If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Te voi uita...

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby NYCGIL on Tue Oct 25, 2005 6:50 am

Doar facandu-ti noi amintiri, cu altcineva....Atunci vechea dragoste iti va ramane in minte doar cu momentele placute...Iar amintirea lui nu te mai doare
Dar asta ia mult timp...si multa suferinta

Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby p3g@s on Sun Nov 20, 2005 9:18 pm

T_X wrote:la mine termenul de uitare la care se refera topiqul suna cam asa:
a uita -  1.a te convinge pe tine insuti de o minciuna; a-ti baga fortat
              un "NU" in suflet; 2.a sta departe de ceva care actioneaza ca un
              magnet asupra ta, a te impotrivi unei forte a naturii; 3. a inlocui
              actiunea de a scrie sms-uri de dragoste cu actiune de a plange;
ceva de genu asta inteleg eu prin asta...si am fost pus deseori in aceasta situatie..am trecut dar foarte greu..

@T_X iti dau dreptate deplina...yo ink ma mai ~x( ..si nuj ce voi face in continuare..dar misto spus...jos palaria ;)
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby emma on Mon Nov 21, 2005 2:02 am

...nu,nu vom uita niciodata ceea ce am iubit...eu sigur nu voi face asta...

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby ^Angel^ on Mon Nov 21, 2005 11:06 am

nu von uita ce am iubit,si nici cum a fost,dar sentimentului de iubire ii ia loc un alt sentiment...
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Scorpion on Tue Nov 22, 2005 3:34 pm

A uita dupa parerea mea umila nu e asa de usor.
Cred ca a fi pus in situatia de a spune : " Te voi uita! " este o mare cacealma. De ce? Pai nu cred ca poti uita asa de repede cat ai bate din palme o persoana, mai ales daca ai avut si o relatie.
Cu trecerea timpului poate ca acea persoana v-a trece de partea amintirilor dar niciodata nu v-a fi uitata.
"Te voi uita !" e doar o formalitate atunci cand te desparti de cineva dreg sau mai putin drag.

Scorpion

Pasional
Pasional

Postby Alinutza_19 on Sat Nov 26, 2005 11:32 pm

cred ca 50% e adevarat
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

Postby Sidoni@ on Mon Apr 17, 2006 1:41 pm

Daca ai iubit pe cineva eu sunt convinsa ca nu-l poti uita. Il inlaturi doar pentru o perioada din gandurile tale dar la un moment dat el sau ea revine iarasi fara sa te gandesti. Pur si simplu un cuvant un miros o senzatie te poate face sa-ti aduci aminte de persoana pe care credeai ca ai uitat-o. NU EXISTA UITARE IN DRAGOSTE... EXISTA DOAR RESEMNARE .... asa cred eu.......
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby cartush on Mon Apr 17, 2006 6:20 pm

Sidoni@ wrote:NU EXISTA UITARE IN DRAGOSTE... EXISTA DOAR RESEMNARE ....

Exista uitare...cel putzin in cazul meu a existat...m-am rupt de tot ce avea legatura cu el...cand am pus punct, stiam sigur ca nu ne meritam reciproc si prietenii m-au sustzinut pentru ca era cea mai buna decizie...
Acum probabil te intrebi daca nu mai tzin deloc legatura cu el sau daca macar stiu ca e bine sau nu...nu tzin mortzis sa aflu ce face, dar avem niste amici comuni, care din cand in cand ma mai pun in tema cu ce face... :don't-know:

E treaba lui...avem vietzi total diferite...probabil n-a fost iubire...cine stie? Cui ii pasa acum? :roll: L-am uitat!
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby Nina on Mon Apr 17, 2006 7:38 pm

Interesanta intrebare.....raspunsul meu e ca nu e nevoie sa uiti. este nevoie sa te vindeci daca iubirea respectiva te-a ranit, insa oamenii cu adevarat importanti nu sunt uitati.
Cred ca m-as intrista profund daca facand o vizita la mine in sufletel as observa ca locul rezervat anumitor persoane deosebite este gol. Acesti oameni mi-au oferit momente frumoase, zile cu soare si clipe amare de agonie, bune si rele....care m-au facut sa fiu Nina cea de azi.
Realizez acum, gandindu-ma la asta, ca am uitat tot ce a fost urat, dar amintirile frumoase au ramas. Am mers mai departe, am sters lacrimile, ne-am vindecat ranile... dar a rams ce era mai important!!!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Cherry on Mon Apr 17, 2006 10:56 pm

Sidoni@ wrote:Daca ai iubit pe cineva eu sunt convinsa ca nu-l poti uita. Il inlaturi doar pentru o perioada din gandurile tale dar la un moment dat el sau ea revine iarasi fara sa te gandesti. Pur si simplu un cuvant un miros o senzatie te poate face sa-ti aduci aminte de persoana pe care credeai ca ai uitat-o. NU EXISTA UITARE IN DRAGOSTE... EXISTA DOAR RESEMNARE .... asa cred eu.......

Sunt perfect de acord cu asta. Exista uitare doar daca nu a fost iubire adevarata...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului