scriu pentru ca nu pot sa o uit,
trecu ceva timp si se apropia ceva de speriat de repede, n-am sa inteleg niciodata "efectul" asta cand astepti cu nepasare ceva si cand se apropie iti doresti sa nu se mai termine, dar uite ca s-a intamplat
mai erau cateva saptamani si ne era din ce in ce mai bine, eu o simteam si ea ma simtea, deja eram aproape unul in mintea celuilalt, nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva.
apoi mai erau zile si fiecare dintre noi doi stiam ce avea sa urmeze iar eu ma simteam obligat sa nu vorbesc despre asta stiind ca o fac sa sufere, alegerea a fost sa nu mai vorbesc, n-a plans, de parca s-ar fi terminat tot.
si uite-ne in ultima zi, stand in oras la o masa, cu cativa prieteni.... "pretending" ca totul e ok, eu plec and life goes on. s-a terminat adunarea, "hai pe la mine, mai stam de vorba", urc sus, stam imbratisati mult, nu mai stiu cat, trecea repede si groaznic de dureros, parca a doua zi urma sa-ti iei o sapa in cap si se termina tot.
iar... toate senzatiile alea... parfum, caldura, buze, piele, dezastru... toate se duceau cu fiecare minut care trecea. nenorocitul ala de avion nu te asteapta pe tine sa pleci cand ai chef, pleca... si atunci nu stii daca planul tau mai are vreun rost, si nici nu vrei sa pierzi ocazia in care ai investit timp si bani, aici dragostea nu se mai leaga.
and here we are, in taxiu, am mers cativa metri pe jos dar am zis ca ultima plimbare era prea lunga si nenaturala pentru mine, si uite-asa stam imbratisati pe bancheta din spate, fara sa intreb soferul daca cu saizeci de mii ma aduce si pana acasa... inapoi. la sfarsit kiss, de parca murea, de parca era ultimul, de parca s-a terminat tot si nu va mai fi.
a urcat scarile, am ramas in masina urmarind-o si am vazut-o urcand pe scari, dar nu a fugit in casa, s-a prabusit pe vine in plans, shit, e ultima data cand viata se mai joaca cu mine cand vrea ea.
acum, nu stiu daca ce-o sa mai fie, dar ma voi intoarce pentru ea, iar daca va fi sa nu fie, sa nu-mi mai ceara nimeni socoteala pentru dragoste, relatii sau alte cacaturi in care implici sentimente, pentru ca oricat te-ai stradui in viata, mereu vrei altceva, mereu esti indecis, iar asteptarile tale nu corespund cu ale celorlalti decat pe termen scurt. o voi tine numai pe rational, nimeni nu-ti da de mancare decat doua zile pe criterii de "emotie".
asa ca... tristi veti fi voi ... cei care avem pe cineva ... iubim si ne iubeste inapoi, dar nu suntem in stare sa-i strangem in brate, sa-i dam valuri de emotie si sentiment, sa-i purtam in lumea noastra, sa-i innebunim, sa-i atragem si apoi sa-i respingem, dragostea ca si viata ARE JUST A GAME... the perfect game si de-aici (don't hate the player, hate the game).
dragostea nu insemana numai a iubi, numai a sta unu langa altul... ma rog. atat.

durerea e mare, dar noi doar ne-o putem imagina. tu ai simtit-o si stii ce si cum e... oricum - de durut doare - al dracului de tare, dar... tu esti tare (asta o stiu), sper sa fie si ea...

..........dar cand este vorba de ani..........este super greu......am vazut asta la altii.....