If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Putem trai fara ura?

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Putem trai fara ura?

Postby cartush on Mon May 02, 2005 1:23 am

ce zicetzi de asta??? teoretic...tind sa cred ca multa lume va raspunde cu un DA raspicat...practic insa...va rog sa va ganditzi mai bine...  :roll:

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Mon May 02, 2005 8:19 am

cum sa traiesti fara ura?ura face parte din sfera sentimentelor pe care le traim de-a lungul vietii.suntem oameni.desi....exista si oameni care traiesc fara ura,oameni alesi,care-si traiesc viata printre sfinti.dar noi,"muritorii de rand"suntem predispusi la ura sau la un derivat a acesteia
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Mon May 02, 2005 9:55 am

iubire, dispret, ura, dragoste, etc... sunt sentimente... sentimentele isi au loc in inima oricui... deci... asa cum au loc iubirea, dragostea, si altele frumoase, tot asa au loc si altele mai... negative...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby lily_of_the_valley on Tue May 03, 2005 7:04 pm

nu stiu unde-am citit asta: "pana un om nu uraste, nu poate iubi cu adevarat"... de unde o stiu?... :?
when he cries, he makes me cry. when he smile, he makes me smile too... :heart:
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

Postby MTZ on Thu May 12, 2005 9:04 pm

....spuneti ca nu puteti trai fara ura....am si eu o intrebare...Urati pe cineva????....concret chiar ati putea raspunde?...imaginati-va ura ca un produs....rau la gust :D fiecare din noi are in viata lui un ingredient dar daca se intalnesc asa multe cat sa se faca produsul e GRAV!!!!....asa ca dragii mei hotarati voi daca se poate trai sau ba fara ura.... :roll:

Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Thu May 12, 2005 9:37 pm

MTZ wrote:....spuneti ca nu puteti trai fara ura....am si eu o intrebare...Urati pe cineva????....

Nu neaparat trebuie sa urasti PE CINEVA ci mai degraba majoritatea uram CEVA ... spre exemplu prostia unora....si cate si mai cate... am cunosut multi care urau faptul ca s-au nascut in Romania.
Ideea e ca se poate si fara ura.. dar ar lipsi ceva ... ceva ce  ignoranta, invidia sau dispretul nu ar putea inlocui.
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby ^Angel^ on Thu May 12, 2005 9:37 pm

nu se poate trai fara ura,oricat de putin ai ura.poti sa urasti pe cineva si o ora sau cateva minute.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Keira on Sat May 14, 2005 9:22 am

Eu pana acum, nu stiu ce e aia URA. Si cred ca si voi interpretati gresit termenul. Ura e acel sentiment care te duce la ganduri oribile, iti doresti ca acea persoana sa moara, sau ii doresti numai rau. Nu cred ca exista pe aici o astfel de persoana (care uraste)

Celalalt sentiment pe care il traiti si care se confunda cu URA e ANTIPATIA.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Sat May 14, 2005 10:27 am

gandeste-te ca te-ai dus la prietenul tau acasa si l-ai gasit cu una in pat.ce faci?nu il urasti?sau iti este doar antipatic?ma rog...asta e doar un exemplu.pot fi mai multe.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Sat May 14, 2005 11:33 am

Keira de acord... si ca sa o completez mai exista (pe langa multe altele)  DISPRETUL (cazul dat de tine Angel e ceva intre URA si DISPRET)

oricum... cum a zis si keira sunt mai multe sentimente care sunt des confundate...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Next

Return to Sentimente Nocive