If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

ne doare comportamentul vostru

Arata lumii ca si pe tine te doare.

Postby adler on Thu Nov 10, 2005 3:20 pm

exact asa gandesc eu Micha :) ... eu ii zic.. :"daca vrei ceva...sau ai ceva de zis...atunci SPUNE..si gata...nu stau eu sa citesc printre randuri...si nu sunt clarvazator ca sa stiu ce vrei de la mine" :D ...si se pare ca la faza asta gresesc ;) ele vor mici atentii..ca sa se simta iubite..sa vada ca tii la ea ;) ...

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby ukumeeu on Thu Nov 10, 2005 3:27 pm

Daca ma gandesc bine nu toti baietii sunt la fel cum zici tu Micha, voi fetele in general spuneti ca asa sunt toti baietii, dar ai sa vezi ca te inseli.
ukumeeu

Invatacel
Invatacel

Postby MoshCraciun on Thu Nov 10, 2005 4:23 pm

[ot]
micha wrote:mah mesajul asta era adresat mie?Dak da sa stii ca nu am prins care era ideea... prietenul meu nu-i pe forum

scuza-l pe moshu ca a interpretat gresit anumite "apropieri".... am prostul obicei....atunci cand vad doi oameni de mana... imbratzisari... pupici... samd.......sa cred ca sunt impreuna......ma bad........scuze...... :P

p.s: "mah"...mi se pare un picutz cam vulgar.......
"mai".....aduce a alinta.....acesta merge...
[/ot]

Last edited by MoshCraciun on Thu Jan 05, 2006 10:58 pm, edited 1 time in total.
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Micha on Thu Nov 10, 2005 4:23 pm

stiu ca nu sunt toti la fel dar nu ma intereseaza restul ....vreau ca cel care e langa mine sa fie asa... vreau sa ma fac asa ma simt mai speciala decat restul fetelor....vreau sa ma rasfete, sa ma alinte...vreau atentie...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby emma on Thu Nov 10, 2005 5:20 pm

...eu nu inteleg de ce va este frica de sentimente,va e teama sa va implicati,sau sa va exprimati sentimentele fata de noi...nu stiti ca recunoscand o slabiciune deveniti mai puternici?de noi oricum nu puteti scapa :D v-am intrat in sange...respirati cu noi si prin noi :)

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Micha on Sat Nov 26, 2005 6:05 pm

[ot]
MoshCraciun wrote:p.s: "mah"...mi se pare un picutz cam vulgar.......
"mai".....aduce a alinta.....acesta merge...

scuze :P ...am luat obiceiul asta de la milisss...numai pe el il auzeam cu acest "mah" si mi-a ramas in minte ca si cu "damn"...[/ot]

Un lucru care l-am observat de curand si care sincer m-a cam durut ....Ma doare sa vad ca un refuz din partea ta ii indeparteaza definitiv...de ce nu se poate sa va purtati ca inainte?Sau de ce trebuie sa va indepartati kiar atat de mult?Dak am refuzat nu am dat cu parul, nu am facut-o special ca sa ranesc si nu am facut-o intr-un mod brutal....mi se pare super aiurea kestia asta si faza e ca am intalnit mereu acelasi lucru....ma face sa am simt uneori vinovata ca refuz....
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby Catalin on Mon Dec 26, 2005 12:27 am

Baietii nu prea accepta refuzul, este testata chestia asta :D ..........daca vrea sa se culce cu tine si tu refuzi, gata se supara, pleaca si se duce la alta, dupa aia ea se intreaba de ce si el iti spune: "daca tu nu ai vrut".
Este reala faza intre 2 prietenii buni de ai mei. :o
Catalin

membru special
membru special

Postby amanda on Mon Dec 26, 2005 12:44 am

Avem o problema de comunicare grava!

Si mai avem si o problema de natura psihologica: tot ni se pare, ne simtim atacati de orice cuvant, ne cramponam de orice prostie facuta de altii dar pe ale noastre nu le vedem deloc, suntem incredibil de nervosi pentru segmentul de varsta din care facem parte, avem orgolii mai mari decat noi si nu stim sa lasam de la noi niciodata iar daca lasam ni se pare ca s-a facut gaura in cer.....

Ar trebui sa se impuna ore de consiliere psihologica in unitatile de invatamant ca vad ca din ce in ce o luam mai tare razna!

Imi dau seama ca din ce in ce mai multi oameni sufera de lipsa de maturitate si de responsabilitate, si asta e alta problema grava.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Mon Dec 26, 2005 12:57 am

de acord cu amanda... vedem doar ce e la altii si criticam doar "adversarul", uitand a ne uita in oglinda sa vedem ca uneori pe zi ce trece ne transformam in mici "monstri"

- cand or sa inteleaga toti asta?
- niciodata?!?
- asa ziceam si eu :( !!!
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Mon Dec 26, 2005 2:13 am

va dau dreptate. Este mult mai usor sa vad ce face altcineva rau..decat propriul meu comportament. Si este mult mai usor sa dai sfaturi altcuiva decat sa le pui singur in aplicare. (ca si la dans...de pe bancutza mi se parea atat de usor...dar..din "ring" mi se pare mult mai greu)
adler

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Ce le doare pe fete ?