If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

care au fost motivele pentru care "i-ai dat papucii"?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

care au fost motivele pentru care "i-ai dat papucii"?

Postby MindLord on Sun Nov 20, 2005 5:19 pm

sa vedem de ce ne despartim noi de prietene...
PS: nu se pun cazurile in care ti-a dat ea papucii :evil:

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Sun Nov 20, 2005 8:43 pm

Nu am dat papucii niciodata pentru ca, toate relatiile mele au fost pasnice si am avut cu cine sa ma inteleg, am dat numai peste fete care aveau capul pe umeri...................mereu daca am pus capat relatiei, am vorbit si totul a fost de comun acord........................nimeni nu ma crede cand zic ca nu am dat papucii la nimeni, deci eu sar peste acest topic, sa raspunda cei care au dat papuci la greu =)) ............................motive ar fii o gramada: ori sunt fitoase, ori nu cedeaza din prima, ori sunt geloase si etc etc...............sincer, unele motive sunt absurde, dar de cele mai multe ori cred ca scuzele de tot rasul intervin............e mult mai usor si mai comod sa gasesti o scuza de aia veche. >:p
Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Mon Nov 21, 2005 1:52 am

pentru ca ...de cand se intorse-se de la Bucuresti era schimbata complet. Nu mai era deschisa cu mine + era cu capu in nori total (o fi gasit pe unu pe acolo) ....so..nu era sa mai stau asa..ca era enervanta situatia.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby ^Angel^ on Mon Nov 21, 2005 10:39 am

numai eu am fost "norocoasa"care a dar papucii...si cat am platit pt papucii aia...
in majoritatea cazurilor am fost inselata...asa sunt eu...mai naiva si nu-mi dau seama deci era clar ca nu se putea continua
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Micha on Mon Nov 21, 2005 12:14 pm

io am dat papucii cuiva mai rar decat au facut-o ei mie...pai sa vedem totusi.....i-am parasit pt ca imi dadeam seama ca nu erau baietii pe care ii credeam io ci pur si simplu niste dobitoci langa care nu-mi place sa stau, ar mai fi ca nu tineam la ei si am zis ca nu are rost sa continui asa iar de curand pt ca m-am indragostit de altcineva

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby guiness on Mon Nov 21, 2005 9:35 pm

in principal o fac pentru narrow minded personality, dar mai sunt si alte motive care ma determina sa opresc o relatie
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby andreeam on Sat Nov 26, 2005 10:45 pm

pt k pur si simplu nu ne potriveam deloc eram total diferitzi...si nu ar fi meritat sa fiu cu acel tip doar de dragu de a sta cu cineva....asa k...sry :P
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby adina on Sat Nov 26, 2005 11:02 pm

sincer am dat papuci ptr k eram prea tinuta din scurt ,nu ne mai intelegeam ne certam din chestii banale si ajungeam la filozofii care ma depaseau cu toate astea nu mai tineam la el .
adina

Invatacel
Invatacel

Postby MoshCraciun on Sun Nov 27, 2005 1:30 pm

motive pt care am dat papucii.......pe langa acelea de la "motive pt care ti-a dat papucii"......ar mai fi....... minciuna si evitarea/ascunderea adevarului sau a propriei persoane.....a nu fi ea insasi.
ajungi sa te intrebi:"cine este persoana de langa mine? Pot sa spun ca o cunosc?"...... :-/.... :don't-know:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby cartush on Sun Nov 27, 2005 6:15 pm

:arrow: Minciuna!
:arrow: Prostia, sau ma rog, poate nu era prostie ci o forma avansata de incultura! :don't-know:
:arrow: Minciuna & Ipocrizia (OFERTA!!! :sht-up: )
:arrow: Egoism!
:arrow: Lipsa increderii!
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Next

Return to Momentul Adevarului