If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Primul dezastru in bucatarie...sau poate nu

Iti place sa gatesti? Sau doar iti place sa mananci ce gatesc altii? Zi-ne despre prima mancare gatita de tine, despre ce retete stii si de ce nu despre ce retete ai inventat chiar tu.

Moderator: Alinutza_19

Postby andreeam on Sat Oct 01, 2005 11:20 pm

deci==> Primul dezastru in bucatarie...sau poate nu

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Catalin on Sat Oct 01, 2005 11:24 pm

Nu fac dezastru cand intru in bucatarie,ma descurc mereu iar daca, iese ceva nasol cateodata este din cauza neatentiei.Nu se intampla sa gresesc cand am invitati care ma privesc la cratita.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Cherry on Sun Oct 02, 2005 11:28 am

Eu ma oftic de mor cand gatesc ceva si vine unu si incepe : nu pune lamaie, pune sare sau chestii de astea...Nu are nici cea mai mica idee despre ce vreau sa fac si da indicatii aiurea... Ma dispera ai mei cand fac asa ~x(

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby andreeam on Sun Oct 02, 2005 2:38 pm

pay atunci nu mai fa nik...poate asha o sa fie multumiti :evil:
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Alinutza_19 on Wed Nov 09, 2005 3:05 pm

mmmm....prima oara in bucatarie m-am bagat de curiozitate si mai mult de nevoie, pt ca ni se facuse pofta de ceva dulce si cum ai mei nu aveau chef sa intre in bucatarie am intrat eu.....hmmm si ce reteta mi-am ales si eu .....tiramisu.....culmea e ca mi-a iesit la perfectie....ee...bine dupa ce am stat de vb cu matusimea pe mess vreo ora sa-mi explice cum se face reteta originala, si de atunci am inceput sa gatesc tot felul de lucruri, mmm si ce bune sunt si chiar imi ies.....

Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby FLuffy_Ghost on Mon Nov 21, 2005 2:36 pm

Lolz....primul dezastru in bucatarie.....a fost....kand mai era o ora pana la venirea alor mei de pe unde erau plekati....si m-am hotarat sa le fac ceva bun...k deh...erau obositi....le era foame....etc

Si m-am gandit sa le fac ciuperci pane(') si cartofi prajiti!!!
Am curatat io cartofii, i-am decupat..si i-am pus in ceaun ....la prajit...asta a fost bine...
Cand a venit vorba despre ciupercile pane.......am pus ciupercile, pemetul, oualele batute cu mirodenii...park si faina(nu-mi mai amintesc....k de atunci...n-am ami pus mana in bucatarie dekat ptr sandvishuri sau cartofi prajiti :P,sau ciocolati calde)....si.....fac io ciupercile....si dau sa le pun in tiagaie...primele mi-au iesit super arse......cu toate k le-am tinut doar 30 de secunde :-?? ....and....la urmatoarea serie....mi-a luat foc tigaia....am intrat in panica...nu mai stiam ce sa fac.....si....ce-mi da mie in gand....sa pun tigaia sub robinetul de apa :D....zis si facut.....(chiuveta este la intersectia a 2 pereti:D) a inceput sa arda si mai tare.......pana s-a stins....dar....pana sa se intample asta......bucataria s-a innegrit de fum......iar toate kamerele ....(k uitsem sa inkid usha la bucatarile)...erau pline de un fum innecacios!!!
Cand am vazut...sa mi se faca rau....dar...am incerkat sa repar greseala.....si..am inceput cu detergent de vase si un buretel...sa sterg tavanul, flisele...pana venea mama....adik in 15 min......n-am reusit sa sterg cum trebuie...dekat 2 cm patrati din tavan....
Surpinzator...mama nu m-a certat...si a vb cu tata...sa nu se supere nici el....
Timp de vreo 3 zile...pana sa varuim din nou bucataria....kare era practic un dezastru....am avut si musafiri...A fost culmea ceea ce au zis depsre opera mea "park este o pictura de picasso" =)) ....dar bucataria arata la propriu precum o grota :))

De atunci...mi-a fost frik sa mai fac prea multe kestii prin bucatarie, si stiam sa fac destul de multe kestii....sote de ciuperci, ciuperci umplute, cuperci pane, cartori prajiti, omleta a la plic/surpriza si alte kestii....de prin cartile cu retete :D
Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Mon Nov 21, 2005 2:54 pm

Acuma 2 ani eram cu prietena mea acasa si prajeam cartofi.................deodata a venit dezbracata in bucatarie si m-a luat pe sus :D ...................ne-am iubit vreo 2 ore si cartofii s-au facut scrum...........ce mai conta atuncia? =))
Catalin

membru special
membru special

Postby andreeam on Mon Nov 21, 2005 6:12 pm

acu mi-am adus aminte.....cand aveam eu vreo 7-8 ani ...sormea8-9 si fratemio 11 ani am intrat toti in bucatarie sa le pregatim parintilor ceva bun...ei erau plecati la vatra dormei in excursie si noi eram p-acasa singuri [din cand in cand ne mai vizita bunica :))))] ....si am facut budinca....imi amintesc ca a iesit super buna si parintii au fost foarte multumiti de noi .... :P :oops:
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby neptune on Tue Nov 22, 2005 6:50 pm

la mine a iesit prajitura...k am ales sa fac ceva care sa-mi placa... :D...mama a zis dupa ce a gustat k e prea dulce dar dupa nu se mai oprea din mancat :P
Dare to dream, dare to fly, dare to be the chosen one to touch the sky...
neptune

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Wed Nov 23, 2005 2:17 am

cam pe la 4 ani cand voia mami sa imi faca ceai am vrut sa iau eu ibricul de pe foc .. si l-am luat... si am pus continutul frumusel pe pieptul meu.. si acum am o mica cicatrice... din aceasca cauza am intarziat un pic reintrarea in bucatarie... dar acuma nu mai am pb..
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to La bucatarie