If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

last night

Arata lumii ca si pe tine te doare. Vorba celor de la Holograf - "Si baietii plang"

last night

Postby guiness on Mon Oct 10, 2005 11:07 pm

scriu pentru ca nu pot sa o uit,

trecu ceva timp si se apropia ceva de speriat de repede, n-am sa inteleg niciodata "efectul" asta cand astepti cu nepasare ceva si cand se apropie iti doresti sa nu se mai termine, dar uite ca s-a intamplat

mai erau cateva saptamani si ne era din ce in ce mai bine, eu o simteam si ea ma simtea, deja eram aproape unul in mintea celuilalt, nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva.

apoi mai erau zile si fiecare dintre noi doi stiam ce avea sa urmeze iar eu ma simteam obligat sa nu vorbesc despre asta stiind ca o fac sa sufere, alegerea a fost sa nu mai vorbesc, n-a plans, de parca s-ar fi terminat tot.

si uite-ne in ultima zi, stand in oras la o masa, cu cativa prieteni.... "pretending" ca totul e ok, eu plec and life goes on. s-a terminat adunarea, "hai pe la mine, mai stam de vorba", urc sus, stam imbratisati mult, nu mai stiu cat, trecea repede si groaznic de dureros, parca a doua zi urma sa-ti iei o sapa in cap si se termina tot.

iar... toate senzatiile alea... parfum, caldura, buze, piele, dezastru... toate se duceau cu fiecare minut care trecea. nenorocitul ala de avion nu te asteapta pe tine sa pleci cand ai chef, pleca... si atunci nu stii daca planul tau mai are vreun rost, si nici nu vrei sa pierzi ocazia in care ai investit timp si bani, aici dragostea nu se mai leaga.

and here we are, in taxiu, am mers cativa metri pe jos dar am zis ca ultima plimbare era prea lunga si nenaturala pentru mine, si uite-asa stam imbratisati pe bancheta din spate, fara sa intreb soferul daca cu saizeci de mii ma aduce si pana acasa... inapoi. la sfarsit kiss, de parca murea, de parca era ultimul, de parca s-a terminat tot si nu va mai fi.

a urcat scarile, am ramas in masina urmarind-o si am vazut-o urcand pe scari, dar nu a fugit in casa, s-a prabusit pe vine in plans, shit, e ultima data cand viata se mai joaca cu mine cand vrea ea.

acum, nu stiu daca ce-o sa mai fie, dar ma voi intoarce pentru ea, iar daca va fi sa nu fie, sa nu-mi mai ceara nimeni socoteala pentru dragoste, relatii sau alte cacaturi in care implici sentimente, pentru ca oricat te-ai stradui in viata, mereu vrei altceva, mereu esti indecis, iar asteptarile tale nu corespund cu ale celorlalti decat pe termen scurt. o voi tine numai pe rational, nimeni nu-ti da de mancare decat doua zile pe criterii de "emotie".

asa ca... tristi veti fi voi ... cei care avem pe cineva ... iubim si ne iubeste inapoi, dar nu suntem in stare sa-i strangem in brate, sa-i dam valuri de emotie si sentiment, sa-i purtam in lumea noastra, sa-i innebunim, sa-i atragem si apoi sa-i respingem, dragostea ca si viata ARE JUST A GAME... the perfect game si de-aici (don't hate the player, hate the game).

dragostea nu insemana numai a iubi, numai a sta unu langa altul... ma rog. atat.

My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Tue Oct 11, 2005 12:31 am

guiness wrote: relatii sau alte cacaturi

[ot]Stiu ca atunci cand ai scris mesajul te-ai simtit naspa dar, te rog frumos pe viitor fi mai rezervat putin cu astfel de cuvinte,ok? :) [/ot]

Trist ce ai scris aici, foarte trist dar nu iti pierde speranta, candva va fi si timpul vostru si adu-ti aminte ce ai zis:"Am sa ma intorc pentru ea" tine minte asta.Distanta va poate apropia mai mult decat crezi,daca esti sigur de iubirea ei,fii sigur ca ea te va astepta mereu.Ultima voastra zi impreuna a fost ceva special,chiar daca a plans au fost si lacrimi de fericire ca te are pe tine, un umar pe care se va sprijini mereu la nevoie.Fii fericit ca esti iubit si iubesti la randul tau,altii nu au dat inca peste astfel de noroc si nu fii trist ca distanta va desparte, este doar un test peste care trebuie sa treceti.................si vor mai veni si altele fii sigur de asta.
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Tue Oct 11, 2005 8:21 am

guiness viata e o c***a si stii bine. pt voi asta e un test si daca amandoi il treceti, aceasta ultima seara nu va mai fi "ultima seara" ci "ultima seara trista din rel voastra".

eu ti-am mai zis-o: daca te iubeste cu adevarat te va astepta...

cat despre ce ai zis tu:

guiness wrote:iar daca va fi sa nu fie, sa nu-mi mai ceara nimeni socoteala pentru dragoste, relatii sau alte cacaturi in care implici sentimente, pentru ca oricat te-ai stradui in viata, mereu vrei altceva, mereu esti indecis, iar asteptarile tale nu corespund cu ale celorlalti decat pe termen scurt. o voi tine numai pe rational, nimeni nu-ti da de mancare decat doua zile pe criterii de "emotie".

eu sper sincer ca atunci cand vei veni in tara sa fii ceva mai happy ;) durerea e mare, dar noi doar ne-o putem imagina. tu ai simtit-o si stii ce si cum e... oricum - de durut doare - al dracului de tare, dar... tu esti tare (asta o stiu), sper sa fie si ea...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Tue Oct 11, 2005 1:46 pm

Catalin wrote:Distanta va poate apropia mai mult decat crezi.

Cum naiba sa fie asa Cata?Cand stii ca orice se poate intampla in tot timpul asta cat e departe de tine..cu toata siguranta ca stii ca te iubeste se pot intampla atatea iar tu nu poti face nimic doar sa stai si sa speri ca nu va fi asa, ca voi doi veti fi aparati de toate relele...

Cand am citit mesajul asta mi-au revenit in minte atatea amintiri...si am retrait momentul cand a trebuit sa-l las sa plece sau el sa ma lase pe mine sa plec...si ce am simtit atunci am retrait acuma odata cu mesajul lui guiness.Imi vine sa plang si acum desi au trecut vreo 5 minute de cand am terminat de citit tot.Doare pana si amintirea acelui moment cand stiam ca timpul petrecut cu el se duce si nu am sa-l mai vad.Imi amintesc cat de greu imi era sa ma prefac ca totul e in regula ca nu e decat o despartire temporara si pt scurt timp si ca totul va fi bine cand ne vom revedea...dar abia imi opream lacrimile pt ca ma durea totul,pt ca era asa de greu...cand simteam ca nu mai rezist nici macar nu ma uitam in okii lui pt ca vroiam sa ma vada puternica si zambind pt el iar in unele clipe simteam ca am sa izbucnesc in plans in secunda urmatoare si ma straduiam ca el sa nu vada ce e in sufletul meu pt ca nici lui nu-i era usor oricat se kinuia sa arate asta...Am rezistat in acea zi dar tot am plans cand am plecat de langa el, era prea greu de suportat totul cu zambetul pe buze...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby edd on Tue Oct 25, 2005 11:30 pm

catalin frate distanta te indeparteaza f mult crede-ma iti spun din cunostinta de cauza..... ptr ca ashea este life goes on si.. pana al urma o(il) uitzi e normal.... daca nu o vezi ptr 1 an 2.. deja se duce acea pasiune nush cum sa ii zic ... guiness frate ce ai scris pe cuvant e super "touching" pe cuvant e greu .... nashpa tare.... nici nu vreau sa ma gandesc..... se simte tristetea din ce ai scris :( .... la fel shi micha ^^ ... najpa .. deocamdata nu am patit .. si nici nu imi doresc... oricum capul sus va rasari soarele si pe strada ta ;)

grow up !!
edd

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Wed Nov 02, 2005 12:31 am

Distanta te indeparteaza daca o lasi tu sa faca asta, este un obstacol care trebuie sa il depasesti................eu am trecut prin asa ceva si am reusit sa inving distanta, daca relatia sa terminat sa terminat din alte motive nu din cauza distantei. Am 22 de ani si am dat de aceasta distanta de foarte multe ori, tu ai 15 ani si abia de acum ai sa dai de ea. ;)
Catalin

membru special
membru special

Postby Micha on Mon Nov 14, 2005 1:33 pm

last night...o kestie care pe mine ma sperie de fiecare data...ma sperie pt ca stiu ca nu pot sa fac nimic in privinta asta si visul meu frumos in care am trait pana atunci se spulbera ca si cand nu ar fi fost...ma sperie durerea pe care o simt cand las in urma tot pt ca stiu ca e prea mare pt mine si ma doboara fara sa ma pot opune...

Last night...o ultima noapte alaturi de el, o ultima noapte minunata in care as fi vrut nici sa nu adorm pt ca asta insemna sa pierd clipele pe care as fi putut sa le petrec cu el,in bratele lui...eram atat de obosita incat am adormit pana la urma si m-am trezit prea tarziu in acea dimineata..prea tarziu pt a mai sta cu el macar putin timp....totul a trecut asa repede incat nici nu stiu cand s-a facut timpul sa plec...el se purta ca si cum nu era nimic, eu la fel...nu stiu ce era in sufletul lui dar stiu ca mie imi venea sa plang de fiecare data cand ma uitam in okii lui si stiam ca iar o sa treaca enorm de mult timp pana sa-i revad...cand am urcat in masina care trebuia sa ma duca departe de el kiar nu am mai rezistat s-o fac pe fata puternica care paream pana atunci si am izbucnit in plans...nu vroiam sa ma vada...cred totusi ca a observat...nici macar ramas bun cum trebuie nu a existat...doar un pupic rapid pt ca masina trebuia sa plece...nu am avut timp nici macar sa-l strang in brate si sa-l sarut....nici macar nu am avut cand sa-i spun cat de mult il iubesc.... :crying:

Image
Micha

little devil
little devil

Postby changer on Sun Nov 20, 2005 12:27 am

ufff distanta........depinde.........si de distanta asta....uneori este mai frumos...pentru ca trece un anumit timp.....mai mult decat ca atunci cand amandoua persoanele sunt in acelasi oras vor putea sa se vada mai des........dar cand este la distanta cealalta persoana.....atunci cand se revad....se iubesc si profita pentru clipele pe care nu le-au petrecut impreuna.......adik este ceva cu o mai mare intensitate atunci cand te vezi cu persoana iubita doar o data sau de 2 ori pe luna daca nu si la diferenta de ani :cry: ..........dar cand este vorba de ani..........este super greu......am vazut asta la altii..... :( .......ti se rupe inima cand sti ca asta este ultima noapte petrecuta alaturi de el/ea......te gandesti ca maine seara nu vei mai fi in bratele persoanei iubite, nu o vei mai putea saruta , nu va veti mai putea tine de mana :( ..nu veti mai fi impreuna next day...nu te vei mai trezi langa ea....ci la o distanta foarte mare de el/ea......si vine si momentul despartirii de ea....atunci incerci sa te abti sa arati ca esti strong dar de fapt in adanc amandoua suflete ale lor plang si incearca sa nu rabufneasca in plans.....sa se arate tare pentru el/ea....dar una dintre persoane poate ceda si atunci va rabufni in plans.............despartirea este atat de dureroasa,nestiind cand il/o vei mai vedea......distanta va poate apropia intr-un fel(daca stiti la ce fel de apropiere me refer)..si revederile sunt cu mult mai intense fiindk is mai rare.......
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Micha on Sun Nov 20, 2005 9:38 pm

nush ce se intampla cu mine...de fiecare data cand recitesc ce am scris mai sus mereu incep sa plang...retraiesc de fiecare data aceeasi durere pe care am simtit-o in acea zi...dak acum dupa ce a trecut ceva timp tot nu reusesc sa-mi opresc lacrimile ma intreb cum as fi putut s-o fac atunci?Doare kiar si acum enorm de tare....

Image
Micha

little devil
little devil

Return to Ce ii doare pe baieti ?