatam si din aceste lucruri cate ceva despre noi..despre za world :) ...
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Previous

Return to Filosofie... despre dragoste