If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cand considerati o fata sexi (nu vulgara)

Zi-ne aici ce iti place la prietena ta, la cea pe care o iubesti sau ce ti-ai dori sa faca ea pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Cand considerati o fata sexi (nu vulgara)

Postby Keira on Sun Nov 20, 2005 3:36 pm

Cand considerati o fata sexi, in limitele decentei?

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Sun Nov 20, 2005 4:23 pm

iti dai seama ca depinde de situatie sper...
o fata dezbracata poate sa fie sexy (adica trebuie sa fie asa =)) ) ... si in limitele decentei.... la mine in dormitor :D... sau pe unde vreti voi prin casa ...
dar iti dai seama ca daca vad una dezbracata pe stada... hmmmm.... o fii ea poate sexy...dar nu cred ca as putea sa mai fiu de accord la partea cu decenta...
si cu o intalnirile de afaceri .... daca mergi cum mergi imbracata in discoteca... :-?
si stilul vestimentar nu prea il discut ... unii obisnuies sa se imbrace mai formal decat altii.... nu sunt eu intotdeauna de accord/imi place si uneori cred ca le-ar sta mult mai bine cu altceva, dar fiecare se imbraca pana la urma cu ce vrea...
si nu doar hainele conteaza atunci cand cineva e considerat decent sau nu... si cuvintele, comportamentul.... alea alea, stiti voi...
PS: imi place atunci cand fetele se imbraca sexy.... mai clatesc si eu ochii :evil:
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Sun Nov 20, 2005 8:58 pm

Pai cand se imbraca sexy, adica, fusta, un decolteu dar sa-si cunoasca limitele.............si zambetul este important, am vazut fete care aveau un zambet de ziceai ca-i rupt din Rai. :oops:

Catalin

membru special
membru special

Postby Micha on Sun Nov 20, 2005 9:45 pm

cred ca e considerata mult mai sexy o fata care are macar ceva pe ea decat o fata complet dezbracata.Stiu sigur ca pe baieti ii incita misterul ala de a afla ce se ascunde pe dedesubt....sa descopere ei singurei nu sa li se ofere din prima acea "priveliste" mult asteptata...imbracaminte sexy nu inseamana neaparat ceva f scurt sau nush ce bluza f decoltata.....asta deja arata prea mult din ce ar trebui baiatul sa descopere singur si se duce farmecul.....
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby adler on Mon Nov 21, 2005 1:59 am

hehe...e de la sine stiut...ca e mult mai incitant...sa descoperi ce este acoperit (tocmai din cauza ca este ferit vazului..si ai oportunitatea de a vedea). Intotdeauna ..ceea ce va fi acoperit..va fi mai excitant...mai atragator...decat ceea ce este mereu la vedere (totusi unii au fetisuri...dar..asta e alta poveste)

heh... multe articole vestimentare pot arata sexy pe o fata..care are ce imbraca. (nu ma refer la o tipa solida..ci la una cu formele bine definite...daca ma intelegeti) Si un costum sport (trening...sau..costumatie de jogging..vara) ...un costum de inot (sau de plaja)...la fel si lenjeria intima. Si o vestimentatie la 4 ace este sexy rau..daca fata stie ce sa puna pe ea ;). Ce sa mai zic..corpul trebuie sa fie misto :)..ca vestimentatia sa arata misto pe ea

+..ca o fata trebuie sa stie cum sa vorbeasca...cum sa se poarte...gesturi..miscari...mersul... asta sunt extrem de sexy :)

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Sat Apr 15, 2006 11:24 pm

Daca te uiti oleaca pe strada si le iei doar pe cele care arata bine si ies in evidenta, toate sunt vulgare.
Catalin

membru special
membru special

Postby cartush on Sun Apr 16, 2006 1:54 am

@Catalin...priveste mai atent...poate sa iasa in evidentza doar pentru ca este frumoasa, are un machiaj discret si niste haine care ii vin bine! Da, iese in evidentza, dar nu e deloc vulgara! ;)
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby kez|zek on Sun Apr 16, 2006 2:10 am

dar sub aspect psihologic nu tratati chestiunea ? :D superficialilor :P
I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Postby noco on Sun Apr 16, 2006 2:36 am

Sexy = Care are farmec; atragator

Sub un aspect mai simplist,( care nu tzine neaparat de cum este imbracata femeia, daca este machiata..ce coafura are..)
o femeie este sexy si daca are acel ceva..care vine din suflet si se reflecta in gesturi, comportament..

Cateodata ajunge o simpla privire pentru a cuceri, un gest,pentru a fi sexy..
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Re: Cand considerati o fata sexi (nu vulgara)

Postby copilasu_l on Sun Apr 16, 2006 5:45 am

Keira wrote:Cand considerati o fata sexi, in limitele decentei?

Sunt multe de spus, sunt multe situatii cand o fata\femeie este sexy. Se poate sa fie sexy si o tipa imbracata in costum cu o bluzita "ceva mai decoltata". Nu mai departe de ieri (cautam si eu sa fac niste cumparaturi) doua tipe: una cu un blug mulat pe picior cealalta cu un blug "normal" si ea mi-a atras privirea. De ce?! Era mai sexy decat amica ei. Sunt situatii, depinde si de constitutia persoanei, de cum se aranjeaza\machiaza.....multe

noco wrote:Cateodata ajunge o simpla privire pentru a cuceri

Tu ai vazut recent "Memoriile unei gheise" :D
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Next

Return to Ce iti place la o fata ?