If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Povestea noastra

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

Povestea noastra

Postby Alintata on Thu Oct 21, 2004 4:51 pm

Hmm... Pai... e romantic, chiar zilele trecute radeam cu el (ne imaginam casatoriti, mutati in casa noua si povestind vecinilor) reamintindu-ne povestea noastra.

L-am cunoscut pe internet (pe bune!) Eu dintr-un oras, el din altul. Ce m-a atras la el prima data? Nick-ul, normal, apoi felul lui de a fi. Era sarcastic, facea misto de tot si ma facea sa caut replici pe masura. Ma antrena in personalitatea lui, iar mie imi placea. Vorbeam despre orice, cred ca eu m-am indragostit prima!  :D Hmm... Amandoi mandri, cu personalitati puternice, ne imaginam ce vroiam in spatele calculatorului celalalt. Intr-o seara, am jucat trivia si am pus pariu: cine va pierde va trebui sa-l sarute pe celalalt (a doua zi urma sa ne vedem deoarece eu aveam olimpiada in orasul lui). El aa... castigat! Ne-am intalnit, normal a fost acea stare de inceput, cred ca stie fiecare cum e cand cunosti fizic un om, deosebirea e ca noi ne cunosteam si psihic, cel putin partial. Am ocolit sa vorbim despre sarut, au fost doar cateva aluzii, din partea lui, dar eu ii replicam: "Vino si ia-l" Nu si l-a luat  :) Ne-am plimbat, ne-am introdus unul in lumea celuilalt si... apoi hai la tren, ca eu trebuia sa ajung acasa. Trenul meu are intarziere aprox. 100 de minute (era iarna) si mergem intr-un bar. N-am rabdare si mergem in gara inapoi sa asteptam acolo trenul, vine trenul, mai tarziu aveam sa aflu ca era un alt tren, dar care trece si prin orasul meu, si... clipa decisiva: trenul in gara, el in fata mea, sarutul! Mi-am adunat tot curajul, m-am apropiat rapid si... l-am sarutat. A fost un sarut simplu... dar placut! Ala a fost inceputul! Apoi am plecat cu gandul la buzele lui moi. Asa a inceput totul... Acum am ajuns la un prag al sinceritatii foarte ridicat, si aici ne-a ajutat foarte mult internetul, poate pare o prostie, dar e mult mai simplu sa vorbesti despre ceea ce simti, crezi, vrei intr-o camera goala, iluminata doar de ecranul calculatorului. Avem o relatie frumoasa, cu glume numai ale noastre, cu alinturi, cu gesturi, cu ganduri.. este frumos, chiar daca nu ne vedem decat o data pe saptamana, stim sa luam ce e mai bun din noi si sa daruim celuilalt. Clipele cand suntem impreuna le traim la maxim! Love is in the air la la la  :lol:

Smile! Tomorrow will be worse! ;)
Alintata

Bebelush
Bebelush

Postby Snappy on Thu Oct 21, 2004 7:25 pm

la inceput - sincer - nu am crezut in "iubire pe net"... dar apoi am inceput sa aud din ce in ce mai des de ea... si intr-un final verisoara mea s-a maritat cu un barbat cunoscut... pe net... deci... totul e posibil in iubire....

nimic nu are limite... totul e zbor...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby lily_of_the_valley on Fri Oct 29, 2004 9:21 am

apropo de dragoste pe internet..diseara ma duc la balul bobocilor din al.i.cuza.. am tot vb cu un baiat pe net (f simpatic de altfel! :wink: ) si ne intalnim acolo..
am toate sansele de a incepe ceva frumos! :wub:

when he cries, he makes me cry. when he smile, he makes me smile too... :heart:
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Fri Oct 29, 2004 9:43 am

good luck :P

si daca iese ceva poate deschizi un nou subiect in care ne zici inceputul povestii voastre ;)

pa pa...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby Catalin on Mon Oct 03, 2005 7:21 pm

Alintata wrote:Hmm... Pai... e romantic, chiar zilele trecute radeam cu el (ne imaginam casatoriti, mutati in casa noua si povestind vecinilor) reamintindu-ne povestea noastra.

L-am cunoscut pe internet (pe bune!) Eu dintr-un oras, el din altul. Ce m-a atras la el prima data? Nick-ul, normal, apoi felul lui de a fi. Era sarcastic, facea misto de tot si ma facea sa caut replici pe masura. Ma antrena in personalitatea lui, iar mie imi placea. Vorbeam despre orice, cred ca eu m-am indragostit prima!  :D Hmm... Amandoi mandri, cu personalitati puternice, ne imaginam ce vroiam in spatele calculatorului celalalt. Intr-o seara, am jucat trivia si am pus pariu: cine va pierde va trebui sa-l sarute pe celalalt (a doua zi urma sa ne vedem deoarece eu aveam olimpiada in orasul lui). El aa... castigat! Ne-am intalnit, normal a fost acea stare de inceput, cred ca stie fiecare cum e cand cunosti fizic un om, deosebirea e ca noi ne cunosteam si psihic, cel putin partial. Am ocolit sa vorbim despre sarut, au fost doar cateva aluzii, din partea lui, dar eu ii replicam: "Vino si ia-l" Nu si l-a luat  :) Ne-am plimbat, ne-am introdus unul in lumea celuilalt si... apoi hai la tren, ca eu trebuia sa ajung acasa. Trenul meu are intarziere aprox. 100 de minute (era iarna) si mergem intr-un bar. N-am rabdare si mergem in gara inapoi sa asteptam acolo trenul, vine trenul, mai tarziu aveam sa aflu ca era un alt tren, dar care trece si prin orasul meu, si... clipa decisiva: trenul in gara, el in fata mea, sarutul! Mi-am adunat tot curajul, m-am apropiat rapid si... l-am sarutat. A fost un sarut simplu... dar placut! Ala a fost inceputul! Apoi am plecat cu gandul la buzele lui moi. Asa a inceput totul... Acum am ajuns la un prag al sinceritatii foarte ridicat, si aici ne-a ajutat foarte mult internetul, poate pare o prostie, dar e mult mai simplu sa vorbesti despre ceea ce simti, crezi, vrei intr-o camera goala, iluminata doar de ecranul calculatorului. Avem o relatie frumoasa, cu glume numai ale noastre, cu alinturi, cu gesturi, cu ganduri.. este frumos, chiar daca nu ne vedem decat o data pe saptamana, stim sa luam ce e mai bun din noi si sa daruim celuilalt. Clipele cand suntem impreuna le traim la maxim! Love is in the air la la la  :lol:

Foarte frumoasa povestea ta de dragoste dintr-un joc te-ai ales cu un sarut si cu o.........dragoste :D .Pacat ca astfel de cazuri sunt rare dar, bucura-te de ce este al tau.

Catalin

membru special
membru special

Postby neptune on Wed Nov 23, 2005 10:13 am

frumoasa povestea...se intampla foarte rar da e frumos cand se intampla
Dare to dream, dare to fly, dare to be the chosen one to touch the sky...
neptune

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Wed Nov 23, 2005 5:24 pm

nu se intampla chiar atat de rar. Am mai auzit de multe cazuri de genul asta:) dar... sa se ajunga la casatorie..asta da..mai rar

fericit sa fiti..asta e tot ce trebe :)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby a_soul_4_u on Tue Dec 13, 2005 1:26 am

Emotzie, bucurie, fericire, dor, credintza, lacrimi de fericire .... apoi intrebari, soc, agonie, tristetze si un gust amar ..... povestea continua ... :cry: :cry: :cry:
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby p3g@s on Thu Mar 23, 2006 9:24 pm

nice story....hope u keep ading on ;)
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby Nina on Fri May 05, 2006 5:46 pm

Foarte frumoasa povestea, bravo voua.

Mi-a adus amite, de departe, de o intamplare asemanatoare intre mine si fostul meu prieten. Eram doar buni amici iar eu a trebuit sa plec la Cluj la olimpiada. de acolo i-am trimis un e-mail(sunt 5 ani de atunci, nu se folosea yahoo messenger) in care l-am intrebat ce vrea sa ii aduc de la Cluj.
Raspunsul a fost:"Cred ca vei citi mesajul cand vei fi deja plecata din Cluj, insa vreau sa imi aduci un sarut si sa mi-l dai cand vii in Galati!" A urmat apoi o frumoasa poveste!!!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Next

Return to Povesti De Dragoste