claudiudr wrote:Deci ...am o prietena care sta in Constanta ,iar eu stau in Bucuresti ...Ne-am vazut vara trecuta ... Ne-am cunoscut ,am tinuto in brate ,ne-am sarutat ...si vara asta aflu ca nu mai am posibilitatea sa ma duc la ea...si nici ea nu poate sa vina aici ...si asta ar mai insemna sa stam inca un an despartiti ,adik pana in vara anului 2006 ... Si ea a zis ca nu o sa poate sa stea atata timp fara a avea un prieten... :cry:
asa ca daca nu o vad anu asta ,raman fara ea :cry: ...si nush ce sa fac
...Am 16 ani ,deci nu sunt pe bani mei , si anu trecut am vazut-o datorita ca am fost cu sormea si cu prietenul ei de 21 de ani la mare ...da acu el se duce cu parinti lui in alta tara la mare , si o ia si pe sormea ...si eu nu voi putea sa imi vad iubita :cry:
...ce as putea sa fac ?
Pentru varsta ta plangi cam mult, desi nu cred ca este "iubirea vietii tale", cine stie
. Daca ai vrea, posibilitati sa ajungi la ea sunt(chiar daca nu esti pe banii tai) , si mai cred ca ea nu tine indeajuns la tine daca deja se gandeste ca nu poate sa reziste. Parerea mea: cauta pe alta pentru ca daca ti-a spus "ca nu o sa poate sa stea atata timp fara a avea un prieten" cred ca deja este cu altul si stiind ca nu ai posibilitatea sa ajungi la ea "te ia pe departe" ca sa aibe o scuza. Sorry dar asta e parerea mea

asa ca daca nu o vad anu asta ,raman fara ea :cry: ...si nush ce sa fac