Hmm... Pai... e romantic, chiar zilele trecute radeam cu el (ne imaginam casatoriti, mutati in casa noua si povestind vecinilor) reamintindu-ne povestea noastra.
L-am cunoscut pe internet (pe bune!) Eu dintr-un oras, el din altul. Ce m-a atras la el prima data? Nick-ul, normal, apoi felul lui de a fi. Era sarcastic, facea misto de tot si ma facea sa caut replici pe masura. Ma antrena in personalitatea lui, iar mie imi placea. Vorbeam despre orice, cred ca eu m-am indragostit prima! :D Hmm... Amandoi mandri, cu personalitati puternice, ne imaginam ce vroiam in spatele calculatorului celalalt. Intr-o seara, am jucat trivia si am pus pariu: cine va pierde va trebui sa-l sarute pe celalalt (a doua zi urma sa ne vedem deoarece eu aveam olimpiada in orasul lui). El aa... castigat! Ne-am intalnit, normal a fost acea stare de inceput, cred ca stie fiecare cum e cand cunosti fizic un om, deosebirea e ca noi ne cunosteam si psihic, cel putin partial. Am ocolit sa vorbim despre sarut, au fost doar cateva aluzii, din partea lui, dar eu ii replicam: "Vino si ia-l" Nu si l-a luat :) Ne-am plimbat, ne-am introdus unul in lumea celuilalt si... apoi hai la tren, ca eu trebuia sa ajung acasa. Trenul meu are intarziere aprox. 100 de minute (era iarna) si mergem intr-un bar. N-am rabdare si mergem in gara inapoi sa asteptam acolo trenul, vine trenul, mai tarziu aveam sa aflu ca era un alt tren, dar care trece si prin orasul meu, si... clipa decisiva: trenul in gara, el in fata mea, sarutul! Mi-am adunat tot curajul, m-am apropiat rapid si... l-am sarutat. A fost un sarut simplu... dar placut! Ala a fost inceputul! Apoi am plecat cu gandul la buzele lui moi. Asa a inceput totul... Acum am ajuns la un prag al sinceritatii foarte ridicat, si aici ne-a ajutat foarte mult internetul, poate pare o prostie, dar e mult mai simplu sa vorbesti despre ceea ce simti, crezi, vrei intr-o camera goala, iluminata doar de ecranul calculatorului. Avem o relatie frumoasa, cu glume numai ale noastre, cu alinturi, cu gesturi, cu ganduri.. este frumos, chiar daca nu ne vedem decat o data pe saptamana, stim sa luam ce e mai bun din noi si sa daruim celuilalt. Clipele cand suntem impreuna le traim la maxim! Love is in the air la la la :lol:

.Pacat ca astfel de cazuri sunt rare dar, bucura-te de ce este al tau.