If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Relatia cu mama

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby adler on Mon Nov 14, 2005 12:02 am

mama mi-a zis mereu ce este bine sa fac...mi-a dat cele mai bune sfaturi..si totusi eu sunt prost si nu fac cum imi zice ea.. daca as fi facut..acum as fi fost mult mai mandru de mine. Si cu toate ca stiu asta..continui sa nu fac ce imi zice ea. De ce?

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby neptune on Tue Nov 22, 2005 6:41 pm

ma inteleg bine cu mama dar ea isi schimba starea foarte repede si cateodat acu radem si glumim si peste 2 min o vezi k tipa la mine...dar ce pot sa fac??? :P
Dare to dream, dare to fly, dare to be the chosen one to touch the sky...
neptune

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Wed Nov 23, 2005 9:45 am

mda...si mama mi-a zis ca sunt nebuna cand i-am zis ce ambitii am si a mai zis ca nu am sanse de reusita.

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby neptune on Wed Nov 23, 2005 9:47 am

ah chestia asta mio zice si mie "ce k nu ai tu destula ambitie!"...parca o aud
neptune

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Wed Nov 23, 2005 2:31 pm

mie imi zicea exact invers./.. ca am prea putina ambitie..si ca pot :)

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby neptune on Wed Nov 23, 2005 2:34 pm

hai k asta e buna...
neptune

Descurcaret
Descurcaret

Postby s3v3r on Fri Dec 02, 2005 3:49 pm

relatia cu mama mea este una ffff buna. mai avem noi unele divergente dar ea este acum singura familie pe care o mai am. Dak vreau sa fac ceva ma ajuta cu tot ce poate nu imi impune restrictii nimik...
dar ca toate mamele se mai ivesc si divergente...
acum in primavara as vrea sa incep a 2-a facultate UMC-ul care este fac pe care a facut-o si tata dar nu stiu cum sa ii zic ....
imi e foarte greu sa zic dar vad eu cum si knd ii zic..
ceva sfaturi aici ar fi binevenite
Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby FLuffy_Ghost on Fri Dec 02, 2005 4:35 pm

my mom....e super de treaba, si dulce...dar , k in orice relatie, mai apar si divergente...
kateodata, se mai intampla, sa comunicam telepatic....adik nush cchiar dak e asa.....se intampla sa ma gandesk la ceva...si ea sa gandeasca acelasi lucru...sau invers...e mult prea frumos momentul kand descoperim asta...
imi mai place la mommy meu, k avem kam aceleasi preferinte ... si k ma sustine, ori de kate ori am nevoie
in schimb,nu pot vrbi cu ea, tot ce mi-as dori...dar, e mom al meu...si o IUBESC muuuult muuuult de tot >:D<(un biiiiig biiiig kiss for mommy)

Conlusion : relatia noastra...seamana oarecum cu cea din Gillmore Girls ;)

P.S.:Cand eram oleaca mai mica, si mom venea la scoala, colegii mei, pur si simplu o adorau...
Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Sat Dec 03, 2005 4:30 am

[ot]@Fluffy ... nice...

@Sever...am mai vrb frate pe tema asta, parca..ai ajuns la o concluzie:) ...acu vad ca de fapt..tot in ceata ai ramas :) [/ot]

oricum..ce ai scris despre mama ta..este exact ce as putea sa zic despre mami al meu :)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby a_soul_4_u on Sun Dec 11, 2005 11:14 pm

Cu mama .... bine .... atat... Tin ff mult la ea dar nu cred ca nimik mai special .. Ca toate femeiele gresesc mult in viatza si logic ca noi barbatzii tre sa reparam greselile lor .....:D
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie