If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce te-a facut sa il iubesti?

Zi-ne aici ce iti place la prietenul tau, la cel pe care il iubesti sau ce ti-ai dori sa faca el pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby ruxi on Sun Nov 13, 2005 10:00 pm

felul lui dea fi : era politicos ,vorbea frumos

ruxi

Invatacel
Invatacel

Postby Cherry on Sun Nov 13, 2005 10:25 pm

Are acel ''Je ne sais pas'' care ma atrage... tocmai de asta ma atrage...nu numai o parte din el...il iubesc pe el ca tot nu numai o anumita bucatzica din el :heart:
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Micha on Mon Nov 14, 2005 12:58 pm

acum ca am fost alaturi de el de dimineata pana seara am avut timp sa-l cunosc mult mai mult si imi dau seama ca de fapt m-a cucerit prin comportamentul lui si in nici un caz pt felul cum arata.E atat de dulce si m-a facut sa ma simt cea mai speciala si minunata persoana...cum sa nu iubesti o astfel de persoana :wub:

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby adina on Fri Nov 25, 2005 7:57 pm

sa fim serioase ... totusi fizicul are o mare importanta la inceput dar si felul in care vb ... m-a atras la prietnul meu felul in care isi traieste viata ( libertin ) diferit de la cer la pamant de al meu .acest lucru mi-a dat o nota de fericire :)
adina

Invatacel
Invatacel

Postby Micha on Fri Nov 25, 2005 8:07 pm

normal ca are importanta...ca dak nu are nimic care sa te atraga nu i-ai da atentie, nu i-ai da voie sa se apropie de tine...pe urma toate micile defecte dipar si nu mai vezi ce era rau inainte....ramane doar fericirea de a fi cu el....ramane perfectiunea...asa cum o vedem noi, cum o credem noi

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby adina on Fri Nov 25, 2005 8:10 pm

asa e .. ;)
adina

Invatacel
Invatacel

Postby ashes on Fri Nov 25, 2005 8:21 pm

ooof.. pai ce nu m-a facut sa-l iubesc? il iubesc pentru ca ma tine in brate, pentru ca sunt alta persoana cand sunt cu el pentru ca ma face sa fiu vesela si sa privesc lumea cu alti ochi cand suntem impreuna, il iubesc pentru ca ma face sa ma simt in siguranta, pentru ca ma asculta cand ii spun toate prostiile si se pune la mintea mea, il iubesc pentru ca se joaca nfs cu mine, il iubesc ca ma face sa ma simt cea mai speciala fata, il iubesc pentru ca e el!
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby just me on Tue Feb 07, 2006 7:19 pm

ce m-a facut sa il iubesc?
sunt atat de multe lucruri...
mereu m-a facut sa zambesc.... mereu m-a incurajat, mereu a fost pe cat posibil alaturi de mine.
eu m-am indragostit de cuvinte.... de niste cuvinte cum putini oameni pot scrie.... m-am indragostit de un suflet... care mereu a reusit sa am faca sa ma simt iubita prin simple cuvinte....
ma uimeste mereu... cu mici surprize... a invatat pentru mine un pic de romana(nu e roman.....)
e omul care nu ma iubeste doar pe mine, imi iubeste copilul de parca ar fi al lui... si nu stiu daca am credeti dar asta a contat cel mai mult...
nu va doresc decat sa gasiti un om care sa va iubeasca la fel de mult cum ma iubeste e pe mine
just me

Descurcaret
Descurcaret

Postby ncg_15 on Wed Feb 08, 2006 1:09 am

L-am iubit pt ca ...in priul rind pt fizic ,nu am de ce sa ascud :oops: dar am stiut ca dupa acel fizic se ascunde un suflet mare ,care imi pote oferi f multe ....
Ma atras misterul sau ,pt ca nici pina in ziua de azi nu stiu cum a dat de mine ,am incercat sa aflu eu ...dar m-am incurcat mai tare ...deci m-am lasat pagubasa :)

Pt ca ma tinea ffff mult in brate :-P(oare de ce-mi place atit de mult :-/ ),pt ca ma alinta ,mi-a inteles problemele ,pt ca era mai mult decit un iubit ,era si un bun prieten ,pt ca facea tot posibilul ca sa vina sa ma vada,pt ca simnteam ca zbor cind ma stringea in brate ,ameteam cind ma saruta ,si ma durea f mult cind lipsea de linga mine :( ....
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby NYCGIL on Mon Feb 20, 2006 8:44 am

Cand ati iubit un baiat, ce anume te-a facut sa il iubesti: fizicul, caracterul, gesturile etc. ?

Poate suna egoist, dar nu l-am iubit pentru cum era el. Nu avea nici una dintre calitatile pe care mi le imaginam cand visam la marea dragoste.
Dar cred ca l-am iubit pentru ca ma facea sa ma simt intr-un anumit fel...
Pentru ca alaturi de el eram o alta persoana.
Si imi este si acum dor de el nu pentru ca ar fi fost inteligent, amuzant, pentru ca ar fi aratat foarte bine, sau s-ar fi comportat deosebit
Imi este dor de el pentru ca n-am gasit pe nimeni care sa ma faca sa ma simt la fel...
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Ce iti place la un baiat ?