If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cea mai buna minciuna?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby MoshCraciun on Tue Nov 08, 2005 6:31 pm

o minciuna spusa acum putin timp..prin sms... :oops: :
" stau si ma gandesc...ca poate nu este nici unul dintre noi de vina... poate ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda....[...] " .... :r-i-p:

Last edited by MoshCraciun on Sun Nov 20, 2005 2:32 pm, edited 1 time in total.
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Minerva on Sun Nov 20, 2005 10:41 am

Ha ha MosCraciun! parca as fi scris eu sms'ul :)) recunosc "stilul" ;) oricum..destul de urat din partea noastra as zice..... dar macar a fost o despartzire "eleganta" nu ? .......

Eu nu pot sa mint asa tare ca tine Micha :) cred k imi iau o fatza de mincinoasa pe care oricine ar recunoaste-o imediat! :) + k minciuna are picioare scurte si ....momentul de dupa, cand e descoperita minciuna, e de 100 d ori mai penibil decat minciuna in sine ... asa ca ... nu se merita , zic eu ! :)
Minerva

Membra Super

Postby a_soul_4_u on Sun Nov 20, 2005 5:18 pm

Nu obisnuiesc sa mint de fapt nu mintzeam decat pt a nu rani stitzi si voi cand afli v despre pers cu care ejti cv care nu o poate rani in mod diresc dar ii poate strica buna dizpozitzie .. si atunci mintzi tii numai pt tine .. poate din iubire!
De cv luni mint grupa mare ... adik sa nu intelegetzi gresit nu mint ca sa ma laud sau alte chestii de genul ... dar mint in love ... ( stii intrebari de genul ce ai facut aseara ... raspuns m-am odihnit ca am fost ff obosit.... de ce nu mi-ai raspuns la tel - pt ca eram la o intalnire de afaceri.. mi-am uitat tel acasa:P etc) stiu ca nu e bine dar importatant e ca ma simt eu bine si ma refac :P pe zi ce trecce si reusesc sa depaasesc multe prob care pe altzii i-ar pune la pamant !

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby Scorpion on Tue Nov 22, 2005 4:11 pm

Mai a minti nu e frumos dar o minciunica acolo mai merge.
Cred ca cea mai buna minciuna e asata : " Draga, am fost cu baietii..."
Dar intr-o relatie adevarata nu-ti minti partenerul sau partenera , deoarece astfel dai dovada de lasitate.
Scorpion

Pasional
Pasional

Postby Micha on Tue Nov 22, 2005 4:27 pm

Scorpion wrote: " Draga, am fost cu baietii..."

de cate ori nu am auzit io fraza asta cand eram cu fostul....de fapt nu mintea saracul in totalitate...kiar era cu baietii.....la agatat :D

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby a_soul_4_u on Tue Nov 22, 2005 4:32 pm

@Micha

vezi nu mintzea .... dar ce sa ii faci ... era de treaba.... :) spunea adevarul si trebuie apreciat pt asta ....
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby adler on Tue Nov 22, 2005 6:29 pm

hehe... ce sa zic...am mintit..mint..si voi minti in continuare...din diferite motive..unele minciuni le zic atat de usor..incat parca e de la sine inteles...ca asa trebuia sa fie...nici nu imi dau seama ca am mintit de fapt..o zic ca sa scap mai rpd.

De obicei minciunile care le zic.. sunt bine gandite..si lumea nu are cum sa se prinda. Dar mi se intampla sa mai omit anumite amanunte...si iese nasol daca nu dreg situatia pe parcurs.

Acu incerc sa fiu cat mai sincer cu putinta, dar mi-a ramas experienta din trecut ;) mai arunc cate o minciuna dar de obicei cu intentii bune. Prietenii ma cunosc..deci..sper sa nu se sperie de ce am zis aici =))
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby MindLord on Thu Nov 24, 2005 2:51 am

farsa de azi....
un cuvant: GENIALA
the end.
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Thu Nov 24, 2005 1:57 pm

pai acolo minteam doar noi fetele... =)) hmmmmm...se pare ca tot fetele is mai a drq
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Thu Nov 24, 2005 4:22 pm

[ot] Se pare ca Micha este campioana in minciuni. =)) [/ot]
Catalin

membru special
membru special