If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

te iubesc!

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

Postby little weasel on Mon Aug 22, 2005 8:26 pm

Este foarte frumos si romantic sa spui cuiva "TE IUBESC" .....mai ales daca o spui din tot sufletul. Mie imi spune iubitzelul meu te iubesc in fiecare zi.......si imi face ziua mai frumoasa :wub:.Chiar daca sunt nori pe cer ,tu vezi soarele iesind printre nori.........asa de frumos e cand iti zice cineva 'te iubesc din tot sufletul'. Este ceva minunat si sublim sa iubesti si sa fii iubit. :iloveu:
"DRAGOSTEA INCEPE ACOLO UNDE INCEPE ETERNITATEA"
MANOEL DE ABREU

little weasel

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby MoonLight on Tue Aug 23, 2005 1:51 pm

Conteaza mult aceste doua cuvinte! Mai ales knd tii cu adevarat la cineva si nici nu stii c sa faci sa ii arati k il/o iubesti! Stai t gandesti sa faci ceva extraodinar sa iti demonstrezi dragostea si in final la ce ajungi..... la vorbele astea 2! ;)
MoonLight

membru special
membru special

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 11:42 am

Eu spun "te iubesc' doar atunci cand simt asta si atunci ma simt foarte fericita!

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Tue Oct 18, 2005 1:22 am

Artesius wrote:E adevarat ca atunci cand exista cu adevarat dragoste intr-o relatie aceste doaua cuvinte "te iubesc" au o mare insemnatate. Dar poti in acelasi timp sa nu le spui. E suficient sa te uiti la celalalt si sa vezi acel "te iubesc" in ochi, in gesturi, in vorbe. Si asta este de ajuns.

nu sunt de accord cu a doua parte. am pierdut deja o fata pt ca eu credeam ca faptele si nu cuvintele sunt cele care dovedesc cu adevarat ceea ce esti. si i-am aratat ca o iubesc in toate felurile in care va imaginati voi. dar stiu acum ca o fata (in special) are nevoie de certitudine - sa auda cuvintele astea... magice.

normal ca pot fi acoperite de noroi cand sunt folosite de toti, banalizate si folosite pt a atrage pe cineva in pat (de ex) ... nu am nici un fel de respect pt acesti oameni.... si ma intreb cum ii cred cei care le aud... :-?
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby p3g@s on Tue Nov 22, 2005 10:35 pm

ah ce frumos e...mai frumos decat orice ai putea zice..cand l-am spus..si mereu l-am spus din inima...m-am simtit eliberat..ma simt ca si cum mi-as asalta iubita cu cadouri ce nu le pot descrie...dar conteaza s cum e primita declaratia...

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby NYCGIL on Wed Nov 23, 2005 1:11 am

Prima data cand am spus cuiva "Te iubesc", m-am simtit minunat...pentru ca voiam sa-i spun de foarte multa vreme. Si atunci am simtit ca este momentul...
Apoi au devenit pur si simplu cuvinte pe care le spuneam la cererea lui...Ce sa-i raspund daca ma intreba "Ma iubesti?"?...Si chiar il iubeam. Dar nu mai simteam nimic deosebit declarandu-i asta
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Wed Nov 23, 2005 12:32 pm

cand am zis prima oara asta (era cu fostul prieten) era un moment super romantic si potrivit, eram in bratele lui, eram atat de fericita...i-am zis asta dar nu a fost cum ma asteptam io...nush de ce....mi-a fost si greu sa-i spun asta desi stiu ca-l iubeam dar...iar el nu a reactionat in nici un fel...nu ma asteptam ce-i drept sa-mi zica si el ca ma iubeste pt ca nici nu stiu dak pe atunci ma iubea....dar macar un pupic sau..nush... orice sa fi facut si el atunci sa dea de inteles ca macar a auzit, ca-i pasa...ce mai...a fost ciudat....iar lui Cata nu i-am zis inca :D ...dar macar stiu ca va fi altfel cu el...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby allesssia on Tue Oct 31, 2006 6:40 pm

ce simt cand spun "te iubesc"?...la intrebarea asta n-a putea raspunde cel caruia ii spun sau chiar trupul meu
iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

Postby martha on Tue Oct 31, 2006 6:53 pm

Ahh...nu pot trai fara cuvintele astea!!! Sunt stearsa, fara viata daca nu spun ca iubesc.......si imi place sa si aud!! Simt ca sunt libera si ca pot trai linistita daca iubesc!!!
"Cel mai frumos lucru este universul./ Cel mai mare e spatiul,caci el le cuprinde pe toate. /Cel mai iute e spiritul,caci el alearga pretutindeni. /Cel mai intelept este timpul, caci el descopera toate."
martha

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby One4You2Love on Wed Nov 01, 2006 12:12 am

De fiecare data am spus "te iubesc" cand trebuia, insa, se pare, ca nu cui trebuia. Cand spun "te iubesc", asta si simt. Nu pot arunca un "te iubesc" doar pentru ca suna bine, pentru a impresiona fata sau pentru a mi-o aduce in pat.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

PreviousNext

Return to Fapte si Gesturi In Iubire